• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya sorunu

Sosyal medyada aktif biri olmasaydı bunu normal görebilirdim belki ya da zaten mevcut olan fotoğraflarınızı kaldırmamış olsaydı. Ben bu davranışı bir babamda gördüm, bir de kuzenimin eski sevgilisinde. İkisinin de ortak noktası aldatıyor olmalarıydı. Babam mevcut fotoğrafları kaldırıp tek başına fotoğraflarını koyardı. Kuzenimin sevgilisi ise sanki hiç sevgilisi yokmuş gibi en başından beri bir şey paylaşmaz, hatta kuzenim fotoğraflarının altına sevgilisi olduğunu belirten bir yorum yaparsa silerdi. Gerekçe olarak da kimse sevgilimi görmesin, bilmesin, kıskanırım derdi. Yaşadığım bu iki örnekten dolayı eşinizin davranışını çok da masum göremiyorum açıkcası. Belki şu an sizi aldatmıyor olabilir, ama buna meyilli olduğunu söyleyebilirim.

Başlığı okuyunca işte sosyal medyaya kapılmış ve gereksiz şeyleri kendine dert etmiş bir insan dedim ama içeriği görünce size çok hak verdim. Arayışta mı acaba? Ben olsam altına yorum yazardım canım kocacığım iyi ki bu tatile gittik ne güzel eğlendik diye. Bakalım ne yapacak

Günümüzde ihanetin başlangıç noktalarından birininde sosyal medya olduğunu düşünürsek konu sahibi bunu dert etmekte sonuna kadar haklı. Çünkü eşi son bir yılın özetinde bile evliliği ile ilgili bir şey koymadıysa ben de şüphelenirdim şahsen . Tabi ki bu aldatıyor demek değil ama can sıkıcı bir konu

Bence çok haklısınız. Sosyal medya kullanmayan biri olsa neyse ama herşeyi paylaşıyor bı sizi mi paylaşmıyor? Neymiş kiskaniyomus . İnsan eşi ile resmini paylaşırken kıskanır mi çok saçma . Sanki internette kızlarla tanışmak için bekarmis gibi göstermeye calisiyo izlenimini verdi

Ben hak verdim, istemezdim.

Ben esimle hayatin her alanini paylasmak isterim. Bu illa mic mic olacagiz demek midir ki! Tek bir fotograf bile koymamasi insani supheye dusuruyor bir de.

Bir de illa fotonuzu paylasmasi gerekir mi, baska bir sey paylasir sizi etiketler, bu da bir paylasim. Hani kiskancmis ya.

Konu bana yakın geçmişten bi olayı anımsattı ; Bi komşumuz sürekli sosyal medyadan hanımıyla resimler paylaşır altına büyük büyük aşk sözleri yazardı ama öyle böyle değil.İnsan okuyunca bunların yaşadığı aşksa bizimki ney acaba diyordu .Sonradan öğrendik ki adamın iş yerinden bir hanımla da ilişkisi varmış.Ve bu ilişki içindeki hanım da bayağı eşiyle sarmaş dolaş aşklı meşkli paylaşımlar yapan biri.Olay diğer hanımın eşine yansımadı, komşumuz bey eşine birkaç yurtdışı tatiliyle kendini affettirdi.Tatilden herşey mükemmel çok aşığız paylaşımları devam etti.Sonuç o siteden taşındık hepsini takipten çıkardım sosyal medya ilişkilerinin makyajsız halleri bizden uzak olsun

yuzunuzu gostermek durumunda degil arkadan ya da saclarinizdan yuzunuzun gozukmedigi bir fotograf koyabilir esim ve ben yazabilir.. kesfet ine bakin sacma sapan kadinlarin profilinde geziyorsa oraya cikar. belli ki bekar gorunmeye calsiiyor.
Keşfetine bakın dediniz ama instagram kullanıyor. Orada da var mı keşfet.

Hanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
ikinizde kapatın kullanmayın sosyal medya

E şimdi eşimin sosyal medya hesabı yok.
Benim var ve benim hesabımda eşimin hiç resmi yok.
Beni de bekar sanarlar....
Belki adam sevmiyor karısını paylaşmayı.
Misal ben kocamın resmini paylaşmıyorum.
Millete ne benşm kocamdan

bence yalan en kıskanç adam bile eşini seviyorsa 1 2 poz paylaşır hiç mi mutlu saklayacak bir kareniz yok garip

Ben bu kadar çocukla bir şey görmedim 😳 eşiniz sizi paylaşmak zorunda mı bunun için kendinizi yemeniz gece gündüz ağlamanız çok komik olmuş 😂
Çalıştığım yerde müşteriyi beğenen kızlar isim soyisminden profiline girip bakıyorlar ve resimleri tekse beğen iki mesaj takip falan hatta idda için bile yapılıyor. Konu sahibi çok haklısın kabul edelim etmeyelim bu nesil sosyal medyada nesli gerçekten öyle.. Bi iki eşiyle resmi olsa ne olur yani. Gıcık oluyorum öyle bekar gibi duran evli odunlar..

Gerçekten sizin gibi yorum yazanlar ne kullanıyor? Neyin çabası bu? Özürüm cool takılıyorum havalarımı?? Gerçekten adamın kıskandığım için sildim demesine inandın mı yoksa burda kendinizi mi kanıtlamaya çalışıyorunuz. Pes gerçekten pes. Konu sahibinin yorumlarını oku ve anlamadıysan bir daha oku hıı hala anlamıyorsanız yorum atmayın kardeşim burda herkes yazmış konu fotoğraf değil diye hala tutturmuşsunuz aynı kelimeleri kullanıp kullanıp duruyorunuz. Sıktınız artıkk ya
sen iyi değilsin allah ıslah etsin .hepiniz takintilisiniz. sizin gibi yorum istesem de yapamam , adamın kisksndigim için sildim demesine inandın mi demissin evet ben kocama inanırdım her şeyin altında bisey aramazdım bebeğim. ben cool oldum siz akıllı dimi? adam kesin aldatıyor yada aldaticak eyvah fotolar niye yok püüü bekar gibi takiliyooo . hadi tatlım hadi ben zaten 1 kere yorum yaparım ister dinler ister dinlemez senin gibi akıl musvettelerine yorum yapmak için soracak değilim

Konu sahibine komiksin falan demişsiniz ama bilin istedim. Sadece 1000 kişilik yerde çalışıyorum burada 22 23 yaşında kızlar kredi kartı silibinden isim soy isim bakıp profile bakıyorlar. Resimlerde tekse falan Gerçekten iddiaya girip kime yazar falan yapıyorlar. Ben 30 yaşında 1 çocuk annesiyim komik, Saçma geliyor ama gerçekten bu nesil sosyal medyada olmazsa olmazı. Paylaşım yapmazsa hasta olacak gençler var🤳. Ve her kadın eşiyle bi yerde mutlu 2,3 resmi olsun ister. Her kadın.. 💑

Çalıştığım yerde müşteriyi beğenen kızlar isim soyisminden profiline girip bakıyorlar ve resimleri tekse beğen iki mesaj takip falan hatta idda için bile yapılıyor. Konu sahibi çok haklısın kabul edelim etmeyelim bu nesil sosyal medyada nesli gerçekten öyle.. Bi iki eşiyle resmi olsa ne olur yani. Gıcık oluyorum öyle bekar gibi duran evli odunlar..
ya saçmalamayın burda adama güven dedim diye linç yedim ama yok kızlar yazarmış falan demissin beğensin yazsın herkes herşeyi yapmakla özgür insanları kontrol edemezsin ve ayırca kocasına takip atan beğenen yazan olabilir çok normal adam evliyim yazar biter. siz dışarıdan gelecek olan takip yorum beğeni her neyse hepsinden korkuyorsunuz halbuki herşey adamda bitiyoooooooo ay guvenmiyosa boşasın adam görse şu yazılanları valla o boşar da inş görmez

ya saçmalamayın burda adama güven dedim diye linç yedim ama yok kızlar yazarmış falan demissin beğensin yazsın herkes herşeyi yapmakla özgür insanları kontrol edemezsin ve ayırca kocasına takip atan beğenen yazan olabilir çok normal adam evliyim yazar biter. siz dışarıdan gelecek olan takip yorum beğeni her neyse hepsinden korkuyorsunuz halbuki herşey adamda bitiyoooooooo ay guvenmiyosa boşasın adam görse şu yazılanları valla o boşar da inş görmez
Canım hadi sen bir aradan çekil.Kocam güven vermediği için açtım bu konuyu. Senin gibi saçma sapan düşünen bir kaç kişi var. Bu konu çok net.

Canım hadi sen bir aradan çekil.Kocam güven vermediği için açtım bu konuyu. Senin gibi saçma sapan düşünen bir kaç kişi var. Bu konu çok net.
boşan o zaman burda ağlama adam da hayatina baksın sende ağlama artık eziyet çekip çekip her nemden, burda hüüü oluyonuz

Back