- 30 Mart 2016
- 380
- 613
- 53
- 39
- Konu Sahibi olive_bluto
Yavaş yavaş adım adım mesafe koymalısınız. Sinir olarak vakit geçmez. Çünkü alışması ve sizin biseylere tepki verdiğinizi anlaması zaman alacaktır. Malesef hepimiz yaşıyoruz bunları. Ben soğuk mesafeli asosyal olmayı yani öyle tanımlanmayi göze alarak en başta kimseyle özel ilişki kurmadim. Ben bu ilişkileri şöyle tanımlıyorum bu bir güç hiyerarşisi. Kim kimden hangi konuda güçlüyse onu göstermeye çalışıyor. Mesela bulaşıkları nasıl Sözmen gerektiğini senden iyi bildiğini düşündüğü için yaşının verdiği kidemle tatmin olmaya çalışıyor gibi. Kendini gerçekleştirmiş baskın kadınlara dikkat edin kayinvalideleri daha az karışır. Ama bu birden bire olmaz. Tavsiyem sizden büyüklerin size saygı duyması ve karışmaması için en büyük silah bilgi sizde zamanla her konuda artan kıdeminizle hem evlilikte hemde diğer alanlarda güç gösterisi yapmadan kendinizi ifade etmeniz. Emin olun zamanla saygı duymaya başlıyorlar. Anlaşılır olması için bir örnek verelim sizden büyük birisi anne baba kayınvalide komşu herkimse dedi ki mesela emzirirken hamile kalırsam öncekini sütten kes. Sizde net bir ifade ile hayır bu yanlış bir bilgi uzmanlar bunun doğru olmadığını beslenmeye dikkat ederek emzirmeye devam edilebileceğini söylüyor. Bı sure sonra sizin daha iyi bildiğinizi kabullenerek susmaya başlıyorlar. biz daha iyi internet kullanıyoruz bilgiye çabuk uulaşıyoruz. Kendinize yatırım yapın bu sure sonra meyvesini toplama baslarsiniz