soylemeye utaniyorum ama ben mi abartiyorum acaba

İşin dini boyutunu düşünüp kendine motive verebilirsin
Dinimizde eşi reddetmek uygun değil,birlikte olmak onun günah işlemesini engel olacağı için sevap kazanıyorsun böyle gaz ver kendine

Baya yorum yazilmis :) malum kucuk bebisten dolayi cok giremiyorum siteye.. Yazilanlari tek tek alintilayacak kadar vaktim olmadi kusura bakmayin. Ama hepsini okudum ve kendimce sonuclar cikardim :) ilk olarak esimi cok fazla reddetmem dogru degil ve aslinda kendim de bunu bir gorev olarak gormemeliyim. Psikolojik olarak oncesinde kendimi hazirlamaliyim.
Misafirlige gittigimizde zaten banyoya girecegimiz sekilde (anlasilmamasi icin) denk getirebilirim.
Eltilerim ve gorumcelerime rahatsiz oldugumu artik kesin bir dille soylemeliyim.
En cok yorumun yapildigi kp ve kv ye gelirsek tabiki iliski sirasinda seslerini duymadim. Banyo yapma sesi duydum sadece. Sonra banyo=iliski denklemini dusundum de biraz. Gercekten neden boyle sacma dusundugumu sorguladim kendimce. Cunku illa banyo iliski demek degildir tabi. Ama bunu da bana esimin ailesi asiladi biraz. Cunku ilk evlendigimiz siralar biraz galeyana gelip esimin de zoruyla kv evinde birlikte olmustuk. Gece banyo sesini duyan herkes ertesi gun imali imali konusmalar, gulusmeler falan. Tiksinmistim resmen o hallerinden. Ama dediginiz gibi her banyo iliski anlamina gelmiyor diye belirtmeliyim onlara. Ama kv ile kp kesin oyleydi eminim. Neyse zaten ne yapabilirim diye sormustum. Bikac kisi disinda oneri sunan olmadi, genelde isin komikligi uzerinde durulmus. Bende artik ya rahatsiz olmycm yada bi cozum yolu dusuncm

Sorun sende değilmiş demek ki.
Cinselliği kıs kıs gülerek anlatan, imalı konuşan akrabalarında.
Bu konunun ne kadar doğal bir şey olduğu hala kabul göremediği için koca koca kadınlar ergen gibi tavırlarda bulununca, sende tiksinti yaratması normal.
Ama eşini sürekli itmen çok kötü bir şey. Biraz daha rahat ol. Ben olsam soğurdum senden.