- 22 Şubat 2019
- 1.459
- 2.082
- 83
- Konu Sahibi Seftalireceli
-
Keşfetine bakın dediniz ama instagram kullanıyor. Orada da var mı keşfet.yuzunuzu gostermek durumunda degil arkadan ya da saclarinizdan yuzunuzun gozukmedigi bir fotograf koyabilir esim ve ben yazabilir.. kesfet ine bakin sacma sapan kadinlarin profilinde geziyorsa oraya cikar. belli ki bekar gorunmeye calsiiyor.
ikinizde kapatın kullanmayın sosyal medyaHanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Fakar kabul etmiyor.Zaten bunu kapatsa facebook var.ikinizde kapatın kullanmayın sosyal medya
Çalıştığım yerde müşteriyi beğenen kızlar isim soyisminden profiline girip bakıyorlar ve resimleri tekse beğen iki mesaj takip falan hatta idda için bile yapılıyor. Konu sahibi çok haklısın kabul edelim etmeyelim bu nesil sosyal medyada nesli gerçekten öyle.. Bi iki eşiyle resmi olsa ne olur yani. Gıcık oluyorum öyle bekar gibi duran evli odunlar..Ben bu kadar çocukla bir şey görmedimeşiniz sizi paylaşmak zorunda mı bunun için kendinizi yemeniz gece gündüz ağlamanız çok komik olmuş
sen iyi değilsin allah ıslah etsin .hepiniz takintilisiniz. sizin gibi yorum istesem de yapamam , adamın kisksndigim için sildim demesine inandın mi demissin evet ben kocama inanırdım her şeyin altında bisey aramazdım bebeğim. ben cool oldum siz akıllı dimi? adam kesin aldatıyor yada aldaticak eyvah fotolar niye yok püüü bekar gibi takiliyooo . hadi tatlım hadi ben zaten 1 kere yorum yaparım ister dinler ister dinlemez senin gibi akıl musvettelerine yorum yapmak için soracak değilimGerçekten sizin gibi yorum yazanlar ne kullanıyor? Neyin çabası bu? Özürüm cool takılıyorum havalarımı?? Gerçekten adamın kıskandığım için sildim demesine inandın mı yoksa burda kendinizi mi kanıtlamaya çalışıyorunuz. Pes gerçekten pes. Konu sahibinin yorumlarını oku ve anlamadıysan bir daha oku hıı hala anlamıyorsanız yorum atmayın kardeşim burda herkes yazmış konu fotoğraf değil diye hala tutturmuşsunuz aynı kelimeleri kullanıp kullanıp duruyorunuz. Sıktınız artıkk ya
Bir sürü öyle program var yaBirileri ile tanışma, arkadaş olma programlarından kullanıyor olabilir..
ya saçmalamayın burda adama güven dedim diye linç yedim ama yok kızlar yazarmış falan demissin beğensin yazsın herkes herşeyi yapmakla özgür insanları kontrol edemezsin ve ayırca kocasına takip atan beğenen yazan olabilir çok normal adam evliyim yazar biter. siz dışarıdan gelecek olan takip yorum beğeni her neyse hepsinden korkuyorsunuz halbuki herşey adamda bitiyoooooooo ay guvenmiyosa boşasın adam görse şu yazılanları valla o boşar da inş görmezÇalıştığım yerde müşteriyi beğenen kızlar isim soyisminden profiline girip bakıyorlar ve resimleri tekse beğen iki mesaj takip falan hatta idda için bile yapılıyor. Konu sahibi çok haklısın kabul edelim etmeyelim bu nesil sosyal medyada nesli gerçekten öyle.. Bi iki eşiyle resmi olsa ne olur yani. Gıcık oluyorum öyle bekar gibi duran evli odunlar..
Canım hadi sen bir aradan çekil.Kocam güven vermediği için açtım bu konuyu. Senin gibi saçma sapan düşünen bir kaç kişi var. Bu konu çok net.ya saçmalamayın burda adama güven dedim diye linç yedim ama yok kızlar yazarmış falan demissin beğensin yazsın herkes herşeyi yapmakla özgür insanları kontrol edemezsin ve ayırca kocasına takip atan beğenen yazan olabilir çok normal adam evliyim yazar biter. siz dışarıdan gelecek olan takip yorum beğeni her neyse hepsinden korkuyorsunuz halbuki herşey adamda bitiyoooooooo ay guvenmiyosa boşasın adam görse şu yazılanları valla o boşar da inş görmez
boşan o zaman burda ağlama adam da hayatina baksın sende ağlama artık eziyet çekip çekip her nemden, burda hüüü oluyonuzCanım hadi sen bir aradan çekil.Kocam güven vermediği için açtım bu konuyu. Senin gibi saçma sapan düşünen bir kaç kişi var. Bu konu çok net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?