soylemeye utaniyorum ama ben mi abartiyorum acaba

Teyze kadar abartmasam da sanirim ben de su zihniyetten cikmaliyim, paronayak olabilirim biraz utangaclik konusunda

Teyze kadar abartmasam da sanirim ben de su zihniyetten cikmaliyim, paronayak olabilirim biraz utangaclik konusunda
o paranoyaklık değil tatlım genel tabu aman cinsellik aman bilmem ne diye yetiştiriliyor kız çocukları ama erkekler öyle değil.. kendini suçlama senin böyle hissetmen de normal eşinin istekleri de normal yavaş yavaş alıştır kendini derim

Cok aciksozlulermis gercekten :) bizimkilerde
dini boyutundan dolayi oyle seyler olmaz ama acik konusma acisindan ayni :)

eşinden neden boşanmak istedin,onu artık sevmiyormusun,hiçmi ilşşkide bulunmak istemiyorsun,hamilelik önceside böylemiydi,seni zorluyormu

Cok aciksozlulermis gercekten :) bizimkilerde

dini boyutundan dolayi oyle seyler olmaz ama acik konusma acisindan ayni :)
aman erkeginde kadınında azgınından korkucaksın valla

yeni evliyiz tabi kayınpeder cocuk istiyo aynı ortamdayz kaynanan kaytana esim ben kaynatam esime demezmi sal gitsin bırak gitsin ben cocuk istemiyroum diye düsünyolar tabii
esime korunma sal gitsin bastır gitsin diyo ilk anlamadım o an cvp veremedin sonradan kafama dank etti
yuh yanii edep nerde

eşinden neden boşanmak istedin,onu artık sevmiyormusun,hiçmi ilşşkide bulunmak istemiyorsun,hamilelik önceside böylemiydi,seni zorluyormu
Ailesiyle ilgili konulardan dolayi. Yani ikimizin bi sorunu yok aslinda ama bugune kadar hep ailesiyle benim aramda kalinca ailesinin daha dogrusu annesinin dedigini yapti. Aslinda seviyorum ama artik ailesinin bana karismasina katlanamiyorum. Sanirim cinsellige adapte olamayisim esime duydugum kin de olabilir

Bu tarz konusmalara ben de cok sahit oldum cok sinir bozucu

bu aile XXXL bacım.hiç mi farketmedin

seviyorsan sorun yok,eşini karşına al konuş artık siz ailesiniz..ailesinede gerektiği zaman gerektiği konularda mesafe koymasını bilsin,bebğinizle birlikte gezmeye çkın eşinle alışverişe çıkın..değişiklik iyi gelir..

bence abartmışsınız gibime geldi cinsel hayat sadece 18-35 yaş arasına mı özel? 50 yaşında insanların cinsel hayatı olamaz mı? sizin evde yapmaları normal değil mi? orasını bilemem...
eşinizi bu kadar red etmeniz zamanla sizden soğumasına yol açar, biraz hayatınıza renk katmalısınız bence
eltiler görümcelerde çok samimiler heralde rahatça konuşabiliyorlar nedim...

Cinsel hayatlarina bisey demiyorum ki sadece evimde yapmalarina sinirlendim. Esim konusunda haklisiniz sanirim

Cok kez konustum ama duzelecek gibi degil. En son soz verdi yine bakalim ne olacak, insallah duzelir

hamililek dönemi ve yorgun olmanız konusunda sizi anlayabilirim bu zamanla düzelir haftada kaç kez onu bilemem o isteğe göre değişir.insanların kim olursa olsun ulu orta cinselliklerini anlatması bence çok yanlış ona katılmıyorum.öteki sorularınıza gelince ben akrabama gidiyorsam zaten biz genç insanlarız kaldığımız kişilerde canımız istersek yaparız kimsede ayıplamaz kınamaz gayet normal bence.kvaldem k.pedrim beni rahtsız etmicek şekilde cinsellik yaşıyorlarsa beni hiç ilgendirmez ayıplamam tabi herkesin görüşü farklı.

Yazık kocana, sürekli yalvarıyor yalvarıyor tık yok bence siz tam bir ilişki kuramamışsınız aranızda. onunla yaşadığın cinsellikte çok mutlu değilsinki sana itici geliyor. bu ilişkiyi güçlendirmelisin.

KP KV vay hınzırlar

Uzun süreli kaldığımızda derken 3 gün yatılı kaldığım yerde sevişmeden dururum.

Mantıklı olan bu bana göre de.

Ama şimdi kv me gidip 10 gün kalıyorsak banyosunu bilmem nesini düşünmem açıkçası.

Tabi her insan farklıdır bakınız kayınvaliden..
Maşallah dedim kendilerine yaş kaç cidden çok mu genç?

Görümcenle eltinle bu muhabbetleri yapmak zorunda değilsin bu arada.
Ciddi bir şekilde rahatsız oluyorum, bu konuları ben yokken konuşun lütfen diyebilirsin.

Yani birlikteliğin bir sayısı yoktur bana göre de.
Ruh ve beden haline göre değişir.

Yine de bana en normali haftada 1,2 geliyor.

Neden evinde yapmalarına sinirlendiğini anlamadım.Senin evinin kapısında burada cinsellik yaşamak yasak mı yazıyor ya da kutsal mekan mı nedir?
Yani cinsellikten bu denli kaçmanız biraz bana uymuyor kişiden kişiye değiştiği doğru aslında bu tür şeylerin.Sevismek bana su icmek kadar normal geliyor ki öyle de.Yine fazla cinsellik isteyen koca da bana normal geliyor.Aynı zamanda az cinsellik isteyen insan da.
Ama eltilerinize kadar birlikte cinsellik konuşulması benide sıkardı acıkcası yetistirilme tarzıyla daha çok ilgili bu.Utanırdım daha dogrusu.

Evinizde bunu yaşamaları bence normal.Cünkü sevismenin bir yeri olmaz benim bildiğim.Yani özellikle evdelerse.Ve kendi odalarındalarsa bence tartışmaya bile gerek yok.
Sizin kriterlerinize göre bu farklıysa tabi siz yine rahatsız olabilirsiniz orası ayrı durum.Ama eşinizin ailesi nereden bilsin ki onlara bu normal durum yine çok normal geliyor demek ki.Bir şekilde belli edin o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…