Teyze kadar abartmasam da sanirim ben de su zihniyetten cikmaliyim, paronayak olabilirim biraz utangaclik konusundahah işte aradığım anlayış yahu sanki insanlar sadece birliktelik sonrası banyo yapıyorlarapartman günümüzde komşu teyze gözümün içine baka baka apartmanımızda gençler var tabi çok banyo yaptıklarından yüksek geliyordur su faturası dedi ya evet teyze sabah akşam durmuyorum bütün türkiyenin suyunu yicem bitircem
o paranoyaklık değil tatlım genel tabu aman cinsellik aman bilmem ne diye yetiştiriliyor kız çocukları ama erkekler öyle değil.. kendini suçlama senin böyle hissetmen de normal eşinin istekleri de normal yavaş yavaş alıştır kendini derimTeyze kadar abartmasam da sanirim ben de su zihniyetten cikmaliyim, paronayak olabilirim biraz utangaclik konusunda
2 kisi birden dus
alinca bence akla o geliyo yada ben biraz paronayagim :)
dini boyutundan dolayi oyle seyler olmaz ama acik konusma acisindan ayni :)aynı tip bizdede var
kaynım evlenıp bosandı cok para ve para hergun ver hergun harcar bu yüzden hergun kayınpeeder para vermıyeor
kaynımda hepımızın yanında diyor benım ihtiyaclarım var baba bana para ver yani kadınlara gitcek kayınpeder diyo oldu valla bekar adamlar napsın diyo
esimde diyo baba adam evlenmis bosanmıs mecbur para vercen gitsin diyor
napıcan
rezillk ben hic bilmem bilmem bizim a ilede böyle bisey olsun
eşinden neden boşanmak istedin,onu artık sevmiyormusun,hiçmi ilşşkide bulunmak istemiyorsun,hamilelik önceside böylemiydi,seni zorluyormuAslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.
1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?
2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?
3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.
4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyodaki sesten anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?
Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.
aman erkeginde kadınında azgınından korkucaksın vallaCok aciksozlulermis gercekten :) bizimkilerde
dini boyutundan dolayi oyle seyler olmaz ama acik konusma acisindan ayni :)
Ailesiyle ilgili konulardan dolayi. Yani ikimizin bi sorunu yok aslinda ama bugune kadar hep ailesiyle benim aramda kalinca ailesinin daha dogrusu annesinin dedigini yapti. Aslinda seviyorum ama artik ailesinin bana karismasina katlanamiyorum. Sanirim cinsellige adapte olamayisim esime duydugum kin de olabilireşinden neden boşanmak istedin,onu artık sevmiyormusun,hiçmi ilşşkide bulunmak istemiyorsun,hamilelik önceside böylemiydi,seni zorluyormu
Bu tarz konusmalara ben de cok sahit oldum cok sinir bozucuaman erkeginde kadınında azgınından korkucaksın valla
yeni evliyiz tabi kayınpeder cocuk istiyo aynı ortamdayz kaynanan kaytana esim ben kaynatam esime demezmi sal gitsin bırak gitsin ben cocuk istemiyroum diye düsünyolar tabii
esime korunma sal gitsin bastır gitsin diyo ilk anlamadım o an cvp veremedin sonradan kafama dank etti
yuh yanii edep nerde
seviyorsan sorun yok,eşini karşına al konuş artık siz ailesiniz..ailesinede gerektiği zaman gerektiği konularda mesafe koymasını bilsin,bebğinizle birlikte gezmeye çkın eşinle alışverişe çıkın..değişiklik iyi gelir..Ailesiyle ilgili konulardan dolayi. Yani ikimizin bi sorunu yok aslinda ama bugune kadar hep ailesiyle benim aramda kalinca ailesinin daha dogrusu annesinin dedigini yapti. Aslinda seviyorum ama artik ailesinin bana karismasina katlanamiyorum. Sanirim cinsellige adapte olamayisim esime duydugum kin de olabilir
bence abartmışsınız gibime geldi cinsel hayat sadece 18-35 yaş arasına mı özel? 50 yaşında insanların cinsel hayatı olamaz mı? sizin evde yapmaları normal değil mi? orasını bilemem...
eşinizi bu kadar red etmeniz zamanla sizden soğumasına yol açar, biraz hayatınıza renk katmalısınız bence
eltiler görümcelerde çok samimiler heralde rahatça konuşabiliyorlar nedim...
Cok kez konustum ama duzelecek gibi degil. En son soz verdi yine bakalim ne olacak, insallah duzelirseviyorsan sorun yok,eşini karşına al konuş artık siz ailesiniz..ailesinede gerektiği zaman gerektiği konularda mesafe koymasını bilsin,bebğinizle birlikte gezmeye çkın eşinle alışverişe çıkın..değişiklik iyi gelir..
KP KV vay hınzırlarAslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.
1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?
2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?
3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.
4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyodaki sesten anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?
Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.