söyleyemediklerinizi söyleyin

çevreyi kirletenlerden,hayvanlara insan,insanlara hayvan muamelesi yapanlardan,canlılara zarar verenlerden,haksızlıklardan,adaletsizlikten,sevgisizlikten,saygısızlıktan,mezun olmama rağmen diplomamı hala alamamaktan (ne alaka ama) nefret ediyorum...:tomato:

kayınvalidemin lüzumsuz tavırları ve konuşmalarından nefret ediyorum
kendi babamın ise düşüncesizliğinden
yalancı düzenbaz sahtekar insanlar ise hiç tahammülüm yok size
dürüst olun adam olun
dünya zaten kısa ne olacakki !!!

burdan ismini vermek istemediğim askerdeki nişanlıma sesleniyorum (gerçi duymasa daha iyi olur:) )
ya bu askerlik ne zormuş yaaa vallahi benim askerliğim onunkinden zor. psikolojisi tamamen bozulmuş tam bir paranoyak olmuş içime atmaktan boğuluyorum artık inanaın ne dese haklısın diyorum.
ama sen askerliği bitir bi gel azap günlerin başlayacak beyfendi askerdesin diye susuyorum dua et. sabrım yavaş yavaş taşıyor.

ben aslında sevgılımle küsüp ayrılıp da askere gıttıgınden memnunum
ewde öle pıs bı ortam var kı telefonumun ısıgı gereksız yandı dıye kımdı arayan dıye soruyolar
ulen beyınsızler ben genc kızım ısteyen arar
ama yok arayamazlar benı, ıyı ıste askerdekı de aramıo kaldım basınıza
ıyı kı gıttı de aramıo yoksa sımdıye zaten bunlar yuzunden ayrılmıstık lanet olsun

Nice adam gördüm üzerinde elbise yok .
Nice elbise gördüm icinde adam yok .

Dis görünüse önem verenlerden ,
insana degil de mevkiye , paraya , güce hizmetcilik edenlerden ,
zenginin köpegini bile fakir fukaradan üstün tutanlardan,
NEFRET ediyorum .

ben bişiy bilmeyip te herkonuda bişiy biliyomuş gibi ortada dolaşanlardan sen neyapman gerektiğini biliyosundur ama o gerizekalılar sana ne yapman gerektiğini bi söler bide senin kapasitenden küçükse kapasitesi daha ağır oluyo salak çok biliyodun madem gel benim yerime çalışş

Etraf hazımsızlarla dolu.özellikle kadınların büyük kısmı(tabiki sizler istisna)çoook kıskanç ve kompleksli.hepsi top olsunlar inşallah.

Ben Basit kızlara sinir oluyorum hani yolda yürürken oraları buraları oynayan tipler vardır ya kısacası kaşarlara:) ay terbiyemin sınırlarnı zorladım ama sölemesssem bu kelimeyi rahat edemem ki:)))) oh ne rahat lüküssssSS hayat:))

Gelinlerine, çakıl taşı,oğlullarına fevkaladinin fevkinde nadide bir pırlanta muamelesi yapan k.valide ve k.peder kişilerine sinir oluyorum.

Hiçbir hakkı olmadığı halde,haddi olmayan yerlerde hak iddia eden arsızlara sinir oluyorum

İnsanlarla,konuşmayı bilmeyen,kendini sahip olduğu diploma sayesinde nimetten sayan,kaba,saba,densiz,patavatsızlara sinir oluyorum

Para uğruna tüm deger yargılarından,onurdan,gururdan vazgecenlere feci sinir oluyorum

Saygıdan,sevgiden,terbiyeden,hoşgörüden,adaletten,nezaketten,doğruluktan,onurdan nasibini almamış ya da ucundan alıp vazgeçmeye hazır insanlara sinir oluyorum

Ohh be rahatladım

arkadaşınmış gibi gözüken ama aslında deli gibi kıskanan hazmedemeyen kızlara siniroluyorum yani ikiyüzlülere, hayal kırıklığı yaşatan şerefsizlere, bi olayda sadece kendini haklı gören karşısındakini anlamaya çalışmayanlara sinir oluyorum

8 yaşında bi kız var yazlık komşumuzun torunu, işte ona sinirleniyorum ben. Kendisi beni çocuk fikrinden soğuttu =( Derde bak yarabbim. Buradan bu çocuğun babaannesine seslenmek istiyorum. Bu çocuğun anası babası yok mu, başkasının torunu mu bu, bu çocuk neden sabah sekiz gece 2 bizde? Bu ne rahatlık, hiç mi merak etmiyosunuz komşuda bu çocuk ne yiyor ne içiyor, işkence edilse çocuğa ruhunuz duymayacak. Nefes almak istiyorumm off yahu

sevgili kayınvalidem:
psikolojimi bu kadar bozup,farkında olmadan kendi oğlunada benim vasıtamla zarar verdiğin için,
senin patavatsız ve salak davranışların yüzünden 3 yıl depresyon yaşadığım için aylarca antidepresan kullanmama neden olduğun için senden nefret ediyorummmm..oğlununda bazen gırtlağına bsmak geliyo içimden

çalıştığı andan itibaren oğlunun elinden maaşını alan
ve evlenmesine rağmen yine oğlunun maaşına göz diken
onu her işine kefil yapan kayınpeder müsfettesine
ve kafası hiç çalışmayan kızına sinir oluyorum
boşanırsam o adam yüzündennnn

biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…