• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya sorunu

Çok sıkı takibe allmaya karar verdim. Ve hatta bu işi en üst seviyeye çıkarıp. Sosyal medyadan da ziyade bu telefonlara bir uygulama indirip ses kaydı dinlemeye karar verdim. Bu uygulamayı bilen, duyan, Allahım kimseye denetmesin aöa deneyen var ise lütfen yardımcı olursa çok sevinirim.

Ne densiz yorumlar yazmış ilk sayfadakiler ya ?
Herkes kv görümce konusu açmak zorunda mi ?
Kadının derdi de bu demek ki sizene sana göre saçmaysa oku geç yorum yapma zorunluluğun var sanki !

Konuya yorumum eski fotoları silmesi ve aktif olarak hesabını kullanması kesinlikle şüphe uyandırıcı.
Evet kimse 7 24 karısını sevgilisini paylaşmak zorunda değil de olan fotoğrafları niye siler bir insan ?
Dışardan bir göz bakınca bekar görsün beni istiyor bence ya da evliyim ama karımı sevmiyorum bak paylaşmıyorum mesajı vermeye çalışıyor olabilir.

Bence gizlice dm kutusuna bakın takip ettiği kadınlara bakın tek tek stalker gibi davranın bi süre whatsap web falanda yükleyebilirsiniz.
Acik vermeden takip edin iz sürün derim.
Bir şey bulamazsanız o zaman da içiniz rahat eder en azından.

Ne densiz yorumlar yazmış ilk sayfadakiler ya ?
Herkes kv görümce konusu açmak zorunda mi ?
Kadının derdi de bu demek ki sizene sana göre saçmaysa oku geç yorum yapma zorunluluğun var sanki !

Konuya yorumum eski fotoları silmesi ve aktif olarak hesabını kullanması kesinlikle şüphe uyandırıcı.
Evet kimse 7 24 karısını sevgilisini paylaşmak zorunda değil de olan fotoğrafları niye siler bir insan ?
Dışardan bir göz bakınca bekar görsün beni istiyor bence ya da evliyim ama karımı sevmiyorum bak paylaşmıyorum mesajı vermeye çalışıyor olabilir.

Bence gizlice dm kutusuna bakın takip ettiği kadınlara bakın tek tek stalker gibi davranın bi süre whatsap web falanda yükleyebilirsiniz.
Acik vermeden takip edin iz sürün derim.
Bir şey bulamazsanız o zaman da içiniz rahat eder en azından.
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için. Whatsapp web nedir acaba?

.Teşekkür ederim. Hala bir yerlerde derdi olanları anlayıp yardımcı olmaya çalışan insanların varlığını bilmek çok güzel.Ben bu kadar uzun uzun konumla,benimle dalga geçmelerine yazmak istemedim. Ama bazen böyle yapıyorlar.Yardımcı olmaya çalışan siizn gibi çok güzel okuyup anlayan kesim varken dalgaya alıp itici yorumlar yapan kesim de var.
Aman onları takmayın bile Allah aşkına. Onlar burada ahkam kesip, kendi başlarına bir durum geldiğinde bu forumu terkeden tipler. Herkes benim basima gelmez sanıyor ama her şey insanlar için.

Demiş ya ben karımı kimse görsün istemiyorum diye
1.tesettürlümüsunuz?
2.Sizin profilinizde kendi fotolarinizi paylaşiyormusunuz buna ne diyor

Konu sahibinin derdi eşim benim fotografimı paylaşsın değil ki, özellikle onu saklamaya çalışması dert. Bence bunun sosyal çevresinde evli olduğunu saklamaktan bi farkı yok. Orda bütün hayatini paylasiyorsa, özellikle eşini paylasmamasi fazlasıyla tuhaf. Şifresi var mı hesabının? Ben başka işler de çevirdiğini düşünüyorum o hesaptan.

Ben sizin resimlerinizi paylasmamasina takilmadim. Paylasilan eski fotograflari kaldirmasina takildim. Evet boyle bir durum ben de yasasam hayirdir derdim muhtemelen. Insan iskillenir neden eski fotograflar kaldirildi diye. Bu arada ona inat eski resimleri kaldirmaz, aksine onu etiketlerdim. Hatta onun kendi paylastigi fotograflara yorum yazardim kocacigimli mocacigimli 😀😀😀. Evli oldugunu belirtirdim yani😁😁😉

Konu sahibinin derdi eşim benim fotografimı paylaşsın değil ki, özellikle onu saklamaya çalışması dert. Bence bunun sosyal çevresinde evli olduğunu saklamaktan bi farkı yok. Orda bütün hayatini paylasiyorsa, özellikle eşini paylasmamasi fazlasıyla tuhaf. Şifresi var mı hesabının? Ben başka işler de çevirdiğini düşünüyorum o hesaptan.
Yok malesef şifresi. Vermiyor. Kavga ediyoruz o konuyu kapatmaya çalışıyor.

Ben size hak verdim.Benim bi kız arkadaşım sevgilisinin yüzünü paylaşmıyordu akrabaları görmesin kim olduğunu diye tanıdıktı çünkü,ama bekar olmadığını görsünler diye sevgilisiyle el ele tutuştuğu fotoğrafta ellerini filan koyuyordu.

Çok sıkı takibe allmaya karar verdim. Ve hatta bu işi en üst seviyeye çıkarıp. Sosyal medyadan da ziyade bu telefonlara bir uygulama indirip ses kaydı dinlemeye karar verdim. Bu uygulamayı bilen, duyan, Allahım kimseye denetmesin aöa deneyen var ise lütfen yardımcı olursa çok sevinirim.
Yüzde doksan aldatılıyorsunuz.
Dilerim yüzde onluk dilimdesinizdir.
Ama pek sanmıyorum.
Çok iyi takip edin.

Hanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
koskaniyor mi sizi paylasmaktan acaba

Back