- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi olive_bluto
Çok haklısınızBoş muhabbetleri çok sizin kayın valide nin nin sonu gelmez tartışmalar a girmeden verin cevabı gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısınızBoş muhabbetleri çok sizin kayın valide nin nin sonu gelmez tartışmalar a girmeden verin cevabı gitsin
Altın takı kısmına girmiyorum benim için önemsiz şeyler bunlar..
Parayla mutlu olan biri değilim.
Allah sağlık versin çalışır kendim yaparım.
Ne kvler var diyorum ve abarttiginizi düşünüyorum.
Bir kere düşünce yapınızı değiştirmenizi öneririm.
Kayinvalidemden güzel bir şey öğrendim ben. Büyük küçük demeden herkesten bir şey ögrenmeye çalışırım der.
Gelin benden daha iyi ne bilebilir ki diye düşünmeden benden çok şey alıp uyguladığı olmuştur. Ne güzel bir şey bu iyi ki öğrettin bana demiştir.
Konuşmayı seviyor, kötü bir niyeti yok amacı yardimci olmak iyiliginizi istemekse hosgörseniz ne olur?
Aa öyle mi anne bir süre bekleyeyim geçici olduğunu düşünüyorum gecmezse denerim deseniz ne olur?
Oğlunu seviyorsunuz ama..
Bu kadar da iyi gelinim işte kıymetim yok.
Bak yine kederlendim! Oyy :)
Benim annem de sizin kayinvalideniz gibi.
Yapıları böyle degismiyorlar sabredin.
Insanlari olduğu gibi kabul edince kafaniz daha rahat eder bence.
Hayatta bu tip insanlar hep varlar ve var olacaklar maalesef.
Kapan diyenler, çocuk soranlar , birinci çocuk olunca ikinci çocuğu soranlar hep var.
Siz hayatınızı kendi dogrularinizla yaşamaya devam edin.
Onları olduğu gibi kabul ederken kendi hayatımdan ödün vermediğim noktada her şey normalleşecek ama konuşmasınlar diye saklana saklana bir şeyler yapmak gerçekten çok zor. Ben böyleyim diyerek işin içinden sıyrılmak en iyisi..
Haklısınız birinin özgürlüğü sizin hayatinizin başladığı yere kadar.
Güçlü olun ve zamanla baş etmeyi ogreniyorsunuz :)
Size kapan diyenlerin durumuna göre kisasa kısas yapabilirsiniz Onlar da anlarlar belki
Direk hepsiyle arana mesafe koy . Özel zamanlar vs dışında da arama
gitmiceksin görüşmiceksin olay bitti işim var dersim var de gitme
Politik bir şekilde uzaklaş bence hepsindenAkrabalarıyla mesafeliyim zaten kayınvalidemle sevdiğim için sık sık konuşuyorum ama artık konuşurken söyleyeceğim hiçbir şeyi içimde saklamayacağım.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim sevgili Tonari to TotoroBilemiyorum ama benim şahsi fikrim iyi niyet yok.
Her şeye karışılıp, müdahale edilmesi bende ne yazık ki iyilik adı altında barınmıyor.
Üzgünüm.
Politik bir şekilde uzaklaş bence hepsinden
Bende bilmiyorum politik biri sayılmam ama burada bu konuda bilgisi olan pek çok kişi var bence:) Ah bir nasıl politik olunur öğrenebilsem
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet henüz yolun başındayken nasıl başlarsa öyle gider değil mi?Henüz tanıma süreci bitmemiş ..
Tanıma sürecini güzel kullanırsan sıkıntın azalır diye umuyorum, valide hanıma kibarca bunlardan hoşlanmadığını dile getirmeyi dene,
Yatak odasında girme konusu bambaşka ;kapıyı tıklatıp bize zaman tanır mısın müsayt olamayabiliriz denmeli
Bende bilmiyorum politik biri sayılmam ama burada bu konuda bilgisi olan pek çok kişi var bence
Eşimin dıdısının dıdısı yaşlı bir nine beni açık olduğum için (ki oraya giderken daha üsturuplu bir kumaş pantolon ve gömlek giymeme rağmen) "böyle gelin olmaz." Diye herkesin içinde üzdü. Ben de cevaben "Ben de böyle bir gelinim işte" dedim. Eşime söylediğimde "O yaşlı ne söylediğini bile bildiğini sanmıyorum,yaşlı kadına ne diyeceğim,cevabını verdin zaten." Dedi. Yakın akrabalarının olduğu bir mecliste "Kimse olive'e karışmasın,biz birbirimizi böyle tanıdık ve sevdik." Demişti. Ancak bazı durumlarda sen cevabını veriyorsun işte diyerek kenara çekildiği de oluyor.(Asla kimsenin kalbini kırsın istemiyorum ama o bir tavır koysa herkes daha düzgün davranır.)
Hatta öyle ki oraya gittiğimde bana up uzun bir elbise bile hediye ettiler. Nezaketle geri çevirdim. Bazen de üstündekiler seni yakar sana daha rahat şeyler verelim diyerek bol ve uzun şeyler giydirmek isteyebiliyorlar. Ben bertaraf ediyorum ama eşim de çok suya sabuna dokunmuyor açıkçası. Kalp kırmak istemiyorum ama işin içinden de çıkamıyorum. Çünkü bazen aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyorlar böyle olunca
Olive eşin doğulu diye tahmin ediyorum senin girdiğin ortamları gördüm muhabbetleri işittim çokça. Seni anlamalarını bekleme derim. Alırken üzerini görmemiş gibi dimi evlendikten sonra değiştirmeye kalkıyorlar