- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
Konu sahibine "torun" geliyySen daha utan kaynanana bak bide
Ya tabiki ayip ve gunah degil ama baskalari anlayacak sekilde olmasi tuhaf geliyo banasevişmenin yeri ve zamanı mı olurmuş?
canım ne zaman isterse o zaman sevişirim.
sürekli birilerinden çekinip eşinizle birlikte olmayışınız onu iter.
empati yapın derim.
ayrıca sevişmek ayıp ve günah olsaydı bizler olmazdık.
1) İki taraf da birbirine karşı anlayışlı olmalı,tamam yorgun olabilirsiniz ama hep yorgunum mu diyorsunuz? evlilikte cinsellik önemli erkeği sürekli reddetmemek gerek bence.
2) Bu konuda haklısınız.
3) Konuşmak istemiyorsan varsın dalga geçsinler takma kafana, konuşmak istemiyorum özel hayatım de geç
4) Ben de rahatsız olurdum daha doğrusu utanırdım.
Valla ya ilginc :))Sen daha utan kaynanana bak bide
wauvvv...kv kp ye hayran kaldim valla..bitmemis hala demek ki...kac yasindalar ben de onu merak ettim?
Size gelince insan sevdigi insanla bence de birlikte olmak ister..ama siz galiba cinsellige cok duskun bi insan degilsiniz..ben de rahatimdir konuda anlatirim..ama eltime anlatmam..arkadaslarima anlatirim..bana abes gelmez..dogal bi ihtiyac..ama galiba bi yere gittigimizde ben de belli olmasin diye yapmam. ..tutarim kendimi..
50 yaslarinda falan sanirim :) haklisiniz cok duskun degilim galiba. Bu da bi sorun mudur onu da bilmiyorum
Aslinda disariya karsi cok ketum ve tutucudurlar ama kendi iclerinde boyle rahatlar birazBen de mahremimi uluorta konusmaya ve yasamaya utanirim acikcasi.
Esinizin ailesi genisten ziyade murdar bence.
İnanin onu da cok dusundum sorun bende mi diyeSiz cinselliğe takmışsınız.
Size göre herkesin yaptığı yanlış.
Demek ki siz de bu konuyla ilgili bir problem var.
Aslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.
1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?
2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?
3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.
4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyodaki sesten anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?
Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.
Kv yaninda bu konuyu acamam bile sanirim :)Kv ile kp maaşallah yani. Ne libidoymuş mecalleri de yerinde. Seni bi bebek yormuş onları yıllar yoramamış tövbe allahım.. Yaşlılar biraz bi düşünür yani ya gelme kkendini tutamıycaksan git evinde dur. Iyy ne kadar tiksindim şuan var ya. Ben istemem evimde başkası öyle biişey yapsın. Korkuyorum evlilikten git gide. Ne biçim insanlar var. Hiç mi tiksinir diye düşünmez insan yazık sana da allah yardımcın olsun.
Görümcelerin eltin anlatınca da boz. Ayıptır birbirinizin kocasını görünce aklınıza ggelmiyo mu anlatılanlar ne ayıp mahrem denen bişey var onlar kendi arasında sizi konuşsa da böyle yerinde olabilcek mi keyfiniz de. Ama tabi diyemezsin "kötü" olursun. O tarz insanlar anlamaz çünkü eedepten.
İnsan naptığını anlatır mı ya.
Valla sana da şunu söyliym, kaynana evinde utanmana gerek yok bence. Kendi bıraksın ayıp bişeyse. Oğulları onlardan aldığı genin hakkını fazlasıyla veriyormuş sana yaptığı baskıyla.
Kaynananın yanında de ki "x in kaynnaası onlara geldiğinde beraber oluyomuş kayınpederiyle. Ay ne ayıp be tiksindim vallahi insan az düşünür duyulur diye" de
Allah yardımcın olsun işin zor..