1 hafta falan oluyor ayrılalı ama dikkatimi çekti ne faceden ne instagramdan siliyor. Üstüne üstlük sosyal medyayı aktif kullanmayan insan şimdi sürekli instagramda hikaye paylaşıyor. O silmiyorsa siz silin demeyin elim varmıyor silmeye
Sizce ne düşünerek silmiyor olabilir ki? Bide neden bu aralar instagramda bu kadar aktifleşmiş olabilir ki??
!*!*!Edit: Birkaç saat önce dışardayken hikaye paylaşmıştım instada. O da hikayeye cevap yazmış "afiyet olsun
" diye! Ben de teşekkür ederim yazdım sonra dayanamadım canımı sıkmak için mi yazdın diye. O da neden canını sıkayım ki yazınca demiş. Konuşmayı aynen buraya yazıyorum. Sonrasın da
Ben: Yaptığını hala sindiremiyorken bide üstüne afiyet olsun yazıyorsun dalga geçer gibi
X: Canım çektiği için yazdım onu. Ki küs olduğumuzu da düşünmüyorum
Ben: Bunun küsü barisi mi var arkadas degildik biz ki küs olma durumu söz konusu olsun. Direkt bitti.
X: Ben de diyorum ki bundan sonrası için küs kalmayalım.
Ben: Bu arkadaş kalalım demek bense arkadaş falan kalamam. Bu kafa yapısında biri değilim. Bunu sen de biliyorsun.
X: Evet hatırlıyorsan ben de o kafa yapısında biri değilim. Ama seninle durumumuzun daha farklı olduğunu düşünüyorum.
Ben: Adam akıllı sevgili olamadık farkımız bu.
Konuşma aynen bu. En son bunu yazdım az önce ve görmüş ama cevao vermedi. Ne yapmaya çalışıyor bu. Bu dengesiz hareketlerine benim kafam basmıyor artık. Lütfen amacını siz anlıyorsanız siz soyleyin. Uzun oldu biraz ama okuyanlara teşekkür ederim :)