Sanirim ben cok cilgin olamiyorum ya :)son cümlenizden belli oldu canım zaten bunlar bu konuda rahat insanlar yani kuralların varsa bunu eşinle paylaşmalısın canım bana göre evde misafir varsa çılgınlık demektir arada çılgın olmakta güzeldir. böyle şeyleri kafanızı takmayın derim
Evet sanirim tabularim var ve etrafimdakiler oyle olmayinca sinirleniyorum biraz soyleyemeyince de birikiyo icimde :) esim her gun istemiyo tabi ama ben sanirim abartiyorum onun biraz farkindayimAllah allah herkes de desteklemis. Kv kp sizin evde birlikte olsalar ne olur?
Cinsellikten bu kadar nefret etmeyin yahu. Bir tik ustunuz frijit olacak neredeyse.
Tamam hamileyken caniniz istememis olabilir, ama su an hala isteksiz olmanizla yogunlugunuzun pek alakasi oldugunu sanmiyorum.
Cok tabulusunuz bu konuda sanirim.
Ne sıklıkla olmali demissiniz, erkek icin demiyorum kari veya koca olsun mazeret olmadigi surece haftada en az 1-2 olmasi birinin digerine vazifesidir benim gorusum. Diyorsaniz ki hergun hergun istiyor tabii ona can dayanmaz :)
Aslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.
1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?
2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?
3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.
4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyodaki sesten anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?
Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.
Ya bence mahrem biseydir. Herkes evinde yapmalidir diye dusundugum icinBen hiçbirinde bir tuhaflık görmedim
Sonuçta bazıları özelini paylaşır bazıları paylaşmaz, ama başkası benim olduğum ortamda konuşursa da iğrenmem bana sorarsa geçiştirme cevap veririm.
Uzun süre yatılıya gittiğinizde olması çok doğal, bana gelen misafir naparsa napsın isterse her gece sevişsin neden sinirleniyorsunuz ki sizde sevişti diye.
Aslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.
1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?
2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?
3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.
4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyodaki sesten anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?
Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.
Koskoca kadin utanmıyor size noliyi yav sende bi çılgınlık yap. Hem bu çılgınlık degilki normal bişey sen gencsin beraber oturan gelin kaynanalar yapiyoSanirim ben cok cilgin olamiyorum ya :)
Sanirim ben cok cilgin olamiyorum ya :)
millet nerelerde yapıyor sen yine şükret benceYa bence mahrem biseydir. Herkes evinde yapmalidir diye dusundugum icin
Nerede kiz ben görmedim vallamillet nerelerde yapıyor sen yine şükret bence
Esini istemiyorsun bence bosanma konusuda varmis. ama surekli reddetmek zaten esin icinde kotu dusunsene sen yaklasiyosun adam hep yorgun ne dusunurdun..
Eger sevgin ile ilgili problemin yoksa ani yasaa biraz at kafandakileri tabi probleminiz yoksa surekli reddetme onu..
Eltinlere gelince onlar anlatiyo diue anlatmak zorunda degilsin.
Bazilari bokunu cikariyo bende sevmem ustun koru konusulur sakalasilr anlarimda şunu duydum
" ya gunde 3 kere yapiyolarmis bazilari sizde yapiyomusunuz yada banyoda sex yapiyomusunz "
sanane be salak ne sacma soru ben kesinlikle karsiyim kocamla olan seyden sanane cok yanlis bence.
Ve baska yerde yapmak istememekle utanmakla haklisin herkesin tercihi..
kv kp de masallahiy
Tamam önce kafandakini hallet sonrada kvnin evinde rövanşını yap eee her şey karşılıklıEvet o konu da var ama en son baristik ama sanirim ben cok kindar bi insanim. Unutamiyorum yaptiklarini falan. Acaba onlar aklima geldigi icin mi uzaklasiyorum. Bence once onu halletmem lazim
Aslinda bu acidan dusunmemistim, haklisiniz galibaDiğer şeylere cevap veremeyeceğim ama şu banyo=çokomel denklemini kırmanız yararınıza olur. İnsanların daima seviştikleri için gece banyo yaptıkları bir dünya yok. Banyo o saatlerde tenha olduğu için, temiz temiz yatmak istedikleri için, sabah erkenden duş almak zor geldiği için sebepleri farklı olabilir, ev sahibinin düzenine de belki öyle uyuyorlardır. Yatılı misafirlikte olsam ben öyle yaparım en azından, şöyle geniş geniş kontrol edeyim de arkamdan hiç bir dağınıklık bırakmayayım, uyanınca tertemiz bir banyo görsün diye. Ev sahibi benim arkamdan utanmaz yea kendini tutsaydı derse de keyfi bilir açıkçası. Bunu böyle belli ederse de, suyu sabunu o zaman görüyorsa demek... diye düşünürüm.
Tamam önce kafandakini hallet sonrada kvnin evinde rövanşını yap eee her şey karşılıklı
1- Haftada kaç gün olur ona birşey diyemem zira kişilere duruma göre değişir bence bu durum. Sizin durumunuzda bebekle yorgun olmanız normal, eşiniz anlayışlı olmalı ama her geldiğinde tersliyorsanız, her defasında hayır diyorsanız hatalısınız. Sık sık olmayabilir ama olmak durumunda evlilikte cinsellik.Aslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.
Cazgır mı:)Kv yaninda bu konuyu acamam bile sanirim :)
aa cinsellik bölümündeki ilginç mekanlar topiğini okumamışmıydın?Nerede kiz ben görmedim valla