söyleyemediklerinizi söyleyin

Hayttaki en garip insanlarla tanistim uckagitci dedikoducu yani insanin en kotu vasiflari ne olabilirse bazilarnda hepsi var ....bu kadr mi be pes dedirtiolar yuzlerine solediklerim oldu ama yazmak geldi icimden cunku hic uyusmuoruz cahil orumcek beyinliler...klava:klava:

ohh valla rahatladim vasifsiz yaratiklar sizin gibi olmicam aslaaaa guclu bikaraktere sahibim ve taviz vermiorum sizee cekememeye devam edin beni:teytey::teytey::teytey:şakkıdı

arkadaşlarıma sinir oluyorum klava: dostmuş qibi qözüküolar ama kesinlikle öle değiller dünyaya qörüntü kirliliğinden başka birşey wermiyorlar klava:

İnsanların yüzüne gülüpte arkasından konuşanlara
Çok bilmişlere
Egoistlere
Otobüste yaşlılar ayaktayken oturup yer vermeyen gençlere
Laf atan ve trene bakar gibi bakan erkek bozuntularına
Bazı örf ve adetlerimizi dinimizle karıştıranlara
Ve bizim okuldaki beni 2 yıldır geçirmeyen aşır bozuntusuna gıcık oluyorum....Çok üzgünüm çoook

Bir seyi kendisi yaptiginda mubah gorup baskalari yaptigi zaman veryansin edenlere,bencillikte bir numara olupda fedakar ayaklarina yatanlara,kendi evinde her turlu hizmeti ve konforu yasayipda hala baskalarinin uyusuk karisina ozenen erkeklere,uff soyleyecegim o kadar cok sey varki yazmakla bitmez,cok sinirliyim cook su anda..

bende eski komsularima burdan birseyler söyliyeyimde kulaklari cinlasin benim nereye gittigimi ,ne aldigimi,aldigim esyada kusur arayanlar,giyimime kadar karisanlar,kapimi camimi gözetleyenler (gece isigin yaniyordu napiyordun o saatte diyenler )gelenime gidenime karisanlar ,cat kapi gelip gelirkende baskalarinida seslenip bana davet edenler hasta oldugum günlerde dahil size sesleniyorum simdi yeni evimde cok rahatim kimse bana sizin yasattiginiz psikoljik baskiyi yapmiyor bana yaptiklarinizi tek tek cekin emi sizleri allaha havale ediyorum cünkü beni cok kirdiniz klava:klava:klava:

:mymeka:Sonradan görme müdürümden ve insanları hakir görmesinden. İnsanlarla dalga geçmesinden üstünlük taslamasında nefreeeeeeeeet ediyorum

birbirini çekemeyen
kıskançlıktan dedikodu yapan
kendini bırakıp,hayatını; başkalarının mutsuzluğu için uğraşmaya adamış
egolarını tatmin etmek için habire karşındakini yermeye çalışan küçük insanlardan nefffrreeetttttttttttt ediyoruummmmmmmm.Çok üzgünüm çoook
ben sevdiğimi sevmediğimi ya yüzüne söyleyen yada birşekilde kendisine belli eden biriyim
böyle olmak çokmu zor hayır.
eminimki sinsice arkadan konuşucak bişeyler bulmaya çabalamak daha zordur.
işin gücün yokmu arkadaşş sananeee bendennn:mymeka:
(anam bu konu tam benlikmiştatlicadiarzu)

kızlar bütün yazdıgınız herseye ben de sinir oluyorum...hepsıne sonsuza kadar katılıyorum...sinir oluyorum oluyorum ısteklava:klava:ben bu adaletsiz dünyaya sınır oluyorum...........adaletsız ınsanlara sınır oluyorum.......kendını bılmez ınsanlara sınır oluyorum..çokkkk kızgınım çooookkkkk

AhmeT Büyü Artık Ya_! Daha ne kadar Böle sürdürücen Hayatını_!
Hep sızlanarak Nie herşeyi oluruna bırakamıyosunn
Çok üzgünüm çoook Bundan Sonraki Hayatının Selameti İçin_!

benide sinir eden şey : çocukları kötü bir davranışta bulunduğu veya kötü bir söz konuştuğu halde onları uyarmak yaptığının yanlış olduğunu söylemek yerine birde gururla gülen anne babalar unutmayınki ağaç yaşken eğilir.

hafta sonu tatilinde evde butun gun yatan esime sinir oluorum kafasini oynadigi fifa oyunundan iceri sokmak istiyorm klava: bencil herif :mymeka:

bismillaaaaaaaaaaaaaah...

eski patronumdan nefret ediyorum..uyuz isi gücü milleti kirmakti klava:
beni nisanlim bazen cileden cikariyor....gicik ediyorsun beni askim... klava:
bazen anneme de sinir oluyorum hemde acaippppppppp
emine den nefret ediyorum...uyuz..kendini bisey saniyo..hayalperest nolcak :dilcikar:

Esime gicigim 3 gundur,tatilde ve uc gun boyunca hep uyudu,bir insan nasil bu kadar uzun sure uyuyabiliyor anlamiyorum,surekli ev icinde yasmaktan bunalimlara girdim artik,biraz disari cikalim diyemezsiniz,ya biz birlikte birseyler yapmiyoruz hic,artik kotu seyler dusunuyorum,ayrilsammi ne yapsam,dayanacak halim kalmadi acaip gicik oluyorum tavirlarina...

hastalıktan,parayla herseyi halledebilcegini sananlardan,ayırım yapanlardan,ona buna herseye şikayet ednelerden,hak yıyenlerden,iyilikten anlamyanlardan,bencillik yapanlardan,açgözlulerden,insanlıktan anlamayanlardan,çok bilmişlik taslayanlardan,herkesin hayatına karısan müdahale edenlerden,esinin kıymetini anlamayanlardan,çaresizlikten ve bu kahrolası hayattan nefret ediyorum...vee

bunları dememe ragmen hiçbişeyin degişmeyisinden nefret ediyorum..
saymakla bitmez omur biter sikayet bitmez...

bende sonradan görmelere ,ve hayatımıza sürekli müdahale eden eşimin patronuna,sinir oluyorum mutfak dolaplarımızın rengini hatta ve hatta oğlumun diğer ismini bile o koydu isim çok güzel olmasına rağmen sırf hayatımıza karıştığı için onu sevmiyorum bende çok şey biliyorum ama kimsenin özeline girmiyorum duy beni didem abla seni sevmiyorum

işi öğrettiğim, arkadaşım dediğim kişi patronumuza gidip beni küçük düşürmeye ve benim yerime geçmeye çalıştı hala benle hiçbirşey olmamış gibi konuşuyor ama patronum bana olanları anlattı.herşeyden haberim var.ağzımı açıp hiç birşey demedim bilmiyor gibi davranıyorum sana söylüyorum arkadaş seni vicdanınla başbaşa bırakıyorum.nasıl utanmadan bana bakıyorsun nasıl hala benle konuşabiliyorsun.yalakalıkla başka şeylerle olmuyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…