• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılan erkek neden sosyal medyada hiç bir yerden silmez??

Ayrılık dediğin şeyde ilk yapılan şey sosyal medyadan silmektir. Ona diyorsunuz ama siz de silmemişsiniz üstelik pusuya yatmış ne paylaşacak diye edilgen bir konumda bekliyorsunuz. Onun ne yaptığı önemli değil siz kafada bitirmişseniz ve bitmesi gerektiğini düşünüyorsanız "siz" silin ve hayatınıza devam edin..
Ben silemiyorum ki zaten :işsiz:
Burdaki arkadaşların çoğu da sil falan dediler de yine de girmedi elim sadece sessize alabildim onu.. Evet gerçekten pusuda bekliyorum napiyor diye ama bunu ona da belli etmemek için ayrı bi dikkat ediyorum

Burdaki arkadaşların çoğu da sil falan dediler de yine de girmedi elim sadece sessize alabildim onu.. Evet gerçekten pusuda bekliyorum napiyor diye ama bunu ona da belli etmemek için ayrı bi dikkat ediyorum
EE ne zamana kadar bu şekilde yaşamayı planlıyorsun peki? Dünyaya dönecek misin?

EE ne zamana kadar bu şekilde yaşamayı planlıyorsun peki? Dünyaya dönecek misin?
Zaten yeryüzündeyim silemiyorum diye dünyadan koptuğumumu düşündünüz :KK20:
Muhtemelen bırkac hafta sonra sallamamaya başlıcam

Amannn sil gitsin hayatını onun ne yaptığını takip ederek mi getireceksin. Ayrıca o da senin ne yaptığına bakıyor büyük ihtimalle. Niye ayrıldınız ki siz:KK66:

Amannn sil gitsin hayatını onun ne yaptığını takip ederek mi getireceksin. Ayrıca o da senin ne yaptığına bakıyor büyük ihtimalle. Niye ayrıldınız ki siz:KK66:
Hayıııır illa ki yılcam ben de bi yerden sonra sadece şimdilik durum bu :) Elle tutulur bi sebep yok şımarttim onu anlayış konusunda sonra rahatsız olduğum durumları dile getirmeye başladığım zamanlarda da oflayıp poflamaya başladı. Kendisi bu konuda bencil bi insan o her türlü hesap sorma karışma hakkına sahip ama sen asla bise soramazsın ona. Sonunda da patlak verdi ayrıldık. Zaten amerikada baş belası :sopa: uzaklıkla saat farkıyla iyice toplanamaz hale geldi ilişki. Tek temennim pişman olsun :KK51:

Baya heyecanlanmışsınız yalnız :)
Eee siz madem arkadaş kalacak durumda değilsiniz neden silmediniz?
Kendisi bu soruyu sorsa ne derdiniz?

2 ihtimal var.
Ya tam olarak onda da sizde de bu iş bitmemiş.
Ya da beyefendi sizi umursamıyor, hisleri de yok ve çok rahat arkadaş kalalım diyebiliyor.

Onu en iyi tanıyan sizsiniz.
Birde son olarak, size yazdığında relax cevaplar verin, çok gergin konuşmuşsunuz.
Yani “afiyet olsun” dediğinde, teşekkür ederim yazsaydınız ne yapmaya çalıştığını daha rahat anlayabilirdiniz..

Diye düşünüyorum ben :)

Baya heyecanlanmışsınız yalnız :)
Eee siz madem arkadaş kalacak durumda değilsiniz neden silmediniz?
Kendisi bu soruyu sorsa ne derdiniz?

2 ihtimal var.
Ya tam olarak onda da sizde de bu iş bitmemiş.
Ya da beyefendi sizi umursamıyor, hisleri de yok ve çok rahat arkadaş kalalım diyebiliyor.

Onu en iyi tanıyan sizsiniz.
Birde son olarak, size yazdığında relax cevaplar verin, çok gergin konuşmuşsunuz.
Yani “afiyet olsun” dediğinde, teşekkür ederim yazsaydınız ne yapmaya çalıştığını daha rahat anlayabilirdiniz..

Diye düşünüyorum ben :)
Bilmiyorum ama evet heyecanlandım :-)
Yani bir sürü duyguyu aynı anda yaşadım dün yazdığını görünce. Biraz gergin takildim bunu da fazlasıyla hissettirdim zaten bu durumda aklıma geldikçe ayrı bi kızıyorum kendime :KK34:
Yani rahatlıktan mı yoksa kafasında başka şeyler mi tasarlıyor anlamış değilim. Ama konuşmanın devamında ona dedim ki seni hiç bir yerden silmek istememiştim kötü bi şekilde ayrilmadigimiz için ama görünürde tutarsam şu saatten sonra da ben rahatsız olucam. O da saçmalama sakın beni bi yerden de silme

Ya normal değil bu çocuk benim de dengemi bozdu

Güncellemeyi okudum.
Sanki ufak ufak iletişime devam edelim.
Belki toparlarız yine diye düşünüyor.

Gerçekten bitiremediği için de silememiş demek seni.

Belki senin de onu silmemenden cesaret alıp "afiyet olsun" demekle ilk adımı atmış gibi geldi bana.

Güncellemeyi okudum.
Sanki ufak ufak iletişime devam edelim.
Belki toparlarız yine diye düşünüyor.

Gerçekten bitiremediği için de silememiş demek seni.

Belki senin de onu silmemenden cesaret alıp "afiyet olsun" demekle ilk adımı atmış gibi geldi bana.

Evet bana da öyle geldi ama.millet geri barışalım diye geri döner bizimki arkadaş olalım diye geri dönüyor haftalar sonra garip değil mi ? :(

Evet bana da öyle geldi ama.millet geri barışalım diye geri döner bizimki arkadaş olalım diye geri dönüyor haftalar sonra garip değil mi ? :KK43:
Arkadaş ayağı diyelim biz ona.

Seninle hala görüşmek istiyor ama
Olup olmayacağından da emin olmadığı için
Arkadaş gibi deniyor duygularını işte.

Arkadaş ayağı diyelim biz ona.

Seninle hala görüşmek istiyor ama
Olup olmayacağından da emin olmadığı için
Arkadaş gibi deniyor duygularını işte.
Ne biçim insan bu erkekler :( ona diyorum ki seni silmek istememiştim bi yerden ama şu konuşmanın üstüne seni burda tutarsam benim için iyi olmucak. Bana diyor ki saçmalama, beni de silme biyerden..
Böyle bi narsistlik olabilir mi :(

Ne biçim insan bu erkekler :KK43: ona diyorum ki seni silmek istememiştim bi yerden ama şu konuşmanın üstüne seni burda tutarsam benim için iyi olmucak. Bana diyor ki saçmalama, beni de silme biyerden..
Böyle bi narsistlik olabilir mi :KK43:

Olabilir:D

Gönlü geçmemiş bence.
Sen biraz gizemli ol.
Yazdığına öyle şak diye ve agrasif agrasif cevap verme.
Tekrar tavlamaya çalışsın seni yani.
Toparlanır bence.

Olabilir:KK70:

Gönlü geçmemiş bence.
Sen biraz gizemli ol.
Yazdığına öyle şak diye ve agrasif agrasif cevap verme.
Tekrar tavlamaya çalışsın seni yani.
Toparlanır bence.
Umarım dediğin gibi olur. Dikkate alıcam tavsiyeni :KK36:

Bak bende 2 ay oldu ayrıldık ama ayrılır ayrılmaz ınstagramdan sildik birbirimizi önce o sildi sonra ben:)Ama ne hikmettir telefonlarımızı silmedik ve ben whatsap Ta ne paylaştıysam anında atladı baktı ha bi anlam yüklemiyorum canm artık çok bekledim yazmasını neden bekledim cunku ona söyleyemediklerim vardı içimde ona biriktirdiğim zehir vardı onu akıtmak istedim olmadı çünkü onun yarabandi olmustum sonuç ben kendimi hasta ettim düşünmekten olan bana oldu şuanda da depresyondan çıkmaya çalışıyorum sende bi an evvel bırak takibi elim gitmiyor deme bir arkadaşımızda yazmış zaten nasibinde varsa gelir bulur canm
döndü mü?

Yani şimdi sen onu silersen her şeyin sonu gibi geliyor ya sana öyle değil aslında. Ben de böyle düşünüp bi türlü ne engellerdim ne silerdim ama sonra bi gün kızgınlıkla engelledim kardeşinden yazdı. Hesabımı sildim sms attı ya da aradı. Ayrıldık bir daha asla dönüşü yok gibiydi, yani anlatsam oha ordan nasıl döndü dersin:) sen olması gerekeni yap, bu şekilde bak hala silemiyor işte diye düşünüyor. Biraz kovalasın bence
Ne kadar zaman sonra dönmüştü?🥺

Back