Sosyal medya sorunu

Onlara gül geç dediğim kendi hayatlarında emin ol öyle değiller arkadaşta çok güzel yazmış. Düşünmekte haklısınn ben olsan hatta daha büyük tepkiler veririmmm

Annem işi gereği bir uygulama kullanıyor onu indirdi ve bütün tekefon konuşmaları kayıt alıyor öğrenirim yarın sana yazarım özelden yasaksa burda paylaşmak bilgim yok pek ama

Gerçekten sizin gibi yorum yazanlar ne kullanıyor? Neyin çabası bu? Özürüm cool takılıyorum havalarımı?? Gerçekten adamın kıskandığım için sildim demesine inandın mı yoksa burda kendinizi mi kanıtlamaya çalışıyorunuz. Pes gerçekten pes. Konu sahibinin yorumlarını oku ve anlamadıysan bir daha oku hıı hala anlamıyorsanız yorum atmayın kardeşim burda herkes yazmış konu fotoğraf değil diye hala tutturmuşsunuz aynı kelimeleri kullanıp kullanıp duruyorunuz. Sıktınız artıkk ya

Canım istediğin kadar anlat bazı kişiler anlamıcak neyin kafasını yaşıyorlar inan anlamıyorum ya

Canım istediğin kadar anlat bazı kişiler anlamıcak neyin kafasını yaşıyorlar inan anlamıyorum ya
Kullanmayana öyle geliyor malesef ama sosyal medya diye bir gerçek var. Bende çok aktif değilim, eşimde öyle hatta eşimin paylaşılmış resmi bile yok, ama aktif bir kullanıcının, kendi hayatını cümle alemde çarşaf çarşaf resim yayınlayıp tek kare karısını paylaşmaması, onu da geçtim mevcut resimleride silmesi bana masum gelmiyor. İnsan kıskançsa ya da orada karısını paylaşmayı kıskanıyorsa, karısının hesabınıda kıskanır. Ben karısına çıktıkları tatilde fotoğraf çektirip sevgilisine sosyal medyadan seni düşünürken ben diye gönderen adam biliyorum. Burada sorun aslında kadının fotoğrafınıda paylaşmaması da değil, günümüzde insanların özellikle yeni tanıştıkları kişileri tanıma mecrası olarak kullandığı bir platformda aktif kullanıcı olamasına rağmen evliliğine ilişkin tek bir veri bırakmaması sorun.

Çok saçma dert edinmişsin benim esimde paylaşım yapmayı sevmez madem esinde sevmiyo sende sadece kendini paylaş aldatacak insan fotoğraf paylassada yapar sonunda

Ben yerinde olsam instagramdaki onla olan bütün fotoları arşivlerim.tek fotoları atarım.aynı bekarmış gibi bende takılırım.sorun yaparsada sen ne zaman düzeltirsen o zaman düzelir derim.hatta suan profilim öyle.eşimde resimlerimiz varken kaldırdım hatta.eski ve yeni soyadımıda sildim.eşim sordugundada nazara geliyoruz askım dedim geçtim simdi sevinsin diye arada story atıyorum.Kesinlikle sallamayın.sizde bekar gibi takıln bakımınıza özen gösterin.o düşünsünm

yuzunuzu gostermek durumunda degil arkadan ya da saclarinizdan yuzunuzun gozukmedigi bir fotograf koyabilir esim ve ben yazabilir.. kesfet ine bakin sacma sapan kadinlarin profilinde geziyorsa oraya cikar. belli ki bekar gorunmeye calsiiyor.

Sosyal medyayı aktif kullanan bir adamın eşiyle fotoğraf paylaşmaması çok tuhaf. Ayrıca hiç kıskanıyorum diye konuşmasın. Iyi kıskanıyorsa sizi sokağa da çıkarmasın. Orda insanlar sizi görüyor.

Iyyyy cok cringe bi durum igrenc valla baya güldüm su hayatta sosyal medya kullNmadim esimde kullanmaz konu o degil konu abi guvenmiyosun basta soyle sosyal medya kullanmayacaksin diye bide kadinlarin su kocalarıyla grur duyarak her anlarini cekmesi ayy deliriyorum bnde evliyim yeni ama asla boyle cringe cahilce davranmadim bnm icin sorun bile olamaz sosyal alemde takilmam cunkibüyü bnce

bence de haklısınız.. arkadaş listesini bir kontrol edin derim ben.. tanımadığınız hatun kişilerin olması muhtemel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…