- 9 Ağustos 2016
- 2.485
- 2.431
- 133
- 33
Ahh ahhh.. aynı.. Bizde de aynıydı erkek gibi takılan da kız gibi kapris yapan da. Bir kez olsun tepkimi ortaya koymama izin vermedi. Zeytinyağı gibiydi her durumda üste çıkardı ve ben deli olurdum. Ona belli etmez telefonu kapattığımda kriz geçirirdim. Bazen diyordum bak bu yaptığın normal değil bunlardan hoşlanmıyorum diye ve üstüne üstüne giderdi o durumun ve bundan keyifte alırdı. Kızdığımda bak bunu konusmustuk yapma demistim anlaşmıştık bu ne böyle dediğimde off pofff bak ben huzursuzluk istemiyorum yapma şunu diye iyice gererdi beni.Sen de benim kendimde yeni yeni farkina vardigim hatalar yapmissin.
Taktik veya degil bilmem ama demekki bunlari yapmamak lazim
Sanki suan gelse he diyecek gibi bekliyosun. Ayriligi kabul etmemissin daha. Geldiginde tekrar gitmesi coook muhtemel uzulen ve gururu incinen yine sen oluyosun.
Ben varya iliskinin cinsiyetsiziydim. Hem erkek oydu hem kadin. Hem hakliydi hem de tribi atan. Ben ne naz edebiliyodum ne niyaz. Hep kendi hakliymis gibi hissettirdi bana. Suc bendeymis. Cok yuz verdim. Sevdigimi hissettirdim. Dondugunde ben zaten kollarimi acmis onu bekliyo oluyodum.
Yapma. Durusun olsun. Süründür gerekiyorsa. Sürünmuyorsa seni yeterince kazanmak istemiyo demektir. Yine gider demektir
Inan barışmak istediğim için değil. Sadece geldiği gibi geri gönderme hazzını yaşamayı o kadar çok istiyorum ki. Tek sebebi bu