- 29 Şubat 2008
- 954
- 3
- 41
- Konu Sahibi CHOCOLATEA
bende yazacam valla....bende otobüsde öksüren tıksıranlara çok sinir oluyorum sanki o koskacaman otobüsde tek kendileri varmış gibi nefes alıp veriyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok iiyi anlatmışsın aynen katılıyorum.....Yalakalık yaptıkları için, yükselen ve bulundukları mevkiyi hazmedemedikleri için, ben müdürüm ,yöneticiyim diye, kasım kasım kasılan yöneticilere sinir olurum
Her söylediğimin altından kendine pay çıkaranlara ve saldıranlara sinir olurum
Yanımda sen ne iyisin ,ne güzelsin deyip, arkamdan dedikodumu yapanlara sinir olurum.
Yaşamıma ,evime müdahale edenlere sinir olurum
İnsanların gerçekten iyi niyetli olduğuna inanmayan ,altında başka şeyler arayanlara sinir olurum
Hiç araştırmadığı halde, sırf birinden öyle duymuş diye, bir şeyi ateşli bir şekilde savunup ,kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret edenlere, sinir olurum
İyi niyetimi kullananlara sinir olurum
Hayvanlara karşı kötü davranışlar gösterenlere sinir olurum, hatta parçalamak gelir içimden
Haksızlık karşısında," bana dokunmayan yılan bin yaşasın" diyenlere sinir olurum
Hep en büyük acıyı kendisinin yaşadığını düşünen ve bu yüzden çevresindekileri kırmayı, kendine hak gören insanlara sinir olurum
Arkası yarın:)) Vay be iyi oldu be, biraz kendimi dinledim bu konu sayesinde:))
Yalnız söyleyeyim, bu konu olaylara ,tartışmalara gebe kanımca :icecream: Yanlış anlamalar olabilir:))