Hanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?