SoullessPrincess'in Cicileri :)

Silikon kaşıklar sonuçta plastik olduğu için sıcakla temas ettiği zaman zararlı olmaz mı kızlar, bana pek mantıklı gelmiyor, bende 1 tane aldım migrostan 5 tl mi neydi.. ben sıcakla temas ettirmeyi düşünmüyorum kremaları sıyırmak için kullanışlı olabilir.. ya da önereceğiniz güvenilir bir marka var mı?

Canim simsir ya agacin adi ya da belli bir agactan yapilan kasik ve urunlere verilen ad ancak cok az bulunuyor bazi semt pazarlarinda kendileri yapip satiyor tanesi 5 tlden basliyor bu arada en ufaklari daha ucuza zor. Kaymak gibi kayiyor insanin eli cilali degiller.aklinda bulunsun annemin takintisidir da cok kiymetlidir simsirleri:)))

hımm biim burda olmaz kesin hafta da 1 pazar kurulur onda da öyle iyi seyler olmaz büyük şehirde yaşamak istiyorumm ya bızim burda bişi yokk

Camın da hammaddesi olan silis kumunun sıvılaştırılması sonucunda silikon elde edilir. Silikon da sağlıklı ve hijyenik bir hammaddedir. Silikon ortalama 357°Cde erimektedir. Bu kadar esnek olmasına rağmen şaşırtıcı bir biçimde fırında erimeden kullanılabilir.
nette okudum bunu canım zararlı olduğunu düşünmüyorum kullanmadım hiç ama kullananlar memnunn

Benimde çeyizimde Tantitoni spatulalar var bakalım sonuç ne olacak :26:

Temizlik konusundan bende korkuyorum, herhalde eşya yerleştirirken birbirimize gireriz Beyefendi bu konularda hem çok özensiz hem de çok dağınıktır ama ben tam tersi çıldırırım. O gün evde savaş olacak savaşşş

Şimşir kaşığın özelliği canım, hani önceden köylerde falan tahta kaşıkla yemek yerlermiş ya onlar Şimşir Yemek Kaşığı diye arat bulursun mutlaka

Kullanılan madde saf silikon işe ben de zararlı değil diye biliyorum. Ancak çok ucuz olan tanınmamış markalar silikon+plastik kullanıyor, sağlığa zararlı olabilir denilenler de bunlar zaten. Bu yüzden silikon olan şeylerimi bilindik markalardan almaya özen gösterdim ben. Ancak yine de günümüzde sağlıklı ne kaldı ki; yediğimiz ekmeğe bile laf söyler oldular. Bu yüzden çok irdelememek gerekiyor bana kalırsa. Bir ara her şeyi resmen ansiklopedik bilgilerle araştırıyordum ama resmen kafa yiyecek duruma geldim

Şimşir kaşığın özelliği canım, hani önceden köylerde falan tahta kaşıkla yemek yerlermiş ya onlar Şimşir Yemek Kaşığı diye arat bulursun mutlaka
İlk defa duydum ben canm bulursam alayim
Bilindik marka almak en iyi canim teyzem `` ucuz mal alacak kadar zengin değilim`` der boyle konularda hep aklima düşer markasi belli olsun içiniz rahat etsin
Gene de biz dikkat edelim canim daha beter olmayalim

bayıldım bayıldımm
hepsi çok güzel güle güle kullan inşallah canım

Güle güle kullan canım, güzel şeyler almışsın. Zevkimiz de çok yakınmış, tantitoni'nin o kahvaltı çatal kaşıklarına bitiyorum zaten çeyiz hazırlığı çok eğlenceli ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…