• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya sorunu

.Teşekkür ederim. Hala bir yerlerde derdi olanları anlayıp yardımcı olmaya çalışan insanların varlığını bilmek çok güzel.Ben bu kadar uzun uzun konumla,benimle dalga geçmelerine yazmak istemedim. Ama bazen böyle yapıyorlar.Yardımcı olmaya çalışan siizn gibi çok güzel okuyup anlayan kesim varken dalgaya alıp itici yorumlar yapan kesim de var.
Onlara gül geç dediğim kendi hayatlarında emin ol öyle değiller arkadaşta çok güzel yazmış. Düşünmekte haklısınn ben olsan hatta daha büyük tepkiler veririmmm

Çok sıkı takibe allmaya karar verdim. Ve hatta bu işi en üst seviyeye çıkarıp. Sosyal medyadan da ziyade bu telefonlara bir uygulama indirip ses kaydı dinlemeye karar verdim. Bu uygulamayı bilen, duyan, Allahım kimseye denetmesin aöa deneyen var ise lütfen yardımcı olursa çok sevinirim.
Annem işi gereği bir uygulama kullanıyor onu indirdi ve bütün tekefon konuşmaları kayıt alıyor öğrenirim yarın sana yazarım özelden yasaksa burda paylaşmak bilgim yok pek ama

biraz büyüyun ya,takıntılı bi sosyal medya kullanicisisin belli.Esin paylaşmak zorunda değil kaldı ki bekar profili gibi diyosun adam sana açıklama yapmış bu 1, 2.side profili gizliyse herkes göremez eşini korkma.3. olarak senin kocana güvenin zırnık yok bunu biliyosun dimi bence adam bu kadar sorun yapmandan sonra iyi bile cevap vermiş. ah kuzum ne kocalar var profilinde evli mutlu çocuklu yazıyor karısını paylaşıyor ediyor ama aldatıyor. adam seni aldatcak olsa bu kadar sosyal medya takıntılı olduğunu bildgi için fake hesap acar gizli gizli gene yapar sen bence kocana güven ama sen şimdi fake hesabı var mı kontrol edersin gece gündüz
Gerçekten sizin gibi yorum yazanlar ne kullanıyor? Neyin çabası bu? Özürüm cool takılıyorum havalarımı?? Gerçekten adamın kıskandığım için sildim demesine inandın mı yoksa burda kendinizi mi kanıtlamaya çalışıyorunuz. Pes gerçekten pes. Konu sahibinin yorumlarını oku ve anlamadıysan bir daha oku hıı hala anlamıyorsanız yorum atmayın kardeşim burda herkes yazmış konu fotoğraf değil diye hala tutturmuşsunuz aynı kelimeleri kullanıp kullanıp duruyorunuz. Sıktınız artıkk ya

Valla sosyal medyayı çok büyütmeyin diyen arkadaşlara sesleniyorum. Arkadaşlar son 10 yılda aldatmaya dayalı boşanmaların yarısından fazlası bu platformlardan oluyor , konu sahibi burada kocam benimle her anını paylaşmıyor demiyor, eşim aktif sosyal medya kullanıyor ama sosyal medyasında bana dair tüm bilgileri kaldırmış diyor. Yani kadının derdi fotoğraf değil eşinin evliliğini gizlemesi, burada bir kız hoşlandığı adamla ilgili konu açınca hemen sosyal medyasına bakın, oradan ekleyin diye akıl veriyorlar. Yani çokta önemli değil diye geçiştirilecek bir konu değil. Adam aktif kullanıcı değildir, bu da profilinden net bir şekilde bellidir tamam, ama sürekli aktif kullanan özellikle son bir yılım gibi konulu fotoğraflar atıp eşine tek kare yer vermeyen adam ya bir halt yiyordur , ya da yeme derdindedir.
Canım istediğin kadar anlat bazı kişiler anlamıcak neyin kafasını yaşıyorlar inan anlamıyorum ya

Canım istediğin kadar anlat bazı kişiler anlamıcak neyin kafasını yaşıyorlar inan anlamıyorum ya
Kullanmayana öyle geliyor malesef ama sosyal medya diye bir gerçek var. Bende çok aktif değilim, eşimde öyle hatta eşimin paylaşılmış resmi bile yok, ama aktif bir kullanıcının, kendi hayatını cümle alemde çarşaf çarşaf resim yayınlayıp tek kare karısını paylaşmaması, onu da geçtim mevcut resimleride silmesi bana masum gelmiyor. İnsan kıskançsa ya da orada karısını paylaşmayı kıskanıyorsa, karısının hesabınıda kıskanır. Ben karısına çıktıkları tatilde fotoğraf çektirip sevgilisine sosyal medyadan seni düşünürken ben diye gönderen adam biliyorum. Burada sorun aslında kadının fotoğrafınıda paylaşmaması da değil, günümüzde insanların özellikle yeni tanıştıkları kişileri tanıma mecrası olarak kullandığı bir platformda aktif kullanıcı olamasına rağmen evliliğine ilişkin tek bir veri bırakmaması sorun.

Hanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Çok saçma dert edinmişsin benim esimde paylaşım yapmayı sevmez madem esinde sevmiyo sende sadece kendini paylaş aldatacak insan fotoğraf paylassada yapar sonunda

Ben yerinde olsam instagramdaki onla olan bütün fotoları arşivlerim.tek fotoları atarım.aynı bekarmış gibi bende takılırım.sorun yaparsada sen ne zaman düzeltirsen o zaman düzelir derim.hatta suan profilim öyle.eşimde resimlerimiz varken kaldırdım hatta.eski ve yeni soyadımıda sildim.eşim sordugundada nazara geliyoruz askım dedim geçtim 😂 simdi sevinsin diye arada story atıyorum.Kesinlikle sallamayın.sizde bekar gibi takıln bakımınıza özen gösterin.o düşünsünm😂😂

Hanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
yuzunuzu gostermek durumunda degil arkadan ya da saclarinizdan yuzunuzun gozukmedigi bir fotograf koyabilir esim ve ben yazabilir.. kesfet ine bakin sacma sapan kadinlarin profilinde geziyorsa oraya cikar. belli ki bekar gorunmeye calsiiyor.

Çok saçma dert edinmişsin benim esimde paylaşım yapmayı sevmez madem esinde sevmiyo
biraz büyüyun ya,takıntılı bi sosyal medya kullanicisisin belli.Esin paylaşmak zorunda değil kaldı ki bekar profili gibi diyosun adam sana açıklama yapmış bu 1, 2.side profili gizliyse herkes göremez eşini korkma.3. olarak senin kocana güvenin zırnık yok bunu biliyosun dimi bence adam bu kadar sorun yapmandan sonra iyi bile cevap vermiş. ah kuzum ne kocalar var profilinde evli mutlu çocuklu yazıyor karısını paylaşıyor ediyor ama aldatıyor. adam seni aldatcak olsa bu kadar sosyal medya takıntılı olduğunu bildgi için fake hesap acar gizli gizli gene yapar sen bence kocana güven ama sen şimdi fake hesabı var mı kontrol edersin gece gündüz

Pes ya gerçekten dayanamadım yazacağım. Bu ne şimdi olgunluk mu oluyor ? Coolluk ya da özgüven mi ? Konu sahibinin derdine siz mi karar vereceksiniz hanımefendi konu sahibi ayırt etme gücüne sahip ki evlenmesi mümkün olmuş. Kendi ölçmüş tartmış ve derdinin kendi fotolarının paylaşılmamasi oldugunuda defalarca anlatmış değişen ve açıklama bulamadığı noktalar sebebiyle kendine dert edinmiş.
Siz de gelmiş büyüyün diyip takıntılı olduğuna kanaat getirmişsiniz.
Sizin şayet başıniza gelirse bu şekilde değişimlerine hatta sizi yokmuş gibi lans etmesine lütfen olgunlukla yaklaşın.

Sosyal medyayı aktif kullanan bir adamın eşiyle fotoğraf paylaşmaması çok tuhaf. Ayrıca hiç kıskanıyorum diye konuşmasın. Iyi kıskanıyorsa sizi sokağa da çıkarmasın. Orda insanlar sizi görüyor.

Iyyyy cok cringe bi durum igrenc valla baya güldüm su hayatta sosyal medya kullNmadim esimde kullanmaz konu o degil konu abi guvenmiyosun basta soyle sosyal medya kullanmayacaksin diye bide kadinlarin su kocalarıyla grur duyarak her anlarini cekmesi ayy deliriyorum bnde evliyim yeni ama asla boyle cringe cahilce davranmadim bnm icin sorun bile olamaz sosyal alemde takilmam cunki🤣🤣🤣büyü bnce

bence de haklısınız.. arkadaş listesini bir kontrol edin derim ben.. tanımadığınız hatun kişilerin olması muhtemel..

Back