• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medya cekilisi

Ya bu arada gıcuk oluyorum saçma sapan sayfalarda beni etiketleyen arkadaşlarıma bigün sinir olup hepsini silcem 🤦‍♀️ hatır gönül ilişkisi olmasa çoktan silmiştim. Etiketledikleri şeylere bakıyorumda alamayacakları meblağda birşey değil üstelik.

Ayh, gerçekten bu kadar bihaber misiniz sosyal medyadan?

Büyük kozmetik firmalarının bir ürününü kullanıyor ve onunla fotoğraf, video paylaşıyor mesela, hop alıyor reklam ücretini.
Ya da instagram butiklerinden biriyle anlaşıyor, bir ürün aldığını memnun kaldığını söyleyip takipçilerini oradan ürün almaya yönlendiriyor.
Falan filan... bir sürü değişik yöntemi var bu işin.
ben bu konu hakkında bişey bilmiyorum..
sosyal medyada hiç bi takipçi almadim..
sadece takip ediyordum böle gördükçe sasirdim yani

ben bu konu hakkında bişey bilmiyorum..
sosyal medyada hiç bi takipçi almadim..
sadece takip ediyordum böle gördükçe sasirdim yani

Şaşıracak bir şey yok. Yaklaşık 10 yıldır tüm dünyada sosyal medya bu şekilde çalışır. Erken uyananlar pastadan büyük dilimleri kaptılar, diğerleri de uğraşıyor işte üç beş kazanmak için.

çekilişlerine koydukları sponsor sayfalar var hani şart olarak bu sayfaları takip edin diye ekledikleri işte onlardan kişi başı bin ila 5 bin tl arasında para alıyorlar verdikleri hediyelere göre. Örneğin bir tane iphone 7 verecekler telefon 6bin tl 10 sponsor dan biner tl alıp 6bin den kalan parayı ceplerine indiriyorlar. Milli piyango bazı sayfalara ceza verdi. Çekilişler izin dahilinde yapılmak zorunda. Havadan para kazanıyorlar yani anlayacağınız.

Selin ciğerci, fenomen eylül falan 20binden fazla alıyorlar o çekilişleri yapmak için. Para karşılığı yapıyorlar. 200bin takipçisi olan kızlar bile 400 500 tl ye bir elbise üzerlerine giyip resim çekinip koymak için alıyorlar.
Hergün de farklı butiklerin kıyafetlerini tanıtiyorlar. 500tl den yapsa 7 günde 3500 tl e diyor haftalık en az kazançları. Ben çok iyi biliyorum 2 3 kızı. Ve bunlar 100 200 bin takipçili kızlar. Daha fazlaları çok daha fazla rakamlar alıyor.
Bu devirdeki en ama en mantıklı iş sosyal medya fenonenligi. Bir çok kız dışarıya çıkıp resim bile çekilmiyor. Evde şık bir iki köşe yapmışlar kendilerine. Orada çekinip koyuyorlar. Zaten farkındaysanız hiç biri herhangi bir işte bile çalışmadan gayet iyi yaşıyorlar. Ama bunları 3 5 sene önceden fenomen olanlar yapıyor. Isim yapan yaptı. Yapmayanlar çok zor.

Ya bu arada gıcuk oluyorum saçma sapan sayfalarda beni etiketleyen arkadaşlarıma bigün sinir olup hepsini silcem 🤦‍♀️ hatır gönül ilişkisi olmasa çoktan silmiştim. Etiketledikleri şeylere bakıyorumda alamayacakları meblağda birşey değil üstelik.
Belki bişe kazanirlar etmeyin😂😂şaka bı ya a bendecok sinir oluyorum

Selin ciğerci, fenomen eylül falan 20binden fazla alıyorlar o çekilişleri yapmak için. Para karşılığı yapıyorlar. 200bin takipçisi olan kızlar bile 400 500 tl ye bir elbise üzerlerine giyip resim çekinip koymak için alıyorlar.
Hergün de farklı butiklerin kıyafetlerini tanıtiyorlar. 500tl den yapsa 7 günde 3500 tl e diyor haftalık en az kazançları. Ben çok iyi biliyorum 2 3 kızı. Ve bunlar 100 200 bin takipçili kızlar. Daha fazlaları çok daha fazla rakamlar alıyor.
Bu devirdeki en ama en mantıklı iş sosyal medya fenonenligi. Bir çok kız dışarıya çıkıp resim bile çekilmiyor. Evde şık bir iki köşe yapmışlar kendilerine. Orada çekinip koyuyorlar. Zaten farkındaysanız hiç biri herhangi bir işte bile çalışmadan gayet iyi yaşıyorlar. Ama bunları 3 5 sene önceden fenomen olanlar yapıyor. Isim yapan yaptı. Yapmayanlar çok zor.
Bu butiklerde akıl yok valla bı kiyafet tanıtımı için 500tl hayatta vermem ya

sponsor alıyor aslında basıt
mesela altdakı su sayfaları takıbe alın 2 arkadasınızı etıketleyın falan der
guvenılır kısıler var onların cekılısıne katılın ne kaybedersınız kı :)

çekilişlerine koydukları sponsor sayfalar var hani şart olarak bu sayfaları takip edin diye ekledikleri işte onlardan kişi başı bin ila 5 bin tl arasında para alıyorlar verdikleri hediyelere göre. Örneğin bir tane iphone 7 verecekler telefon 6bin tl 10 sponsor dan biner tl alıp 6bin den kalan parayı ceplerine indiriyorlar. Milli piyango bazı sayfalara ceza verdi. Çekilişler izin dahilinde yapılmak zorunda. Havadan para kazanıyorlar yani anlayacağınız.
Sponsorlar kafayı yemiş valla takipçi için biner lira aklım almiyor

Fenomenler cok oara kazaniyor bir tanitim icin yuksek miktarda ucret aliyolar ama reklam veren firmada bir suru insana ulasmis oluyor yani gzuel bir alisveris. Buyuk ve taninmis sayfalardaki cekilisler sahte degil sahte diyen emin olmasin ufak dandik sayfalar sahte yapiyor olabilir ona bisey diyemem. Ben kendi sayfam icin reklam vermek istedim bir fenomene ulasmam okadar uzun surdu ki anlatamam kizlar deli gibi reklam aliyo sira bana gelene kadar kac hafta gect

Bot(sahte) takipçiye para verene kadar gerçek takipçileri parayla satın almış oluyorlar. Çekilişe de 3 5 sayfa sponsor oluyor hep birlikte alıyorlar zaten. Yani para verip takipçi almış oluyorlar. Ha çekiliş kendine çıkmayınca anında takipten çıkanlar da var misal ben :D

Yaklaşık bir iki ay boyunca uğraştım bir çekiliş bile kazanamadim hile olduğunu düşünüyorum 😂

Fenomenler cok oara kazaniyor bir tanitim icin yuksek miktarda ucret aliyolar ama reklam veren firmada bir suru insana ulasmis oluyor yani gzuel bir alisveris. Buyuk ve taninmis sayfalardaki cekilisler sahte degil sahte diyen emin olmasin ufak dandik sayfalar sahte yapiyor olabilir ona bisey diyemem. Ben kendi sayfam icin reklam vermek istedim bir fenomene ulasmam okadar uzun surdu ki anlatamam kizlar deli gibi reklam aliyo sira bana gelene kadar kac hafta gect
Vay be gerçekten çok ilginccc ...ozaman bunlar baya bı para kazanıyor yaa

Gereksiz kalabalık ya hele yeni doğmuş çocuklarını binlerce insana gösteriyorlar sıkıntılı kişilikler sırf para için.
Evet ya her anları ya böyle bişey olamaz takıntılı derecede her anlarını paylaşıyorlar ...bence onlar telefon olmadan boşluğa düşer Allah yardımcıları olsun

Bu butiklerde akıl yok valla bı kiyafet tanıtımı için 500tl hayatta vermem ya

Yok çok akıllıca bir iş yapıyorlar. Siz anlamadınız mevzuyu sanırım.

Şimdi diyelim bir butik 200 bin takipçisi olan bir fenomenimsiyle anlaşma yapıyor reklam karşılığı 1000 lira için. O fenomen gidip o butiğin bir ürününü ben şu elbiseyi şu butikten aldım, çok memnun kaldım, teşekkür ederim diye paylaşıyor. O 200 bin takipçinin %5'i bile o butikten alışveriş yapsa 10 bin alışveriş en az 10 bin parça ürün satmak demek. Memnun kalıp tekrar alışveriş yapanları da hesaba katarsak 1000 lira harcayıp yaklaşık 100 bin lira belki daha fazla kazanmış oluyor butik.

Iphone fiyati onların kazandigi paranin yaninda ne ki?
Gerci cekilislerin bircogu sahte. En azidnan Iphone, altin, para gibi cekilislerin.
Bu arada kazandigim bir cekilis var Instadan.

Kızlar dert değil ama çok kafama takılıyor akıllı kk kadınlarına sormak istedim...bu insta da çekiliş yapiyolar ya onlara faydası ne bunun...takipçi kazanmak mı sadece ? iPhone falan aliyolar kaç tane yanına yarim altın bilmem ne ...ya bu kadar pahalı seyleri takipçi kazanmak için mi aliyorlar çok mu zengin bunlar ya ?? Geçen takip ettiğim biri şimdi size iPhone almaya gidiyorum dedi 5 tane aldı geldi nedir ya su gibi iPhone ve altın aliyolar ve sürekli yapiyolar bunu ..hani aralarında para toplasalar dicem de sürekli çekiliş yaptıkları için sürekli para mı veriyolar ...vallahi çok kafama takıldı ?
Onlar ödemiyor ki parasını. 5-10 sayfa ortaya para koyup iphone x alıyorlar diyelim. Sonra insta fenomenlerine reklam olarak veriyorlar. Bunlar da post olarak paylaşıp şu 5-10 sayfayı takip edin çekilişe katılın diyorlar. Hem o sayfalar cüzi miktara bir sürü takipçi kazanmış oluyolar hem de bu instagörller işte. Danışıklı dövüş yani. Çoğunluğu da sahte inanmayın.

Back