- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi olive_bluto
anladim. ben senden yasca büyügüm galiba... benim nisanlimin annesi dünyanin en cirkef ve cazgir kadinir ki bunu ben diyorum. kendimde cazgir oldugum icin KVmi iblisin sol kolu ilan etdim. ben nisanlimi asla karistirmiyorum ve annesi hakkinda asla negativ bir cümle kurmuyorum.
sadece KVye ayna taktigi uyguluyorum. o ne derse ne yaparsa 10 dakika sonra söyledigi cümlenin benzerini kuruyorum.
misal verim: KV bana ahhhh cok kilo almissin dedi- benim cevabim--- evet cok sisdim. bu gidisle seni gecicem. sonra yapmacik gülücük.
ev temizliginde: KV- yerleri niye Klorixle silmedin? Benim cevabim: Ben hergün siliyorum. Klorixe gerek kalmiyor. sen haftada 1 yaptigin icin mecbur klorix kullaniyorsun.
böyle yapa yapa KV benimle ugrasmayi kesti. nisanlimin ruhu bile duymadi bu olanlari.
cogu erkek annesini üzmek yerine esini üzer. bu internationaldir cünkü benimki Italyan. azcik hazir cevap ol ve ikili oyna. yoksa ota köke küsen insan damgasini yersen esin seni bir ömür boyu ciddiye almaz
En son olan şey onun yanında oldu tesadüfen. Ben de yüz göz olmak şikayet eden olmak istemiyorum. Yine kibarlıkla halledeyim dedim ben sakin kaldıkça söyleyeceklerini eksiksiz söyleyip sonra evet söylememem lazımdı dedi bir gün patlayıp sinirli davranıp yüz göz olmayı hiç istemiyorum. Sizin davrandığınız gibi akrabalarına yapıyorum ama annesine yapamam. Siz kendi yolunuzu bulmuşsunuz. Sizin adınıza çok mutluyum.Huzurlu ve muhabbet dolu bir yuva dilerim.