- 2 Ekim 2013
- 1.023
- 922
ayy ben bunları nasıl kaçırırım
ne kadar ödedin canım
canım tanesi 10 liraydı. 4-5 ay da bir aynı ürün geliyor diyorlar inş. diğerinde yakalarsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy ben bunları nasıl kaçırırım
ne kadar ödedin canım
Bayıldım, benim çeyizimde de böyle süslü renkli şeyler var. İnşallah çok mutlu bir şekilde kullanabilirsiniz.
bu çok iyi ya bayıldım. fikir de süper. nasıl yaptığını paylaşamaz mısın kiDamat bohçası için ayakkabı kutusundan hazırladım kutum. Parfüm vb şeyleri bu kutuya koyup götürcem. Bu arada kızlar
pasteliya instagram ismim
bu çok iyi ya bayıldım. fikir de süper. nasıl yaptığını paylaşamaz mısın ki
kumaşla mı kapladın , yapışkanlı kağıtlarla mı. saten siyah kurdele kumaş sanırım, bi de içine sünger destekli mi iç malzemesi ne . çok soru sordum ama merak ediyorum
hepsi çok güzel güle güle kullan inşallah.
teşekkür ederim canım. gerçekten harika duruyo. bakalım becerebilirsem ben de yapmak istiyorum :)teşekkür ederim anlatayım hemen içine sünger falan koymadım evde boşta beyaz bohça vardı kesip kenarlarından yapıştırdım. sonra kutunun dışını siyah fon kartonuyla kapladım gömlek kısmıda beyaz fon kartonu ama yapışkan kağıtlarda güzel olurmuş bak hiç aklıma gelmedi neyse üzerinide siyah kurdele beyaz kurdele ve düğme ile süsledim.
teşekkür ederim canım. gerçekten harika duruyo. bakalım becerebilirsem ben de yapmak istiyorum :)
yapısı nasıl kumaş mı yoksa muşamba gibi mi memnun musun??canım tanesi 10 liraydı. 4-5 ay da bir aynı ürün geliyor diyorlar inş. diğerinde yakalarsın
yapısı nasıl kumaş mı yoksa muşamba gibi mi memnun musun??
Gündelik takımınız çok tatlı.
Güzel günlerde kullanın
cnm bu şort takımı nerden aldın acaba
teşekkürler canımde factodan aldım canım.
yatak örtüm;
ekmekliğim;
son aldığım pijama