söyleyemediklerinizi söyleyin

Çok şey söylemem gerektiğinin farkına vardım birden vazgeçtim...susacağım belki bir kaç gün daha...düşünmenin özgür ,söylemenin suç olduğu topraklarda bir süre daha susacağım sevgili CHOCOLATE...çünkü yenilir yutulur olmayacak kelimelerim...affına sığınarak sessizce çekiliyorum köşeme..belki birkaç gün daha ...ama yazmak istersem söz sana yazacağım,SEVGİYLE KAL...:):)

canım ne zaman istersen yaz sevgili kelebek im. sende sevgi ile kal.

hiç birşey bilmediği halde her şeyi biliyormuş gibi davranan insanlar da bir şey sormak için sürekli onun kapısına gitmelerine acaip gıcık oluyorum çünkü onu okadar iyi tanıyorum ki nekadar sahtekar olduğunu biliyorum ama kimseye de söyleyemiyorum

bana ikinci çocuğu yap diyen herkese sinir ,gıcık vede uyuz oluyorum size ne be kardeşim :sm_cool:

salak erkeklere sinir oluyorum. evli veya ilişkisi olan çiftlerde erkek kadına değer verip sevdiğini söylerse onu şımartacağinı düşünüyor. böyle düşunen geri zekalı erkeklere sinir oluyorum.bir kadına iltifat etmek o yoz,odun kılıklı erkeklere ne kadar zor geliyor.böyle erkekler nefret edilesi tipler.

Biiip biiip biiip biip biip +%/(^%+%&++&!!!!!! &(/)/()/(?=!!!!!!!! biiiiiip !
Sansür sansür sansür sansür!!

Benim cildim miski amber gibin kokuyo hıııııh.. (aslında hacıyağı süren ama çaktırmayan üye smileyi)

bende eltime sesleniyorum çok kıskanç ve fesatsın beni çekemiyorsun.bana bak elti bozuntusu benim dedikodumu yapacağına oturda evini temizle pis pasaklı...klava:klava:
OHHH BE RAHATLADIM.............

İş yerimdeki X beye gıcık oluyorum. Neden beni kontrol etmeye çalışıyorsun. Neden herşeye burnunu sokuyorsun. Neden ben yokken pc mi açıyorsun. Neden merakla ekrana bakıyorsun ne yapıyor diye. Uyuuuuuuuuuz gıcıııııııııııııııık.

bende sürekli saç rengini değiştirip kendini maymuna ceviren kendisinden başka akıllı olmadığını düşünen gıcık komşumdan nefret ediyorum

Kendime aşığım =))).................

ben de kendime tapıyorum:roflol:

Ben kendimi klonlatıp kendimle düzeyli bir ilişki yaşayacam , o derece yani..

ben markayımjeyyarsırnaşık şey

kend adıma parfumm cıkarıorumm azz kaldı..... (molinyak)

Benim cildim miski amber gibin kokuyo hıııııh.. (aslında hacıyağı süren ama çaktırmayan üye smileyi)

ben kitleleri peşimden sürüklüyorum..sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol: Allah almasın sizi :roflol::roflol: Narsist bunlar:))

ya senden okadr cok nefret edıorum kı keske karsımda olsanda yuzune haykırabılsem bu kdrda adi olunmazkı yaa hayvanherf

Hakettemediği halde benden daha çok zam alan iş arkadaşıma sinir oluyorum.
Herşeyi öğrenmeye çalışan meraklı komşularıma sinir oluyorum.
Kıymet bilmeyen insanlara sinir oluyorum.
Ve kurtlar vadisi varken benimle ilgilenmeyip dünyayla ilişkisini kesen eşime sinir o l u y o r u m
Şimdilik bu kadar

Bide üst kat komşuma sinir oluyorum.
Evin yalıtımı pek iyi değil ses çabuk duyuluyor.
Geceleri (mesela dün ) eşiyle beraber olurken o kadar çok ses çıkarıyor bağırıyor ki sinirlerim bozuluyor.
Onun yüzünden dün gece salonda yattım.
Be abla azcık sessiz olalım ama.

ay inanmıyorum.aynı şey benimde başıma geldide

işime karısılmasına sinir oluyorum,mmasımı soranlarada.ve calısmaktan nefret ediyorum sabahları kalkmaktan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…