Merhaba herkese, uzun bir zamandır whatsapp ve ona benzer sosyal medya uygulamalarında kendi fotoğrafımı kullanmıyordum, bazı kişiler beni tanımamaya başladı galiba rehberlerinde benim adımdan birkaç kişi daha var anladığım kadarıyla, diger sosyal medya hesaplarında hiç tanımıyorlar zaten fotoğraf olmadığı için, geçmişimde maalesef bir çok olay gördüm yakın olduğum bazı arkadaşlarımın sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar çalındı ve çalan kişiler ya eski sevgilileri çıktı ya da onlara gıcık olan insanlar yaptı gerçi birisinde en yakın arkadaşlarından birisinin de yaptığına şahit olmuştuk arkadaşımla, arkadaşlarımın o dönemde yaşadıkları durumu hep gördüğüm için etkisinde kaldım açıkçası, zor bela adlarına açılan hesapları kapattılar ve bazıları sosyal medyayı bir daha kullanmadı, günümüzde biliyorsunuz hepimiz nerdeyse sosyal medya kullanıyoruz instagram vb. olmasa bile whatsapp falan kullanıyoruz, bende tedirginim açıkçası ya benimde fotoğraflarım kullanılırsa diye, fotoğraf koymayınca tanımıyorlar yada hayatımda biri var sanıyorlar, yandan çekilen bir fotoğrafımı mı koysam bilemedim, görüşlerinizi merak ediyorum, okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.