Sosyal medya cekilisi

Sponsorlar kafayı yemiş valla takipçi için biner lira aklım almiyor
Yahu takipci demek urun satisi demek , adamlar para kazaniyor bu isten neden vermesin bin tl?
Bin tl reklam icin hicbirsey , neden tum firmalar reklam veriyor? O tv de seyrettiginiz reklamlar kaca cekiliyor hic bilmiyor musunuz bunlari cidden

Reklamlardan cilgin paralar geliyor,cok ta unlu olmayan bir kadina yaptigi bilmem ne markasinin corekotu yagi vs.den sirketi mercedes hediye etti.Milyon takipci olanlari dusunun S.C reklamlarla bir ev parasindan fazla bedavaya dugun yapti ustune parada kazandi.Nerdeyse butun fenomenlerin kendilerine ait urunleri,butikleri vs. Var birseyler karsiliginda takipci satin aliyor,gelen takipciyede kendi urunlerini tanitarak para kazaniyor.Ev aliyorlar,araba aliyorlar,bedava tatil yapiyorlar vs.cok iyi paralar donuyor anlaiyacagin...

Yahu takipci demek urun satisi demek , adamlar para kazaniyor bu isten neden vermesin bin tl?
Bin tl reklam icin hicbirsey , neden tum firmalar reklam veriyor? O tv de seyrettiginiz reklamlar kaca cekiliyor hic bilmiyor musunuz bunlari cidden
Takipten çıkma gibi bı durum var risk gibi

Çoğu vermiyor zaten evet amaç takipçi yapmak ne kadar takipçin olursa o kadar çok reklam ve para geliri demek

Vergisiz kolay para kazaniyorlar ama bu ugurda da yatak odalarina kadar goruyoruz hatta ve hatta kociskolarinin pijama takimlarindan bile haberimiz var.Kac cesit fincanlari var kac odalari var hatta bu aksam ne yediler cocuklari kacta kaka yapti biliyoruz o derece para için yasiyorlar ki hayati yasadiklarini sanirken aslinda bir dizi oyuncusu gibi yasamlari akip geciyor.

Genelde bir çok sayfa ortak olup alıyorlar. Amaç takipci kazanmak kesinlikle. Cünkü ne kadar ekmek o kadar köfte.. cekilis sartlarinda genelde zaten arkadaş etiketleme vs oluyor böyle böyle fazlaca bi artış yaşıyorlar.. bence kazanılanlar gerçek.Hakikaten gönderiyorlar..

nasıl para kazaniyorlar ki parayi hangi şirket veriyor
Takipçi kazanıyolar ve takipçi sayısı çok olunca, büyük küçük bi çok firma bunlara ürünlerini hediye edip tanıtmalarını istiyor, mesela perde satışı yapan sayfa perde gönderiyo üstüne para gönderiyor, bunlarda ballandıra ballandıra anlatıyor. Reklam işi işte..

Bu islerde cok buyuk paralar donuyor.o cekilislerden hem fenomen olan kisi hem de reklami veren sayfa kazaniyor. herkesin isine gelen bir durum yani.yakindan tanidigim bir milyon kusur takipcili bir yemek sayfasinin sahibi kendisi anlatti bana.reklamlarla kilik kiyafet mutfak esyasi tatiller hep bedava geliyormus.kocasinin dunya borcunu odemis mutfagini yaptirmis ve iki yuz binlik araba almis kendisine.hala da kazanmaya devam ediyor :)
Sasiracak bir sey yok aslinda.isin ucunda para olmasa kimse o kadar ugrasmaz ki...

Benim üniversiteden bir arkadaşımda instagramda fenomengillerden. Olay şöyle oluyor.. 5-6 sayfa aralarında iphone parası topluyor, bölüşerek.. Sonra bu fenomengillere ulaşıp iphone parasını trınk yolluyorlar. O fenomen kişilerde şunu şunu takip edin yoruma etiketleyin diyerek karşılıklı kazanmış oluyorlar..Amaç takipçi kasmak.. Çok takipçi ne demek.. daha çok ün.. daha çok bedava ürün.. daha çok sponsorluk.. Arkadaşım hiç çalışmasa sosyal medyadan aldığı hediyelerle,yaptığı reklamlarla ömrünü sürdürür. :)

Arkadaşlar yüksek musadenizle fenoman oluyorum

Hediye olarak gönderiliyor. Yalniz bunlarin da vergisi varmis. Onu ödememek icin bazi fenomenler cekilis yapiyor baskasina gönderiyor.. ozaman vergi ödemek zorunda kalmiyorlar mis.

Ben böyle biliyorum.
Yani cekilis konusunda böyle en azindan.

Son düzenleme:
En basit örnek tanınmış diye veriyorum kadir e.adam bütün evini sponsorlara yeniletti.koltuktan kapıya,tuvaletten mutfak eşyasına,yiyecekten kıyafete ya aklına ne gelirse herşey sponsor herşey reklam karşılığı para.su arada kreme kafayı takmış bütün fenomenler sanırsın yıllardır anaları o kremle büyütmüş bi övüyorlar bi övüyorlar sanki bana ne oldu.yani anlıcan bizdemi fenomen olsak ne valla çok tatlı geldi herşey beleş

Bu durumda kadir çok kârda ..sponsor mesela duvar kağıdı yaptı..kaç kişi ona geri dönüp de yaptirmistirki? Belkide hic . Sanırım risk almadan bişey olmuyor ya
Ama ciddi tatlı geliyor bana da ..aslind abenim sesin güzel bı gitar alıp da fenomanligi denesemmi

Dene deneyemek konusunda yeterek sıfır temizlik zaten Allah kurtarsın, el becerisi kötü ne kelime ,boy pos oda yok valla bende hiç biri yokmus vazgeçtim baslamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…