- 22 Ocak 2019
- 2.924
- 1.695
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Aynen öyle canımKızlar yani olay şu müdür
Mesela şuan takip ettiğim biri var fenomen
Yine paylaştı koşun koşun harika bı çekilişle geldim diyesaydiriyo baya biseler var . Sonunda da şu sayfaları takip edin etiket yapın diyor . Şimdi reklamı yaptığı sayfalar bunu paylsti diye buna para mı veriyorlar ????
Geçen bir ifşa sayfası paylaşmıştı.
Mesela bir fenomen çekiliş düzenliyor. 10 sponsor buluyor. Hepsi 10bin TL civarında para veriyor. Bu katılım parası. 100.000 TL topluyorlar. Bilmem kaç iPhone bilmem kaç laptop alıyorlar. 70.00 bin tuttu. 30bin çekilişi düzenleyene kalıyor. Sadece merak için bir fenomen ürün karşılığı reklam tanıtımı ücretini sordum. 2 story için 5bin istedi. Ve bu insanlar hergün en az 2 ürün tanıtıyorlar. Hangilerini kullanıyorlar? Tabiki hiçbirini. Kanmayın arkadaşlar bu insanlara. Ve çok kızıyorum yani. Bizler, anne babalarımız eşlerimiz evinin çocuğunun zamanını çalıp bu paraları kazanmak için günde en az 8 saat çalışıyorlar. Onlarsa reklam alıyorlar. Helal mi? Hiç sanmıyorum.
Kin meselesi değil ki bu. Bende fazla kazanıyorum, en azından hibçirşeyde gözüm kalmıyor.Çok çalışmadan kazanıyorlar diye niye helal olmasın ayol? Az çalışılıp kazanılan para haramdır diye bir şey duymadım ben hiç. Ürünü kullanır ya da kullanmaz, bir tanıtım için anlaşıyorlar ve anlaşma karşılığı hak ettikleri ücreti alıyorlar. Kandırma yok, dolandırma yok. Gayet legal bir iş yapıyorlar. Bizim bir ayda kazandığımızı iki reklamla kazanıyorlar diye kin gütmeyelim. Bir sürü başka iş var bu şekilde parmağını oynatmadan bi ton para kazandıran. Akıllı insanlar az çalışıp kazanır. Bizler de masa başında dirsek çürütürken onlara kızarız ancak.
Kin meselesi değil ki bu. Bende fazla kazanıyorum, en azından hibçirşeyde gözüm kalmıyor.
Ama bakış açısı meselesi. Az çalışıp kazanmaları helal değil demedim zaten. Bana göre yaptıkları helal değil. Ki kendin söylemişsin, hediyeleri göndermiyorlar diye. O zaman aldıkları para helal mi oluyor? Bu benim bakış açım elbette. Yine bir sayfada ifşalandı. Hiçbirinin vergi vermediği,çekilişlerin izinsiz yapıldığı ortaya çıktı. Bence normal değil yani bilemiyorum. Hele reklam için çocuk yapanlara hiiiççç girmiyorum ajfjjd kadın bebeği doğmadan anne kucağı tanıttı sjfjdjd.
Araba veren bile var.Kızlar dert değil ama çok kafama takılıyor akıllı kk kadınlarına sormak istedim...bu insta da çekiliş yapiyolar ya onlara faydası ne bunun...takipçi kazanmak mı sadece ? iPhone falan aliyolar kaç tane yanına yarim altın bilmem ne ...ya bu kadar pahalı seyleri takipçi kazanmak için mi aliyorlar çok mu zengin bunlar ya ?? Geçen takip ettiğim biri şimdi size iPhone almaya gidiyorum dedi 5 tane aldı geldi nedir ya su gibi iPhone ve altın aliyolar ve sürekli yapiyolar bunu ..hani aralarında para toplasalar dicem de sürekli çekiliş yaptıkları için sürekli para mı veriyolar ...vallahi çok kafama takıldı ?
Şoyle soylıyım canım sana en kıcı kırığı bile bir reklama yanı storyi 3 4 milyar istıyorKızlar dert değil ama çok kafama takılıyor akıllı kk kadınlarına sormak istedim...bu insta da çekiliş yapiyolar ya onlara faydası ne bunun...takipçi kazanmak mı sadece ? iPhone falan aliyolar kaç tane yanına yarim altın bilmem ne ...ya bu kadar pahalı seyleri takipçi kazanmak için mi aliyorlar çok mu zengin bunlar ya ?? Geçen takip ettiğim biri şimdi size iPhone almaya gidiyorum dedi 5 tane aldı geldi nedir ya su gibi iPhone ve altın aliyolar ve sürekli yapiyolar bunu ..hani aralarında para toplasalar dicem de sürekli çekiliş yaptıkları için sürekli para mı veriyolar ...vallahi çok kafama takıldı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?