- 15 Temmuz 2019
- 4.310
- 6.776
- 158
Haklısınız bende yandan bir fotoğrafımı koysam yoksa manzara koymaya devam mı etsem bilemedim vallaYok ben öyle bir şey demedim, başka bir üye yazmış onu. Kaygılarınızdan dolayı endişe ediyorsunuz anladığım kadarıyla ama kendinizi strese sokmayın paylaşmak istemiyorsanız
Gizli hesapları açan uygulamaları duyunca bende çok şaşırmıştım açıkçası daha da dikkat ediyorum artık bu yüzden, dediğiniz gibi bende arkam dönük yada yana bakarken bir fotoğraf koymayı düşünüyorum
Ohaaa çok üzüldüm ya benim bir arkadaşımın başına gelene çok benziyor kız arkadaşımdı o, yanımda sürekli ağlıyordu eski sevgilisi yapmıştı ona ve şikayet etti onu sonradan, bunu yapan kişi psikoloğun eski sevgilisi miydi?Erkek arkadasimın arkadaşı psikolog kendi sayfası vardı facebookta resimleri çalınıp uygunsuz videoya montaj yapılıp para istenmiş vermeyince de hesabindakilere videoyu göndermiş yapan her taraftan yapiyor. İnternet zaten tamamiyle tehlikeli bir ortam
Kesinlikle haklısınız şu anda zaten montaj ile alakalı o kadar çok uygulama var ki, yapmak isteyen yapar açıkçası, ben büyük ihtimal manzara resimleri koymaya devam edecemYüz fotoğrafınızı alıp çeşitli sitelerde montajlı kullanabilirler. Herkese açık olana çok yakın resim koymuyorum. Uzaktan koyuyorum. Geri kalanı da arkadaşlarıma açık zaten sadece. bu şekilde bir sorun yaşamassınız bence.
Kuzenin hesabı açıktı.Benim o dönem sosyal medya hesabım yoktu,kuzenin arkadaşlarının hesapları gizliydi ama bu şerefsiz bizleri kuzenin sayfasındaki fotolardan kırpmıştı.Allah bi kere daha belasını versin.Sizlerin hesabı herkese açık mıydı, bazı insanlar kendini belli etmiyorlar fotoğrafları kullanıyorlar yani ben arkadaşlarımdan gördüm bir sürü olay bu konuda ve zaten millete güvenemediğim ve uzaklaştığım için sosyal fobi oldum ve tedavi gördüm
Valla tam bir ruh hastasına denk gelmişsiniz üzüldüm gerçekten nasıl kurtuldunuz pekiKuzenin hesabı açıktı.Benim o dönem sosyal medya hesabım yoktu,kuzenin arkadaşlarının hesapları gizliydi ama bu şerefsiz bizleri kuzenin sayfasındaki fotolardan kırpmıştı.Allah bi kere daha belasını versin.
İnstagram açarsam bende paylaşım yapmayi düşünmüyorum, bende resim koyarsam ya yandan fotoğrafımı ya da manzara koyarımFacebook instagram hiç paylaşımım yok hesabım var sma paylaşım yapmıyorum
Watsapp da kedim var
İlk adım çıkıyor numaramın yanında da
Ama ünvanım yahut soyadım yok
Tanıyamayan bilemedim desin
Bir de foto olsa da çok yakın tanımadıklarımı bilemiyorum, uzaktan yandan vs olunca daha zor tanınır
Ben sosyal medya kullanmiyorum sayilir. Fb hesabim duruyor ama 6 yildir girmedim. Orda olan tek tuk fotograflarimi da gizledim. Whatsapp'a hic kendi fotografimi koymadim koymam da zaten. Instagramim yok. Internette fotografim yok yani. Su an bekarim ama ilerde cocuklarim olursa da, asla onlarin fotograflarini internette paylasmayi dusunmuyorum. Kotu niyetli insanlar her yerde var. Fotograflarla cok seyler yapiliyor. Internet bu bir attigin ebediyen orda kaliyor...
Hayir, polise gittiğinde yurt dışı ip cıkmış bulunmasi zor demişler. Hala meçhul yani. O da bilmiyor bunun kimin yaptığını hala.Ohaaa çok üzüldüm ya benim bir arkadaşımın başına gelene çok benziyor kız arkadaşımdı o, yanımda sürekli ağlıyordu eski sevgilisi yapmıştı ona ve şikayet etti onu sonradan, bunu yapan kişi psikoloğun eski sevgilisi miydi?
Birkaç sağlam motorcu arkadaş sağolsun kendisiyle anlayacağı dilden konuştularValla tam bir ruh hastasına denk gelmişsiniz üzüldüm gerçekten nasıl kurtuldunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?