• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya sorunu

biraz büyüyun ya,takıntılı bi sosyal medya kullanicisisin belli.Esin paylaşmak zorunda değil kaldı ki bekar profili gibi diyosun adam sana açıklama yapmış bu 1, 2.side profili gizliyse herkes göremez eşini korkma.3. olarak senin kocana güvenin zırnık yok bunu biliyosun dimi bence adam bu kadar sorun yapmandan sonra iyi bile cevap vermiş. ah kuzum ne kocalar var profilinde evli mutlu çocuklu yazıyor karısını paylaşıyor ediyor ama aldatıyor. adam seni aldatcak olsa bu kadar sosyal medya takıntılı olduğunu bildgi için fake hesap acar gizli gizli gene yapar sen bence kocana güven ama sen şimdi fake hesabı var mı kontrol edersin gece gündüz

biraz büyüyun ya,takıntılı bi sosyal medya kullanicisisin belli.Esin paylaşmak zorunda değil kaldı ki bekar profili gibi diyosun adam sana açıklama yapmış bu 1, 2.side profili gizliyse herkes göremez eşini korkma.3. olarak senin kocana güvenin zırnık yok bunu biliyosun dimi bence adam bu kadar sorun yapmandan sonra iyi bile cevap vermiş. ah kuzum ne kocalar var profilinde evli mutlu çocuklu yazıyor karısını paylaşıyor ediyor ama aldatıyor. adam seni aldatcak olsa bu kadar sosyal medya takıntılı olduğunu bildgi için fake hesap acar gizli gizli gene yapar sen bence kocana güven ama sen şimdi fake hesabı var mı kontrol edersin gece gündüz
Güvensin mi?

ne bileyim benle eaiminde ortak hesabi var orda bizim flort zamaninda cekilmis fotlarimz vardi acik halimdi silmis ama suam aile fotolari felan var ben sorardim sen benden utaniyor musun diye
Sen şu an açık olmadığın için silmiş adam.
Bunda öyle bir durum yok bence.
Alyans takma,evli olduğuna dair bir şey paylaşma ohhh zamparalık için kılıf uydurmaca

Hanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bence haklısınız.Ve bunu eşinizi karşınıza alıp konuşun

Evet ama ben onu yapamıyorum. Sonuçta bir sürü akrabası var.Zaten dışardan karısı seviyor kocası sevmiyor gibi bir düşünce oluşuyor.

Hatta ek olarak zaten adam eşini sevmiyor diye başka kadınlar bu durumu olumluya yorabiliyorum. Maalesef gözlerimle gördüğüm örnekler oldu.

Şimdi sosyal medya kullanıyorsan o kaka bu tütü komik oluyor yorumlar. Herkes dış çekim vs güzel anılarını paylaşıyor koyuyor. Eğer hiç koymuyor bekar gibiyse var bir bit yeniği.

Bence taşlanırsın buralarda. İdrak edin, iyi okuyun, anlayın. Eşim benim fotoğraflarımı paylaşsın zırt pırt benim fotoğrafımı atsın gibi bişeyden bahsetmiyorum bu 1.
2.side biraz büyüyün nedir ya. Senin için bu dert olmayabilir belki senin çok daha ağır sorunların olabilir. Fakat benim derdimi, konumu küçümseyemezsin.

İşte bende bunu diyorum sıfır ya hiç bir şey yok.
Burda kendini anlatmaya çalışma yorulursun klasik kk. Ben seni anladım ama bunu problem ettiğini ona yansıtma gözlemle iz sür çokta kendini üzmeden. Listelerini falan kontrol et. Nişanlıyken sevgiliyken nasıldı onu merak ettim bide

yani beceremese bile denesin
Bence taşlanırsın buralarda. İdrak edin, iyi okuyun, anlayın. Eşim benim fotoğraflarımı paylaşsın zırt pırt benim fotoğrafımı atsın gibi bişeyden bahsetmiyorum bu 1.
2.side biraz büyüyün nedir ya. Senin için bu dert olmayabilir belki senin çok daha ağır sorunların olabilir. Fakat benim derdimi, konumu küçümseyemezsin.
ya bu bir sorun mu hayatta ne saçma sorunların var. ne diyim allah sabır versin o zmn inş atlatırsın bebeğim

Valla sosyal medyayı çok büyütmeyin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Arkadaşlar son 10 yılda aldatmaya dayalı boşanmaların yarısından fazlası bu platformlardan oluyor , konu sahibi burada kocam benimle her anını paylaşmıyor demiyor, eşim aktif sosyal medya kullanıyor ama sosyal medyasında bana dair tüm bilgileri kaldırmış diyor. Yani kadının derdi fotoğraf değil eşinin evliliğini gizlemesi, burada bir kız hoşlandığı adamla ilgili konu açınca hemen sosyal medyasına bakın, oradan ekleyin diye akıl veriyorlar. Yani çokta önemli değil diye geçiştirilecek bir konu değil. Adam aktif kullanıcı değildir, bu da profilinden net bir şekilde bellidir tamam, ama sürekli aktif kullanan özellikle son bir yılım gibi konulu fotoğraflar atıp eşine tek kare yer vermeyen adam ya bir halt yiyordur , ya da yeme derdindedir.

Bunu yaptım. İki hafta önce. Eşim kimsin tanıyamadım falan gibi konuştu emoji bile attı yazdıklarıma. Sonra fake olduğunu anlayınca evliyim gibi şeyler yazdı.
Daha gerçekçi bi fake hesap olmalı. Esin bana pek masum gelmedi. Üzgünüm. Ama şimdi bu siralar uzerine gitmeden gözlemle. Şifresini falan isteme. Ya da benimle olan fotograflarini mi koy diye ısrar da etme. Konuyu kapatmış gibi yap. Gerçekçi bir fake hesap ve gerçekçi bir konuşmayla eşinin neler karıştırdığını anlayabilirsin gibi hissediyorum. Ama sonunda daha çok üzülüp hic bir şey yapamamak da var. Ona göre adımlarını atmalısın.

Normalde alyans takan biri değil mi yani aksesuar kullanan biri mi değil ?

Bence fake bi hesap aç ama fake olduğu belli Olmasın bi kız resmi koy aynı gerçek hesap gibi ekle eşini konuşmaya çalış bakalım ne diyecek en iyi bu sekilde öğrenirsin.
Ama bunu daha önce yaptım. Ve anladı fake olduğunu. Bi de telefonunu karıştırırken yakalanmıştım 🤦🏻‍♀️yani benden şüphelenir bence

Normalde alyans takan biri değil mi yani aksesuar kullanan biri mi değil ?

Bence fake bi hesap aç ama fake olduğu belli Olmasın bi kız resmi koy aynı gerçek hesap gibi ekle eşini konuşmaya çalış bakalım ne diyecek en iyi bu sekilde öğrenirsin.
Hayır takmıyor alyans yüzük. Aslında aksesuar seviyor. Ama alyans falan takmıyor. Bu da çok büyük problem ama ne yapayım ki. Bundn da çok kavgalar çıktı. Off off

Back