Ben çalışmıyorum evlide değilim evde lysye hazırlanıyorum ve inan pazar gününden başka bi gün erkek arkadaşımla buluşup bişeyler yapmamız bile zorlaşıyor bazen.. Asosyalım yanı
Çalışırken bir şey yapmak gerçekten çok zor. Ben sadece vakit bulsbilirsem doğa yürüyüşlerine giderdim haftasonları. Tatillerde de kültür turlarına. Onun dışında televizyon bile izleyecek vaktim yoktu. Şimdi işi bıraktım yüksek lisans yapıyorum. Sabah koşma, her cuma film izlemeye çalışıyorum, haftasonları gezme, kitap okuma.
Çalışan bayanlara kolay gelsin :)
Çoğumuz çalışan bayaniz.Sosyallik olarak neler yapıyorsunuz ?
Ben film izlemeyi seviyorum, ama İngilizcem olmadığı için altyazı.ingikzcem olsun isterdim.
Fotoğraf konusunda kursa gitmek istiyorum.
Sizler ?
Canım fotoğrafçılığı ben de çok istiyorum.
Düzenli spora gitmek istiyorum.
Çevre ve sosyal kuruluşlarda gönüllü olmak istiyorum ama evde kös kös oturuyorum.
Çalışırken bir şey yapmak gerçekten çok zor. Ben sadece vakit bulsbilirsem doğa yürüyüşlerine giderdim haftasonları. Tatillerde de kültür turlarına. Onun dışında televizyon bile izleyecek vaktim yoktu. Şimdi işi bıraktım yüksek lisans yapıyorum. Sabah koşma, her cuma film izlemeye çalışıyorum, haftasonları gezme, kitap okuma.
Çalışan bayanlara kolay gelsin :)
Akşam olunca eve kendimizi zor atıyoruz.
En fazla aile büyüklerini ziyaret,yakın arkadaş düğünleri,toplantılarına katılabiliyoruz.
Dinlenemiyoruz ki bir de iş dışı aktivitemiz olsun.
hangi enstürümna__?bir müzik aleti kursuna gidiyorum.
ramazandan sonra bir vakfa girip gönüllü calışmayı düşün,yorum
hangi enstürümna__?
Benjm de neyim var uflemeyiogrendim ama neyzen hoca bulamiorummm ogrenmek istyrmmmney :)