söyleyemediklerinizi söyleyin

bende yazacam valla....bende otobüsde öksüren tıksıranlara çok sinir oluyorum sanki o koskacaman otobüsde tek kendileri varmış gibi nefes alıp veriyolar

Kayinvalideme Sinir Oluyorummmmmmmmmm Görümceme Sinir Oluyorummmm.artik Onlarin Yüzünü Görmek Istemiyorum.nişanimi Aticam Diye Bana Bakan O Gözler Asabimi Bozuyoo Dedikoducu Komşulardannnn Nefret Ediyorummm Sinir şeylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlar ben de bir kişinin gercek kişiliğini herkese göstermek için her şeyi yapardım ama okişi aynen eskiden kara melek dizisi vardıya aynen o çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde neolur bilirsiniz inşallah öyle olur o kendini bilir öptüm

canım çok iiyi anlatmışsın aynen katılıyorum.....

bende eşimin eniştelerine vede kardeşlerine sinir oluyorum birisi çalışmayıp daha dogrusu herişi begenmıyor kendileri tembel yani ve kira gnü geldigi zamn herzamn bizden para istemsine sinir oluyorumklava:digerininde surekli ortalık karştırıp laf taşımasına ve bayan gbi dedikodu yapmasına sinir oluyorum sanki biz onlara herzaman kazndgımız parayı vermek zaorundaymışız gbi davranmalrına sinir oluyorum yardım edrsın tamam ama bu kadarda olmazki adam evde tembel tembel yatıyo bide utanmadan sürekli para istıyo yaa sinri oluyorm valla bak yıne delırcem yaaklava:klava:

bende iş ararken cv lere bakmadan sırf laf olsun diye cagırıp oyalayan okadar strese meydan veren sözüm ona kendilerini bi halt sanan insan kaynakları müdürlerinden nefret ediyorum.
sevgilileri oldugu halde ac kurt gibi insanın içine düşen asalaklardan nefret ediyorum.
kendini bir sey sanıpta sürekli kendini öven halbukii bi işe yaramayan gerizekalrdan nefret ediyorum.
eğitim düzeyi düşük patronların kendinden yüksek eğitimli fakat deneyimi olamayan işçisini işe alırken benim için boşsun demesinden nefret ediyorum.
torpille insan kayırmayla bi yerlere girenlerden hak calanlardan nefret ediyorum.
o kadar ugrasıpta hakkımı alamamaktan ama hiç ugrasmadan padişah olanlardan nefret ediyorum.
daha saymakla bitmezzzzzzzz

Hergün bize gelen uzaktan akrabamız ve malesef komşumuz olan dedikoducu ve yüzsüz kadından nefret ediyorum haksız olduğunu bildiği halde kendini acındıran zeytin yağı gibi üste çıkan insanlardan nefret ediyorum vaatler verip atıp tutan ama sözünde durmayan insanlardan nefret ediyoruminsanı oyalayan kesin davranışlarda bulunmayan şahsiyetleri ve evli yada nişanlı yada sevgilisi olduğu halde hala gözü başka kadınlarda olan herifleri öldürmek istiyorum:1ninca: :enbuyukkk:

.....................................................................................................................................

Son düzenleme:
bende ikiyüzlü yüzüme gülen arkamdan eşime şikayet eden kaynanam senden nefret ediyorum.isteseydin sen beni gelinin olarak kabul etseydin şimdi senin oturduğun şehirde olabilirdik evimiz olabilirdi.o kadar sinsi ve çıkarcısınki oraya gelirsek kesin boşanırız.eşim benim pırlantam en değerli varlığım için seni arıyorum o üzülmesin diye sana katlanıyorum.başka bir sebep olamaz.eşim gibi bir bağım olmasa görüşceğim insanlar değilsiniz

nişanlımın uyuz teyzesi ve kızlarına sinir oluyorum gıcık yaratıklar ne mal olduğunuz çıktı ortaya oohh bee :mymeka:

insanlara yalandan umut veren,hayalleriyle oynayan,seytana dostluk eden herkesden nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kendini bilmez ve başkalarının hayatına müdahale eden insanlara gıcık oluyorum,
yerlere tükürenlere ve çevreyi kirletenlere sinir oluyorum,
bugün dünyayı olumsuz duyguların yönetmesine ve insanların buna izin vermesine kızıyorum,
negatif düşünceli insanlara çok kızıyorum kendileri mutsuz oldukları gibi gamlı baykuş gibi insanların küçük mutluluklarını ellerinden almaya çabalıyorlar kınıyorum buradan..
insanların para karşılığı değerlerinden vazgeçmelerine dayanamıyorum..
aklıma gelirse yazarım daha....

başta hiperaktif, manyak, sulu herifin teki olan patronuma-işim yüzünden sıkıntıda olduğumu bilipde harekete geçmeyen kocama-bazı insanların çok fakir olduğu halde diğerlerinin inadına para üstüne para kazanmasına-haketmeyen insanların iyi mevkiilerde olmasına-anne ve babamın gereksiz yere manevi sıkıntı çekmesine sinir üstüne sinir oluyorum !!!

evleneli 19 yıl olmasına rağmen beni hala kabullenemeyen kaynanam ve görümcemden nefret ediyorum hayatıma müdahale edip karışanlardan bulunduğum yerde yaşamak zorunda olmamdan of ne işim var benim burda ya bu aralar bunalım takılıyorum her şeyden ediyorum

kendi huyumdan nefret ediyorum karşımdaki kızınca susup kalmaktan kendimi haklı gördüğüm halde onu kırmayayım diye susup kalmaktan sonunda onun istediğinin olmasından üstelik herşeyin numara olduğunu itiraf etmesinden saf bi insan olduğumu kendi yüzüme vurmaktan nefffffffffffret ediyorum

İnsan müsvettesi eşim olacak şahıstan ve onun elinde bir süpürgesi eksik olan cadı annesinden nefret ediyorum,beddualarım onlarla birlikte, hayatımın akışını mahvettiler,Allahından bulsunlar,insanlar neden bukadar sahte ve vicdansız!!

Kaldırımın ortasında kaldırım onlarınmış gibi aheste aheste yürüyen şahıslardan ...bu tiplerin solundan gecmeye kalksanız hissedip sola ,sagından gecmeye kalksanız hissedip saga doğru kayıyorlar indiresim geliyor bazen..bi de ben karafatmalar ve kara sineklerden nefret ediyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…