soylemeye utaniyorum ama ben mi abartiyorum acaba

Ya tabiki ayip ve gunah degil ama baskalari anlayacak sekilde olmasi tuhaf geliyo bana

Allah allah herkes de desteklemis. Kv kp sizin evde birlikte olsalar ne olur?
Cinsellikten bu kadar nefret etmeyin yahu. Bir tik ustunuz frijit olacak neredeyse.
Tamam hamileyken caniniz istememis olabilir, ama su an hala isteksiz olmanizla yogunlugunuzun pek alakasi oldugunu sanmiyorum.
Cok tabulusunuz bu konuda sanirim.
Ne sıklıkla olmali demissiniz, erkek icin demiyorum kari veya koca olsun mazeret olmadigi surece haftada en az 1-2 olmasi birinin digerine vazifesidir benim gorusum. Diyorsaniz ki hergun hergun istiyor tabii ona can dayanmaz :)

Maalesef genelde yorgunum diyorum

Ben hiçbirinde bir tuhaflık görmedim
Sonuçta bazıları özelini paylaşır bazıları paylaşmaz, ama başkası benim olduğum ortamda konuşursa da iğrenmem bana sorarsa geçiştirme cevap veririm.
Uzun süre yatılıya gittiğinizde olması çok doğal, bana gelen misafir naparsa napsın isterse her gece sevişsin neden sinirleniyorsunuz ki sizde sevişti diye.

1. Bence eşin seninle birlikte olmak istemesi gayet normal zaten anne baba olunca ilişkiler zayıflıyor anormal olan senin yorgunluğu bahane etmen, yarın kocanı video izlerken yakalamak istemiyorsan anlayışlı ol.
2. sana katılıyorum bende olsam istemem 1 hafta kalmıyorsanız tabii.
3. görümcen ve eltin le konuşmak istemiyorsan konuşma uzaklaş o anda .
4.Armut dibine düşer kocan babasına çekmiş demek ki

50 yaslarinda falan sanirim :) haklisiniz cok duskun degilim galiba. Bu da bi sorun mudur onu da bilmiyorum

50 yaslarinda falan sanirim :) haklisiniz cok duskun degilim galiba. Bu da bi sorun mudur onu da bilmiyorum

1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim? Benim eşim de ben de bu konuda oldukça istekliyizdir. O nedenle benim gözümden bakarsak bu gayet normal. Ama dediğiniz gibi insandan insana fark var. Eşinin ayda bir isteği gelen arkadaşlarım da var.

2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim? Ben nedense bu konuda rahat bir insanım. Sonuçta evlisiniz. İnsanları rahatsız etmediğiniz sürece neden olmasın ki?

3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum. Kimi insanlar bu tip konuları rahatlıkla konuşabilirken kimi insanlar da konuşmaya çekinir veya sevmez. Herkesin düşüncesi farklıdır tabii ki. Eğer rahatsız oluyorsanız bence bu konuları konuşmanın hoşunuza gitmediğini ya da bunun sizin özeliniz olduğunu, özelinizi paylaşmak istemediğinizi söyleyebilirsiniz.

4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyodaki sesten anliyorum gece. Cok sinbirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum? Sizi rahatsız edecek şekilde ses yapıyorlarsa tabi ki haklısınız. Sizin anlayabileceğiniz şekilde olmaması gerekiyor.

1- eşinle ilgilen bence..tamam bir gün yorgun lursun ama 2. gün olsun bişeler
2- öyle 1 hafta kalıyorsanız sabretsin canım..bencede ayıp
3- başkalarına anlatma konusunda bende aynı fikirdeyim.bazı şeyler özeldir anlatılmaması lazım
4- valla midem bulandı...kaç yaşındalar maşallah..

Ozel hayatin baskalariyla konusulmasindan bende hoslanmam. O benim mahremim kimseyi ilgilendirmez kimsenin mahremini de merak etmem duymak bilmek istemem.

Simdi bekarim dolayisiyla pek kestiremiyorum baskasinin evinde cinsellik yasayabilir miyim ya da bir baskasi benim evimde yasasa sinir olur muyum? Olmam herhalde yaa.. O kadar kati bakmiyorum.

İlk sorunuzla başlıyorum. Ben eşimi mümkün mertebe reddetmemeye çalışırım. Beni sürekli reddeden bi kocam olsun istemem. Siz cinsellik konusunda isteksiz olabilirsiniz ama sürekli sürekli bahanelerle eşinizi reddetmemelesiniz. Sizde onu düşünmelisiniz bence. Kaç günde bir olur diye bir sayı veremeyiz herkesin ilişkisi farklıdır, çocuktan önce haftada 3 kez yapıyosanız, şimdi haftada 1 veya 2 yapabilirsiniz onu bilemem ama sürekli reddetmeniz bence hoş değil.

2. Uzun süre eşinin ailesinde kaldığında istemesi normal erkek sonuçta. Kızmayın bence yapılabilir. Çaktırmadan banyo yapma işinin bi formülünü de bulabilirsiniz :)
3. Cinsellik konuşulmasından bende nefret ederim. Kimseye mahremimi anlatmam. Bu konuda kesinlikle abartmıyorsunuz.
4.Genç demek ki kv ve kp riniz. Siz niye sinirleniyorsunuz ki sinirlenecek bişey yok bence rahat olun. Bu kadar çekinmenize gerek yok bence.

Esini istemiyorsun bence bosanma konusuda varmis. ama surekli reddetmek zaten esin icinde kotu dusunsene sen yaklasiyosun adam hep yorgun ne dusunurdun..
Eger sevgin ile ilgili problemin yoksa ani yasaa biraz at kafandakileri tabi probleminiz yoksa surekli reddetme onu..

Eltinlere gelince onlar anlatiyo diue anlatmak zorunda degilsin.
Bazilari bokunu cikariyo bende sevmem ustun koru konusulur sakalasilr anlarimda şunu duydum
" ya gunde 3 kere yapiyolarmis bazilari sizde yapiyomusunuz yada banyoda sex yapiyomusunz "
sanane be salak ne sacma soru ben kesinlikle karsiyim kocamla olan seyden sanane cok yanlis bence.
Ve baska yerde yapmak istememekle utanmakla haklisin herkesin tercihi..
kv kp de masallah iy

Kv yaninda bu konuyu acamam bile sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…