• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya sorunu

Canım ben sosyal medyada kesinlikle tepkili ön yargılı bi insanım eşimle konuşmaya başladığımızdan beri sosyal medya kullanmıyoruz ikimizde başından konuştum bunu sevmediğimi aile huzurunu bozduğunu vs vs oda kabul etti kapatın gitsin ya insanlar bi instagram Facebook bide tik tok diye saçmalık bişey çıkmış oralardan çıkmıyorlar iki insan yüzüne bakmıyorlar inanın kötüye gidiyoruz özümüze dönmeliyiz 😒
Ozumuze donceksek o zaman alalim elimize bi civi magaranin duvarlarina resim cizelim
Sucu sosyal medyaya atmaktan kolayi yok
Bence iyi bile oluyor, kimin ne oldugu cikiyor ortaya
Aldatmak istiyo ama aldatacak mecra bulamiyo diye masum sanmiyoruz kimseyi

sosyal medya ya sık girip fotoğraf hiç koymamak olabilir,
mıç mıç bende sevmem; yüzünü kıskanıyorsa arkadaşlarından el ele tutuşursunuz onu çeker koyar, senin tam belli olmadığın ama varlığının belli olduğu fotoğrafı koyar... böyle çok şey sayabilirim. Üzgünüm ama gerçekten eşiniz sizi yok saymış.

k.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.

Burasi problem bence
Normalde ben sosyal medyaya cok takilmam Instagramim falan yok
Kocaniz da cok takilmiyor olsaydi sevmiyor derdim ama adam sosyal medya kullanicisi, siz haric her seyi paylasiyor. Yani ya sizi takmiyor ki cok sacma olur, hayatindaki 1 numarali kisi siz olmalisiniz. Diyorsunuz ki herkes var tek ben yokum....evliliginiz genel olarak nasil peki adam sizinle ilgili mi(hic sanmiyorum )?

Benim esimde beni paylasmaz. Ben bazen begendigim fotografimiz varsa beraber onun sayfasına girer paylaşırım:ad bu sayede 2 resmim anca vardir. Oglimuz olunca ful onu paylaşır olduk ikimizde. Hatta tatile gidiyoruz, pikniğe, denize, oglumuzla beraber resmini paylasiyor yok oglumla deniz keyfi yok park keyfi. Sanki ben yokum:D

bazı erkekler sosyal medyada sadece bakıcı ve gezici, paylaşım pek yapmayan biri olsa takmayın derdim. ama var olan fotolarınızı silmesi hoş değil.
ben olsam bir iki yeni paylaşımına emoji koyarım yani illa kalp olması gerekmez. onu inceleyen birileri varsa tıkladığında sizin profilinizi görür. profiliniz kapalıysa bile bio kısmına eşinizin adı ve kalp koyarsınız yeter, anlar bakan.

Ozumuze donceksek o zaman alalim elimize bi civi magaranin duvarlarina resim cizelim
Sucu sosyal medyaya atmaktan kolayi yok
Bence iyi bile oluyor, kimin ne oldugu cikiyor ortaya
Aldatmak istiyo ama aldatacak mecra bulamiyo diye masum sanmiyoruz kimseyi
Tabiki yapacak olan her türlü yapar ondan bahsetmiyorum fakat bazı şeyler de insanları teşvik ediyor yanlış anlaşılmasın demek istediğim sosyal medya ne yazık ki çok yanlış kullanılıyor her yönden her türlü pislik var insanlar başını telefondan kaldırmıyorlar ben buna kızıyorum örneğin benim küçüklüğüm sokaklarda geçti kardeşim var telefondan başını kaldırmıyo bu üzüyor beni

Bu konuda herkesin düşüncesi farklıdır.
Ama var olan fotolari kaldrip sırf kendisini koyması bana masum gelmedi , ama hemen aldattı aldatıyor diye da suclayamayiz.

Ama konuyu konuşarak çözebilir rahatsız olduğunuz şeyleri daha sakin bir dille aktardiginzda iyi bir iletişim kurabilirsiniz

Bende istemiyorum mıç mıç olmayı. Benim istediğim onca fotoğraf ve video arasında bir tane bile yok bir fotoğramız.Haliyle hiç evli değilmiş gibi bir profil var ortada ve bu beni çok rahatsız ediyor.
face hesabı ise sizinle evli olduğu yazmıyor mu?
bu arada benim eşim de paylaşmaz gece gündüz kahretmem
güven probleminiz varsa bilemem tabi

Missss gibi hiççç sosyal medya kullanmıyoruz kullananlarda bence sadece kendini düşündüğü için kullanıyor . İnsanlar tatmin olmak için sosyal ağ kullanıyor bize göre . Çünkü çıplakların platformu gibi bir alan . Herkes beğenilmek istiyor kendini göstermek istiyor . Gerçekten kıskanan sakınan insan sosyal ağ kullanmaz . Çok tehlikeli ve iki adımda bir insanların nefsiyle oynayan insanlar mevcut . Bu benim düşüncem . Şimdi bana gelipte ay aman insan kendini bilir bilmem ne demeyin. Yok gündem takip ediyorum vs gibi konuşmayın

Hanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Esin sana da diyormu paylaşma fotograflarimizi falan diye yoksa sadece kendimi paylaşmak istemiyor

Hanımlar öncelikle herkese merhaba. İki yılık evliyim. Fakat bir şeyden çok muzdaribim. Hatta öyleki sürekli ağlıyorum içimde bitmeyen bir kıskançlık da var. Eşim ve benim sosyal medya hesabımız var. Ben hesabımda eşimle ilgili fotoğraf video bizimle ilgili anılar, güzel şeyler paylaşırken eşimin de hesabında benimle ilgili bir kaç fotoğraf vardı. İki ay önce farkettim ki eşimin profilinde bize dair en ufak bir fotoğraf bile kalmamış. Çok sinirlendim. Üzüldüm.Bende sildim sonra kendi hesabımdaki her şeyi.Daha iki yıllık evliyiz. Severek evlendik.Bi insan neden evliliğini gizlemeye çalışır ki. Sonra iyice inceledim profilini. Eşim sürekli kendi fotoğraf ve videolarını paylaşıyor. Mesela bir video paylaşmış ağustos ayında ve videonun altında son bir yılın özeti yazıyor. Videoyu izlediğimde sadece videoda kendisi ve arkadaşları var. Bana dair tek bir kare tek bir video yok.Herhangi birisi profiline girip baksa bu adam bekar der. Çünkü sürekli tek paylaşımları var.Ben iki aydır sürekli soruyorum neden sürekli kendini paylaşıyorsun falan diye. Ben karımı kimsenin görmesini istemiyorum, kıskanıyorum gibi saçma sapan şeyler söyledi. Dün gece eşimle ikimizin gittiği bir seyahatten video çekmiştim ikimiz gittik. Fakat anılar diye paylaşmış. İnsan bir etiket yapar. Bardağı taşıran son şey bu oldu. Ben story olarak çiçek böcek paylaşıp atarken de bana kime ne anlatmaya çalışıyorsun gibi iğrenç itamlarda bulunmuştu.Şimdi ise ben sinirden kendimi yiyorum. O ise tek derdin bu olsun gülüm gibi şeyler söylüyor. Ya ben mi çok abartıyorum. Sosyal medya çok geniş bir mecra da olsa her profil bir kişiyi temsil ediyor.Ve eşim neden evli olduğunu saklamaya çalışıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Benim eşim alanında tanınan ve çok fazla insanın sosyal medyasını takip ettiği biri. O nedenle çok fotoğrafımızı paylaşmaz herkese açık diye ama özel günlerde falan foto olmadan benimle ilgili paylaşımlar yapar. Öyle bir talebim hiç olmadığı halde. Velhasıl herkes evli olduğunu bilir. Seninki biraz farklı davranıyor

Sosyal medyalarda eşimle hiç fotom yok , hala heryerde bekarlık soyadım yazıyor. Aynı sekilde eşimde hiçbiryere ikimizin fotosunu koymuyor. Zaten aktif sosyal medya kullanan kişiler değiliz.
Ama secerek evlendik ve hala da sevgi devam ediyor.
Bence sosyal medyaya çok anlam yüklemeyin.
Kardeşimi çok severim ama doğum Günü'nde bi kere bile sosyal medyaya foto atmadım. Tek bi anım bile yok onla alakalı.
Sosyal medya demek hersey demek değil.
Özelimi de zaten asla paylaşmam genel ortamlarda.

100% haklısın canım. Aralarda çok saçma yorum yapanlar olmuş! bence onlara bakma bile, kendilerini avutmaktan kandirmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Emin ol öyle insanlar özell hayatlarında burda yansittiklarinin tam zittidir. Gerçekten onlara çok güldüm..

Konuna gelecek olursak;eğer seni kıskandığı için paylasmiyorsa, senin neden Instagram Kullanmana bir şey demiyor? Bu soruyu ona sor. Son kez sakin bir şekilde konuşmaya çalış, baktın anlamıyor mu sende sürekli hikaye paylaş resim paylaş bekar görünmeye çalış. Bazılarınız çok yanlış bulacak bunları ama şöyle bir durum var, belki bu adamın kötü bir niyeti yok sadece jetonun düşürülmesine ihtiyacı vardır? Baktın hala umusramiyor mu.. Kimsenin günahını almak istemem ama ya aldatilyiorsunud yada heran aldatilacaksin.. dikatt et.

Biz sosyal medyayi aktif kullanmayiz, bir tane benim var ama pek paylasim yapmam, ne cocuklarimi koyarim ne de kendimi
Esimin ise hic yok
Ama bunlar önemli degil önemli olan tavri
Bu beni de rahatsiz ederdi
Madem senin yüzünü kiskaniyor sen de onun yüzünü kiskanirsin ve paylasim yapmaz
Yapacaksa sen de olmalisin

Güvenle alakalı bence bilmiyorum gerçekten bizim hesplar ayrı sadece kullanıcı adımız ikimizn adına hiçbir fotoğrafımız yok kullanıcı adında sizn adınız varsa sorun yapmayın bence bu kadar bende olsam şüphelenrdm eşim onceden paylaşırdı 1,5 yıllık evliyız bizde snrada snraya herkesim kendıne ait dünyası olmaya başladı paylaşmamakda ısrarcıysa bilmiyorum şifresini falan biliyorsanız girebiliyosanz bu kadar takntı yapmayın size yazık gerçekten

100% haklısın canım. Aralarda çok saçma yorum yapanlar olmuş! bence onlara bakma bile, kendilerini avutmaktan kandirmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Emin ol öyle insanlar özell hayatlarında burda yansittiklarinin tam zittidir. Gerçekten onlara çok güldüm..

Bende size katılıyorum gerçekten

Konuna gelecek olursak;eğer seni kıskandığı için paylasmiyorsa, senin neden Instagram Kullanmana bir şey demiyor? Bu soruyu ona sor. Son kez sakin bir şekilde konuşmaya çalış, baktın anlamıyor mu sende sürekli hikaye paylaş resim paylaş bekar görünmeye çalış. Bazılarınız çok yanlış bulacak bunları ama şöyle bir durum var, belki bu adamın kötü bir niyeti yok sadece jetonun düşürülmesine ihtiyacı vardır? Baktın hala umusramiyor mu.. Kimsenin günahını almak istemem ama ya aldatilyiorsunud yada heran aldatilacaksin.. dikatt et.

Back