soylemeye utaniyorum ama ben mi abartiyorum acaba

Esine karşı bence sen hatalisin isteksiz olsan bile eşinin gönlünü yapmalısınız ben öyleyim diğer şiklara gelince biraz bana ayıp geldi tasvip etmiyorum.

kv ve kp inizin sesli bi sekilde alalade birlikte olmasi , sizin duyacaginiz sekilde hemde
bence igrencc

Aslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.

1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?

2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?

3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.

4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyodaki sesten anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?

Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumuı biraz daha netlestirebilirim.

yatılı misafirken çekinmene saygı göstermeli eşin. "seslerimiz gider çekinirim, kendimi kasarsam hiç iyi olmaz ikimiz için de." dersin o konuda belki. başkalarına cinsel hayattan bahsedip bahsetmemek tercihtir. senin bahsetmemen onlar için bi sorun yaratmamalı, üzerine gelirlerse terslersin. eşini her zaman reddetmeni doğru bulmuyorum. sana anlayış göstermediğini söylemişsin fakat kimi zaman sen de bu konuda ona anlayış göstermelisin. seni ne kadar çok zorladığını bilemiyorum ama kimi zaman sen, kimi zaman da o sana saygı göstermeli

Misafirliğe gelen Kv ve Kp tek kelimeyle iğrenç.tiksindirici.
Eşinizle olan durum başka (misafirlik halleri hariç) anlayış gösterin
.

Kayinpederinle kaynanana hayran kaldim:))))))bak onlari ornek al..masallah gayet reelaxxxlar:))))

cinselliği tüü kaka gören ne çok kişi varmış.kaynana kayınpeder cinsellik bitmeli mi,:KK14:

konu sahibi tedavi ol,sürekli kocanı ötelersen evliliğin tehlikeye girer:KK66:

Ya cinsellik karşılıklı istek değil midir ?
O halde kadın istemiyorsa neden sırf eşini memnun etmek için beraber olsun , bu da evliliği tehlikeye düşürür isteksiz kadın zevk alamaz cinsellikten soğur.. Erkek yorgun olduğunda dönüp sırtını yatıyorsa kadının da buna hakkı var.
Diğer konulara gelince cinsel hayatınızı konuşmamayı tercih etmek alay edilecek bir durum değil konuşmak istemeyebilirsiniz bence çok normal. Ben günlere gittiğim de tiksiniyorum konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyor günlerde konuşulan basit konular haline gelmiş tıpkı dedikodu gibi.
Kp ve kv deniz cinsellik yaşayabilir neden ayıp olsun ki bir sakınca göremedim rahatlık değil ki bu bir ihtiyaç

Düşüncelerinde çok haklısın anlayışlı bir eş Hamile bir kadından beklentisi olmamalı bence.Sabretmeli
ve doğumdan sonraki süreçtede sen çok farklı psikolojide olduğun için isteksiz olmanda çok normal.

Ama kayınvaliden ve kayın pederin kafayı yemişler bence.Ne olursa olsun misafirlikte her iki taraf içinde geçerli bu banada çok ters bu durum.
Eltilerine gelince sende konuş soruyorsalarda bire bin katarak sende kendi fantazilerini söyle,yoksada söyle neden biliyormusun Onların duymak istedikleri şey şuanda senin yaptığın.Onlara istedikleri cevapları verme az kırık ol:)

a dan z ye hak veriyorum size. benim fikrim de anlattiklariniz yonunde. ozellikle son paragrafi hayretle okudum :O

Yalniz Kp-KV süpermis :KK48: Fantaziye bak helal olsun:KK48: Sizde biraz rahat olun... Bukadar kasmayin.Hayatin guzelliklerini kacirmayin...Neguzel eglenceli bir Aileyimis...Ben olsam gulerim takmam yani:KK48:

Aslinda bu konulari yazmaya cok cekindim ama tanidik kimseye soramayacagima gore burdan gorus almaya karar verdim ben mi abartiyorum diye.. ayri ayri konu acmamak icin numaralandiriyorum.

1) Esimin cinsel birliktelikle ilgili surekli beni suclamasina artik sinir oluyorum. Suanda bebegim cok kucuk ve esim birlikte olmak istediginde genelde cok yorgun oldugum icin isteksiz oluyorum. Oncesinde de hamilelikten dolayi biraz sorun cikariyodum acikcasi. O da beni sevseydin boyle yapmazdin falan diyo. Ben de asil sen beni sevseydin anlayisli olup bu kadar israr etmezdin diyorum. Yani aslinda soracagim tabiki kisiden kisiye degisir ama kac gunde bir olmasi normal sizce? Bu kadar ustume gelmesi dogru mu? Yada hatali olan ben miyim?

2) Esim ailesinin evine gidip uzun sure kaldigimizda da birlikte olmak istiyo. Fakat sonrasinda banyo olayi olup anlasilacagi icin ben utaniyorum ve istemiyorum. Yine ayni sekilde evimizde misafir oldugunda da oyle. Sizce haksiz miyim?

3) Gorumcelerim ve eltilerim cinsellik konusunda o kadar rahatlar ki herseyi birbirlerine anlatiyolar ve bana da soruyolar. Acikcasi bana gore cok igrenc bisey bu ve ben bu durumda ne yapmaliyim? Genelde susuyorum ama bu sefer de dalga geciyolar falan cok sinirleniyorum.

4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyo yapma sesinden anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?

Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.

Ben maddeler halinde cevaplıyayım o zaman

1 - Eşini sürekli reddediyorsan bu hoş bir durum değil, tamam arada bir herkes yorgun olabilir ama sürekli geri çevirmek de doğru bir davranış değil

2 - Evim dışında bir yerde, misafirlikte ya da evde yatılı birileri varken bana da pek hoş gelmez, kimse kimsenin cinsel yaşamından haberdar olmamalı

3 - Görümcelerini ve eltilerini iğrenç buldum, hiç muhatap olma, bu benim özelim anlatmam de sert çık biraz

4 - Kv. ve kp çocuklarından da iğrenç, insan biraz ağır durur, evladından utanmıyorsun bari gelininden utan pess yani

Ben mi yanlış anladım acaba? Konu sahibi kayinvalide kayinpederin sesini duymamış sadece aynı gece banyo yapmalarından bu sonucu çıkarmış. Şu an zan altında bile bırakıyor olabilir onları. Tuh kaka olarak algilanmalari da beni şaşırttı. (Banyo dışında bir rahatsızlık vermemişler, neden herkes iğrenç olarak bakıyor acaba.)
Yazın 20 gün kayinvalidemlerde kalırız, yaz olduğu için sık sık duş da alırız. He bir kısmı bunun için olur. Ne kötü bir şey yapıyormusuz bilmeden...

Başkalarının yanında sevişmek gibi bi zevki var eşimin. Yani misafir gelse yahut.misafirliğe gitsek illa dener bi beni. Ben de alıştım artık bu duruma. Ne yapayım ayıp yatak odasında olur diyorum banyo yapmakta değil :-) :-)
Özel hayatımı kimseyle paylaşmam. Soran olursa ağzının payını veririm dalga geçmek ne haddine. Sen çekimser durunca üstüne geliyorlar belli ki. Çocuk olduktan sonra da gerek bi daha olur korkusu gerek hormonlar kadını anneliğe daha fazla yaklaştırıyor. Lakin ihmal etmemek lazım. Her zaman asli olmasa da fasli durumlar eşinizin gönlünü kırmamaya yetecektir. Sonuçta isteklerine cevap bulmak için farklı bi arayışa girerse suçlu siz olursunuz vicdanen de.

4) Asil bunu yazmak istemiyorum pek ama ne yapmaliyim? kv ve kp bana misafirlige geldiklerinde birlikte oluyolar ve banyo yapma sesinden anliyorum gece. Cok sinirleniyorum. İnsan biraz cekinir. Yine ben mi abartiyorum?

Kusura bakmayin cok uzun oldu ama bircok kisinin gorusunu alirsam en azindan hakli yada haksiz oldugumu biraz daha netlestirebilirim.

1-Sen de haklısın eşin de haklı.Kendini bu kadar uzaklaştırma.Bazı günler kendini psikolojik olarak hazırlamak için hazırlık yapabilirsin.Veya zamanlamayı değiştirebilirsiniz.Sadece gece olarak düşünme,sabah veya haftasonu öğlen olabilir.

2-Misafirliği fazla uzatmamaya çalışın.Biraz dikkatli olarak belli etmemeye çalışabilirsiniz.Banyoyu sabah yapmak gibi...

3-Gereksiz ve sinir bozucu.Açıkça hoşlanmadığını söyleyebilirsin.Bu konular açılınca uzaklaşabilirsin.Açıkçası bu dile dolamayı gençlikte bastırılmış cinselliğin tezahürü olarak görüyorum.

4-Yapabileceğin bir şey yok.Belki başka sebeple banyo yapıyorlardır.Eğer sizin evde birlikte oluyorlarsa çok saçma.Koca insanlar 1-2 hafta durabilirler.Herkes durabilir.

Bir kere her şeyden önce şunu anlamak gerekiyor. Seks, iki taraf da istediği zaman olabilecek bir şeydir. "Beni seveseydin böyle yapmazdın" sadece kendi istediği olsun diye söylenmiş, bence son derece de şımarık bir tavır. Duygusal baskı kurmaya çalışıyor sanki.
Kadınların gençliklerinde, cinsel istekleri ve merakları daha fazla oluyor. Zamanla bu değişebiliyor. Şahsen benim öyle oldu. 20li yaşlarımda bu konuda çok daha istekli hatta baya yüksek libidolu bir genc kadındım. Şimdi ise o zamanlardaki kadar sık aradığım bir şey değil.
Sonuçta bir şeyi kocanız kadar istemiyor olmak sizi bu konuda "hatalı" yapmaz.

Evinizden başka bir yerde sevişmek istememeniz de anormal birşey değil fakat bu çok değişken bir tercihtir. Herkes bu konuda farklı rahatlıkta olur. Kv ve Kp bu konuda rahat olabilir ve siz olmayabilirsiniz. Bu tamamen insanların birbirinden farklı olmasıyla alakalı bir durum.

Seks belli ki sizin için üzeri biraz kapalı bir kutu. Yaşadıklarınızı başkalarıyla paylaşmak istemiyorsanız bu sizin tercihinizdir ve bu konuda size takılan eş dost akrabayı da takmamak en doğru şey olacaktır. Varsın onlar konuşsun, siz paylaşmak istediğiniz kadarını paylaşırsınız, gerisi kimseyi ilgilendirmez.

Cinselliğin yeri de zamanı da olur.kocam bana çok çekici geldi libidom yükseldi o zaman arkadaşlara yemeğe gittiğimizde kenara çekeyim üstüne mi çıkayım adamın?ne demek yeri zamanı olmaz ya???:KK57:
kv. ve kp.den tiksindim.yaşını başını almış insanlar beklesinler yada yatılı gelmesinler.sanki yeni evliler.:KK20:
eşine gelince aileden gelen bi libido var napsın :KK48: ama her seferinde yorgunum olmaz.eşinle de ilgilenmen gerek.bu yüzden kadınlar lohusalık sendromunu atlatıyor ama adam depresyona giriyor gebelik+lohusalık+sonrası da olunca yanii napsın adam bekle bekle:KK53:

Bir kere cinsel hayat özeldir ve kimseyle paylaşılmaz. 2-kv kp yaşindan başindan utansın evine gidene kadar saberdemiyor mu. Yani tabi doğal bişey ama artık ćoluk çocuğun evinde de yapılmaz. Sizin onların evinde birlikte olmanız normal gençsiniz neticede. Konu kocanızın isteklerine gelince hafyada 2 den azı biçok kişiyi tatmin etmez.yani bunun bir ölçüsü yok ama normal olanı 4-5. ve erkekler bu konularla pek anlayışlı değil. O ara beyinle değil aşagdakinin komutlarıyla hareket ediyorlar.

X