soylemeye utaniyorum ama ben mi abartiyorum acaba

Sanirim ben cok cilgin olamiyorum ya :)

1) Hamilelikte eşim beni istemedi, bebekten sonra eşim benden uzaklaştı konuları yerine ne güzel eşiniz size yakın olmak istiyormuş. Bence bu bir avantaj

2) Siz evlisiniz, birlikte olmasanız bile misafirlikte yatılı kalıyorsanız gidip duş alabilirsiniz. Eşiniz yakın olmak istiyorsa bence önüne set koymayın.

3) Ulu orta konuşulması bence ayıp, herkes farklı ama hele ki eltiler arasında konuşulunca eltilerin kocalarıyla yüz yüze gelince nasıl bakıyorlar birbirleri yüzüne? Sessiz kalıp ortamı terk edebilirsiniz.

4) Rahatsız olmakta haklısınız, kimse kimsenin sesini duymak istemez, biraz dikkatli olmaları gerekir. Diğer türlü iğrenç.

Evet sanirim tabularim var ve etrafimdakiler oyle olmayinca sinirleniyorum biraz soyleyemeyince de birikiyo icimde :) esim her gun istemiyo tabi ama ben sanirim abartiyorum onun biraz farkindayim

anammm ne sevişgen bi aileee
-her zaman bebeğini ve yorgunluğunu öne sürme adama da yazık

-misafirlikte bende olsam çekinirdim banyo olayı var çünkü ama gece değilde ertesi sabah terlediğiniz için banyo yapabilirsiniz
-sana sorulduğunda bu konudan hoşlanmadığını konuşmak istemediğini dile getir
-kv ve kp e dicek bişey bulamadım ben

bence siz biraz katısınız.. Yani uzun süre bir yerde kalınca illaki duşa girilir hep o olaymı düşünülür :)
Bence siz cinsellikten tiksinmişsiniz ya eşinizle ilişkiniz iyi değil ya yeterince sevmiyorsunuz yada ne bilim altında bir sebep olmalı sonuçta erkekte kadında ister ve herzaman aynı anda istenemez birbirinizi idare etmeniz gerek

Ya bence mahrem biseydir. Herkes evinde yapmalidir diye dusundugum icin

Diğer şeylere cevap veremeyeceğim ama şu banyo=çokomel denklemini kırmanız yararınıza olur. İnsanların daima seviştikleri için gece banyo yaptıkları bir dünya yok. Banyo o saatlerde tenha olduğu için, temiz temiz yatmak istedikleri için, sabah erkenden duş almak zor geldiği için sebepleri farklı olabilir, ev sahibinin düzenine de belki öyle uyuyorlardır. Yatılı misafirlikte olsam ben öyle yaparım en azından, şöyle geniş geniş kontrol edeyim de arkamdan hiç bir dağınıklık bırakmayayım, uyanınca tertemiz bir banyo görsün diye. Ev sahibi benim arkamdan utanmaz yea kendini tutsaydı derse de keyfi bilir açıkçası. Bunu böyle belli ederse de, suyu sabunu o zaman görüyorsa demek... diye düşünürüm.

Koskoca kadin utanmıyor size noliyi yav sende bi çılgınlık yap. Hem bu çılgınlık degilki normal bişey sen gencsin beraber oturan gelin kaynanalar yapiyo Sadece misafirlikteki kısım biraz tuhaf geldi bacı

kocanı o konuda doyurmalısın canım yoksa farklı şey anlar ben annemle yaşıyorum eşim düşün yan oda da annem var mecburum yani bazen sen tahrik etmelisin eşini evliliğin temeli cinsel ilişkiymiş.

Evet o konu da var ama en son baristik ama sanirim ben cok kindar bi insanim. Unutamiyorum yaptiklarini falan. Acaba onlar aklima geldigi icin mi uzaklasiyorum. Bence once onu halletmem lazim

4 senelik evliyim,ne görümcelerimin ne eltimin vb. cinsel hayatını bilirim,onlar da bizimkini bilmez hatta kimseye anlatamam. Sizinkiler mi çok geniş biz mi geri kafalıyız bilemedim

Evet o konu da var ama en son baristik ama sanirim ben cok kindar bi insanim. Unutamiyorum yaptiklarini falan. Acaba onlar aklima geldigi icin mi uzaklasiyorum. Bence once onu halletmem lazim
Tamam önce kafandakini hallet sonrada kvnin evinde rövanşını yap eee her şey karşılıklı

Aslinda bu acidan dusunmemistim, haklisiniz galiba

1- Haftada kaç gün olur ona birşey diyemem zira kişilere duruma göre değişir bence bu durum. Sizin durumunuzda bebekle yorgun olmanız normal, eşiniz anlayışlı olmalı ama her geldiğinde tersliyorsanız, her defasında hayır diyorsanız hatalısınız. Sık sık olmayabilir ama olmak durumunda evlilikte cinsellik.
2- Annemde dahil kimsenin evinde yaşamadım birliktelik eşimle, aynı şekilde misafir varkende uygun değil bence. Bende rahatsız olurdum. Bu konuda haklısıniz.
3- Ayıp değil bunun evli barklı insanlar arasında konuşulması ama bir o kadarda gereksiz. Bende hoşlanmam oturup eşimle yatak odası muhabbetlerimi anlatmaktan. Aynı şekilde kimsenin yatak odasi beni ilgilendirmiyor, oturup dinlememde bu tarz muhabbetleri. Sizin yerinizde olsam o bizim özelimiz, bu sebeple konuşulacak birsey yok, sizin yatak odanızlada ilgilenmiyorum derdim.
4- Uzun süreli mi kalıyorlar da duramıyorlar. Tuhaf yani ne bileyim bende rahatsız olurdum herhalde, gürültülü patırtılı birseyler yaşansaydı evimde. Bence en tuhafı aile büyüklerinin bu kadar rahat olması. Tamam güzel birşey o yaşta bile cinsel hayatlarının devam etmesi ama başkasının evinde de yapmayıversinler. İllaki yapıyorlarsa duyurmasınlar, dikkat etsinler. Ne demişler göz görmeyince gönül katlanır.
Maaile tuhaflar vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…