SoullessPrincess'in Cicileri :)

Hepsi çok güzeller. Saklama kapları en çok işe yarayanlar bence. Aşkla kullanın

Biraz daha saklama kabı almayı düşünüyorum, annemden alışkanlık evde çok kullanırız. Evlenince de en büyük yardımcılarım olacak. Fazla fazla yapıp dondurucuya atma alışkanlığım vardır.
Teşekkür ederim.

Bitmek tükenmek bilmez çeyiz listemde üstünü çizdiğim diğer ürünlerle devam ediyorum

Belki de listedeki en gerekli şeyler arasında yer alan borcamlar benim hiç mi hiç ilgimi çekmese de çeyizimde fazlasıyla mevcut

Paşabahçe 59124
Eki Görüntüle 1164024
Paşabahçe 59204
Eki Görüntüle 1164026
Paşabahçe 59003

Paşabahçe 59010

Paşabahçe 159028
Eki Görüntüle 1164035
Paşabahçe 159033

Paşabahçe 59244

Paşabahçe 59294

Doğum günümde hediye geçen kupalardan biri
Aslında benzer bir modeli daha var ama resmini bulamadım.

Çilek Desenli Meyve-Fondü Çatalı (Hediye)

Eki Görüntüle 1164051

Limon Sıkacağı
İndirim sitelerinin birinden almıştım.

Eki Görüntüle 1164061

7 Parça Teflon Kepçe Takımı
Markafoni'den almıştım ama kesinlikle tavsiye etmiyorum......!
Çok kötü duruyor, basit bir plastikten farkı yok, boşu boşuna para verdim

TANTİTONİ CUPCAKE DESENLİ YASTIKLI KEYİF TEPSİSİ
Başka bir modelini ben daha önce almıştım ama resmini bulamadım.
Bunu sevdiceğim almış

Eki Görüntüle 1164063

Kaldığımız yerden devammm...

TANTİTONİ JOIE SPUD DUDE PATATES SOYUCU 17.5CM

Yumurta Dilimleyici
Tantitoni'de yumurta şeklinde olanları var.
Ben bunu aldıktan sonra fark ettim..

Patates Dilimleyici
Büyük marketlerde, İkea - Koçtaş gibi yerlerde bulabilirsiniz.
Ben Koçtaş'tan almıştım. Yalnız bastırılan yerinin plastik olmamasına dikkat edin, iki günde elinizde kalır
Bir de maalesef bunlar büyük boy patates dilimlemiyor. Annem yıllar önce kendisine yurtdışından almış bir tane; çok güzel, en büyük patatesler bile rahatlıkla sığıyor içerisine. Keşke ben de bulup kendime bir tane alabilsem.

Devamı gelecek...

teflon servis seti ya da tek tek kepçe, spatula vb ben de beğenemedim bir türlü, aynen çok basit sanki sıcağa girince eriyecek gibi duruyorlar. :44:

çok renkli cıvıl cıvıl mutfağınız olacak yaa çok sevdım aldıklarınıı yakından takip edeceğim sürekli hepsini güle güle kullanınnnn

Karışıklık olabilir
Ama evet sanırım teflon diye satılanların hepsi çok basit. Bunlar da sanki sıcakta şekillerini falan kaybedecek gibiler

Karışıklık olabilir
Ama evet sanırım teflon diye satılanların hepsi çok basit. Bunlar da sanki sıcakta şekillerini falan kaybedecek gibiler

bu arada annem migros ve çağrı markette satılan metalltex marka teflon servis gereçlerini beğenmiş gibi. tek tekmiş çırpıcı, delikli kepçe/kevgir, kepçe, spatula görmüş patates ezeceğini tam hatırlamıyormuş. çin malı konusuna taktığından kendisi alman malıymış onlar ve 210 dereceye kadar dayanıklı diyormuş, fırına girmeyecek sonuçta yeterli olur herhalde, değil mi?:44:

Ablam kepçesini almış Migros'tan. Normalde elinde yıkar ama nasıl olduysa bulaşık makinesine atmış 70 derecede yıkanınca birazcık şekli bozulmuş Ocakta kaynayan şeylerin ortalama sıcaklığının 100 derece olduğunu düşünürsek içeriğindeki maddelerin yemeğe karışma ihtimali var. O yüzden sağlık açısından bir şey diyemem ama bulaşık makinesine atılmadığı sürece kullanılabilir ürünler.

Karaca Combine Collection 38 Prç. Kahvaltı Takımı
Eski bir model, hala bulunabilir mi bilmiyorum. Çeyizimin ilk parçalarından biridir. 6 kişilik olduğu için 2 set alıp 12 kişilik bir takım oluşturmuştum. Gündelik kahvaltı takımlarımdan birisi.

Karaca Örgü Battaniye Takımı (Çift Kişilik)

Dormina Çift Kişilik Lüks Desenli Battaniye - Siyah

Güle güle kullanman nasip olsun inşaAllah tatlımm

şoktayımm.. 2013 şubat geliniyim bende yemek takımı ile kahvaltı takımı aynı. Çatal bıcak takımı gündelik olanlar hemen hemen aynı. nevresim takımları benımde mickeyli var..

Dilerim benim ki kadar mutlu bir evliliğin olur canım. Şimdiden tebrikler

Ayy ne kadar güzel
Gördüğüm kadarıyla evliliğiniz bir minnoşla taçlanacak
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Bizim yolumuz biraz uzun ama inşallah güzel dileklerin gerçek olur ve evliliğimiz çok mutlu olur

Neee iyi ki yazmisin sana, cok haklisin 70 derecede yamuluyorsa ne yazarak arastiracagimi da bilmiyorum valla firin, buzdolabi diye arayinca cok cevap cikiyor ama tam ne onu bile kestiremiyorum.
teflon kepce, plastikimsi spatula, yamulmaya servis kasigi:9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…