- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- Konu Sahibi alonedark18
-
Sponsorlar kafayı yemiş valla takipçi için biner lira aklım almiyor
Yahu takipci demek urun satisi demek , adamlar para kazaniyor bu isten neden vermesin bin tl?Sponsorlar kafayı yemiş valla takipçi için biner lira aklım almiyor
Takipten çıkma gibi bı durum var risk gibiYahu takipci demek urun satisi demek , adamlar para kazaniyor bu isten neden vermesin bin tl?
Bin tl reklam icin hicbirsey , neden tum firmalar reklam veriyor? O tv de seyrettiginiz reklamlar kaca cekiliyor hic bilmiyor musunuz bunlari cidden
Çoğu vermiyor zaten evet amaç takipçi yapmak ne kadar takipçin olursa o kadar çok reklam ve para geliri demekKızlar dert değil ama çok kafama takılıyor akıllı kk kadınlarına sormak istedim...bu insta da çekiliş yapiyolar ya onlara faydası ne bunun...takipçi kazanmak mı sadece ? iPhone falan aliyolar kaç tane yanına yarim altın bilmem ne ...ya bu kadar pahalı seyleri takipçi kazanmak için mi aliyorlar çok mu zengin bunlar ya ?? Geçen takip ettiğim biri şimdi size iPhone almaya gidiyorum dedi 5 tane aldı geldi nedir ya su gibi iPhone ve altın aliyolar ve sürekli yapiyolar bunu ..hani aralarında para toplasalar dicem de sürekli çekiliş yaptıkları için sürekli para mı veriyolar ...vallahi çok kafama takıldı ?
Peki sizce daha ne kadar sürecek?Şaşıracak bir şey yok. Yaklaşık 10 yıldır tüm dünyada sosyal medya bu şekilde çalışır. Erken uyananlar pastadan büyük dilimleri kaptılar, diğerleri de uğraşıyor işte üç beş kazanmak için.
Teknoloji gelişip başka bir mecra ortaya çıkana kadar. Yıllarca en önemli reklam aracı gazetelerdi, sonra radyo, sonra tv, şimdi internet. Başka bir şey çıkana kadar tahtında kalır.Peki sizce daha ne kadar sürecek?
Takipçi kazanıyolar ve takipçi sayısı çok olunca, büyük küçük bi çok firma bunlara ürünlerini hediye edip tanıtmalarını istiyor, mesela perde satışı yapan sayfa perde gönderiyo üstüne para gönderiyor, bunlarda ballandıra ballandıra anlatıyor. Reklam işi işte..nasıl para kazaniyorlar ki parayi hangi şirket veriyor
Arkadaşlar yüksek musadenizle fenoman oluyorumBu islerde cok buyuk paralar donuyor.o cekilislerden hem fenomen olan kisi hem de reklami veren sayfa kazaniyor. herkesin isine gelen bir durum yani.yakindan tanidigim bir milyon kusur takipcili bir yemek sayfasinin sahibi kendisi anlatti bana.reklamlarla kilik kiyafet mutfak esyasi tatiller hep bedava geliyormus.kocasinin dunya borcunu odemis mutfagini yaptirmis ve iki yuz binlik araba almis kendisine.hala da kazanmaya devam ediyor :)
Sasiracak bir sey yok aslinda.isin ucunda para olmasa kimse o kadar ugrasmaz ki...
Bu durumda kadir çok kârda ..sponsor mesela duvar kağıdı yaptı..kaç kişi ona geri dönüp de yaptirmistirki? Belkide hic . Sanırım risk almadan bişey olmuyor yaEn basit örnek tanınmış diye veriyorum kadir e.adam bütün evini sponsorlara yeniletti.koltuktan kapıya,tuvaletten mutfak eşyasına,yiyecekten kıyafete ya aklına ne gelirse herşey sponsor herşey reklam karşılığı para.su arada kreme kafayı takmış bütün fenomenler sanırsın yıllardır anaları o kremle büyütmüş bi övüyorlar bi övüyorlar sanki bana ne oldu.yani anlıcan bizdemi fenomen olsak ne valla çok tatlı geldi herşey beleş
Dene deneBu durumda kadir çok kârda ..sponsor mesela duvar kağıdı yaptı..kaç kişi ona geri dönüp de yaptirmistirki? Belkide hic . Sanırım risk almadan bişey olmuyor ya
Ama ciddi tatlı geliyor bana da ..aslind abenim sesin güzel bı gitar alıp da fenomanligi denesemmi
Biraz daha araştır kendini biseler çıkar belkiDene deneyemek konusunda yeterek sıfır temizlik zaten Allah kurtarsın, el becerisi kötü ne kelime ,boy pos oda yok valla bende hiç biri yokmus vazgeçtim baslamicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?