• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya sorunu

Çok haklısın. Benim instagram hesabıma bazen evli erkeklerden de mesaj geliyor, saçma sapan mesaj atanların mesajlarını karısına gönderiyorum, pişman değilim. Ya adam olsunlar ya da masum kadınların hayatından def olup gitsinler. He kabul edip evinde oturan varsa bilemem tabi. Paşama bak yüzük takma, seni paylaşmak istemiyorum bahanesiyle bekar gibi takıl , her an her yerde bekarmış gibi flörte hazır ol yok yaa ! O kadar sinir oldum ki istersen kocanın profiline takip göndereyim sonra tanıdığım sanmıştım yanlışlıkla ekledim falan diyerek olta atıp konuşmaya çalışayım, bakalım ne yapacak. Eğer çapkınsa benim profilime yazar. He profilim de ifşa olacak ama bir şey olmaz sorun yok benim için.

ya saçmalamayın burda adama güven dedim diye linç yedim ama yok kızlar yazarmış falan demissin beğensin yazsın herkes herşeyi yapmakla özgür insanları kontrol edemezsin ve ayırca kocasına takip atan beğenen yazan olabilir çok normal adam evliyim yazar biter. siz dışarıdan gelecek olan takip yorum beğeni her neyse hepsinden korkuyorsunuz halbuki herşey adamda bitiyoooooooo ay guvenmiyosa boşasın adam görse şu yazılanları valla o boşar da inş görmez
Adama güven dedin diye değil adam çok rahat diye kızıyorum. Her b..ku paylaş karını paylaşma buna kızıyorum. Sen hangi telden çalıyorsun bilmiyorum ama sosyal medyada insanları esir almış adam da güven sağlasın o zaman. Oldu paşam sen benimle resimleri sil arkadaş kendini paylaş kadın da güvensin.. Sizinle fikrim uyuşmuyor bana yazmayın.. :KK12:Hoppa

sen iyi değilsin allah ıslah etsin .hepiniz takintilisiniz. sizin gibi yorum istesem de yapamam , adamın kisksndigim için sildim demesine inandın mi demissin evet ben kocama inanırdım her şeyin altında bisey aramazdım bebeğim. ben cool oldum siz akıllı dimi? adam kesin aldatıyor yada aldaticak eyvah fotolar niye yok püüü bekar gibi takiliyooo . hadi tatlım hadi ben zaten 1 kere yorum yaparım ister dinler ister dinlemez senin gibi akıl musvettelerine yorum yapmak için soracak değilim
Haddini asma bence, sacmalamaktan baska birsey yapmiyorsun ben senin gibiler cok cok iyi bilirim sonuclarinida gördük. Kendi hayatinizda hic söz sahibi olamayan insanlar geliyor burda afra tafra kesiyor. Allah icin git

Haddini asma bence, sacmalamaktan baska birsey yapmiyorsun ben senin gibiler cok cok iyi bilirim sonuclarinida gördük. Kendi hayatinizda hic söz sahibi olamayan insanlar geliyor burda afra tafra kesiyor. Allah icin git
benim kocam ile aramda hiç böyle saçma sapan konulardan güven meselesi olmadı canım merak etme :* ben hem kocama guveniyorum herşeyden once kendime güveniyorum 😘kendi hayatım da söz sahibi değilmişim burda size ahkam kesiyormuşum bak seenn. eeee başka ? herşeye bi kılıf uydurmakta bir numarasın. valla bisey diyim mi kocalarınıza güvenmeyin etmeyin burada ağlayın sızın gibi kesin aldatacak demediğim için linç edildim ama umrumda misin ? ASLA .

benim kocam ile aramda hiç böyle saçma sapan konulardan güven meselesi olmadı canım merak etme :* ben hem kocama guveniyorum herşeyden once kendime güveniyorum 😘kendi hayatım da söz sahibi değilmişim burda size ahkam kesiyormuşum bak seenn. eeee başka ? herşeye bi kılıf uydurmakta bir numarasın. valla bisey diyim mi kocalarınıza güvenmeyin etmeyin burada ağlayın sızın gibi kesin aldatacak demediğim için linç edildim ama umrumda misin ? ASLA .
Hala niye uzatiyorsun Allah Askina ya, ciddiye bile alinmiyorsun

Valla eşiniz sosyal medyayı az kullanan birisi olsa özelini paylaşmak istemiyor derdim. Ancak düzenli güncelliyor sanırım, kendini dış dünyaya göstermek istiyor ama sizsiz. Bunun altında yatan sebep insanlara bana göre değil de başkalarına göre kılıbık gözükmemek mi yoksa yeni talipler beklediğinden mi bilemedim.

E şimdi eşimin sosyal medya hesabı yok.
Benim var ve benim hesabımda eşimin hiç resmi yok.
Beni de bekar sanarlar....
Belki adam sevmiyor karısını paylaşmayı.
Misal ben kocamın resmini paylaşmıyorum.
Millete ne benşm kocamdan

Benim de sevgilim ile durumum bu, onun yok benim de eskiden kalma var ama iki senedir sevgilime dair güncelleme yapmadım. Zaten çok az kullanıyorum, en son yazın bir resim koymuştum. Sevgilim bir kere dahi resmimizi koy demedi. Bizim gibi olsa durumları anlayacağım ama eşi düzenli ikisinin resmini paylaşıyor ve adama rahatsız olduğunu söylüyor. Adam aktif sosyal medya kullanıyor, eşinin tüm söylediklerine kulak tıkayıp bildiği gibi devam ediyor. Bana sorunlu bir davranış gibi geldi.

ya saçmalamayın burda adama güven dedim diye linç yedim ama yok kızlar yazarmış falan demissin beğensin yazsın herkes herşeyi yapmakla özgür insanları kontrol edemezsin ve ayırca kocasına takip atan beğenen yazan olabilir çok normal adam evliyim yazar biter. siz dışarıdan gelecek olan takip yorum beğeni her neyse hepsinden korkuyorsunuz halbuki herşey adamda bitiyoooooooo ay guvenmiyosa boşasın adam görse şu yazılanları valla o boşar da inş görmez
Bence konuyu yanlış yerden okuyorsunuz, burada kadının derdi kocam benim resmimi koysun kızlar görsün yazmasın değil ki; burada kadının derdi kocasının birden kendi fotoğraflarını silip sosyal medyada bekar gibi görünme çabası, yani kızlara değil kocasına karşı güven sorunu var, eşinin hareketlerinden dolayı. Derdi kocasını kadınlardan korumak değil eşinin bir haltlar karıştırıp karıştırmadığını anlamak; siz eşinize güveniyormuşsunuz ne güzel güvenin ama burada durum biraz farklı, ayrıca ciddi olaraak söylüyorum, bir sürü boşanma gördüm, bir adam eşiyle ilgili profilindeki tüm verileri birden yok ediyorsa ve aynı zamanda aktif olarak sosyal medya kulanıcısıysa büyük bir ihtimalle altından birşey çıkıyor.

Hanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
bence de tuhaf açıkçası tümden bekar gibi paylaşması şüphe uyandırıcı

Kocama güveniyorum diye bir şey yok. Kocam güven veriyor diye bir şey var. Yani kocanız size o güveni sağlamıştır. Bu yüzden yazsıklarınıza dikkat edin ya. İki üç kişi var böyle.Yaşamadan yaşanılmadan bilemezsin. Bu yüzden başka bir konu bul boş yorup yazacak. :işsiz:

Çok haklısın. Benim instagram hesabıma bazen evli erkeklerden de mesaj geliyor, saçma sapan mesaj atanların mesajlarını karısına gönderiyorum, pişman değilim. Ya adam olsunlar ya da masum kadınların hayatından def olup gitsinler. He kabul edip evinde oturan varsa bilemem tabi. Paşama bak yüzük takma, seni paylaşmak istemiyorum bahanesiyle bekar gibi takıl , her an her yerde bekarmış gibi flörte hazır ol yok yaa ! O kadar sinir oldum ki istersen kocanın profiline takip göndereyim sonra tanıdığım sanmıştım yanlışlıkla ekledim falan diyerek olta atıp konuşmaya çalışayım, bakalım ne yapacak. Eğer çapkınsa benim profilime yazar. He profilim de ifşa olacak ama bir şey olmaz sorun yok benim için.
Teşekkür ederim. Ama sanırım ben fake bir hesap açıp inandırıcı bir şekilde konuşsam daha iyi olur.

sosyal medya kullanmıyorum sosyal medyada fotoğraf paylaşmak bana çok anlamsız geliyor fakat eşim kullansa ve sadece kendi fotoğrafını paylaşsa bana da tuhaf gelirdi. Ve iş karıştırdıgindan şüphelenirdim

Teşekkür ederim. Ama sanırım ben fake bir hesap açıp inandırıcı bir şekilde konuşsam daha iyi olur.
O zaman profesyonel bir şey yapman gerek. Resimler, hiç ortak noktan olmayan takipçiler, beğeniler, hatta yorumlar eklemen gerek. Bir profil aç ve yaklaşık bir kaç ay üzerinde çalış, kendi yazı tarzını kullanma, farklı ol, başka ve gerçek kişi imajı ver yoksa yine yemez. Adam diyordur bir sayfa tek beni ekleyip mesaj atıyor, bu olsa olsa karımdır, bana başka kim yazar diye.

Bence konuyu yanlış yerden okuyorsunuz, burada kadının derdi kocam benim resmimi koysun kızlar görsün yazmasın değil ki; burada kadının derdi kocasının birden kendi fotoğraflarını silip sosyal medyada bekar gibi görünme çabası, yani kızlara değil kocasına karşı güven sorunu var, eşinin hareketlerinden dolayı. Derdi kocasını kadınlardan korumak değil eşinin bir haltlar karıştırıp karıştırmadığını anlamak; siz eşinize güveniyormuşsunuz ne güzel güvenin ama burada durum biraz farklı, ayrıca ciddi olaraak söylüyorum, bir sürü boşanma gördüm, bir adam eşiyle ilgili profilindeki tüm verileri birden yok ediyorsa ve aynı zamanda aktif olarak sosyal medya kulanıcısıysa büyük bir ihtimalle altından birşey çıkıyor.
akli basinda bi yorumdu tesekkur ederim

Ne yapmam gerektiği konusunda bir çok kadın yardımcı oldu zaten sen hala ne yazıyorsun. Çık git konumdan.
konuşma üslubunun çirkinliği... ben bi kere yorum yaptım ki hakkım sana soracak değilim sen ve senin gibiler senin konundan çok benim yorumuma linç yağdırdı fazla önemsiyorsun herşeyi işte cevap verme sus artık çünkü senin gibi kadınlara kendimi ve fikrimi yedirmem seninle aynı şeyi düşünmek zorunda değilim yettin artık be ne ilginç kadınsın (!) suus

Kocama güveniyorum diye bir şey yok. Kocam güven veriyor diye bir şey var. Yani kocanız size o güveni sağlamıştır. Bu yüzden yazsıklarınıza dikkat edin ya. İki üç kişi var böyle.Yaşamadan yaşanılmadan bilemezsin. Bu yüzden başka bir konu bul boş yorup yazacak. :işsiz:
ya sus artık sus.fikrimi yazdım sadece saygı duy geç
tobe ya.

Back