Çok cana yakın gelmişti ikimizinde ailevi sorunları vardı beni hiç kimse bu kadar güzel dinleyip destek olmamıştıKuzenin doğru söylemiş boşver
Ben de kovid zamani sosyal medyadan bir sürü arkadaş edinmiştim. Sonra hep tatsız şeyler oldu. Yüzyüze bilmediğin insanla gerçek bir arkadaşlık olmuyorÇok cana yakın gelmişti ikimizinde ailevi sorunları vardı beni hiç kimse bu kadar güzel dinleyip destek olmamıştı
Bende bu yüzden korkup konuşmak istemediğimi söyledimBen de kovid zamani sosyal medyadan bir sürü arkadaş edinmiştim. Sonra hep tatsız şeyler oldu. Yüzyüze bilmediğin insanla gerçek bir arkadaşlık olmuyor
21 yaşındayım neredeyse hiç arkadaşım yok bazen böyle nasıl söylesem karşımda beni dinleyecek birini istiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum başıma bişey gelse anlatacağım kimse yok. kuzenim vardı oda evlenip başka şehire taşındı. Çok içten geldi kız bana ayıp ettiğimi düşünüyorumMerhaba yaşın kaç bilmiyorum ama lise dönemlerinden kalma (şu an 25 yaşımdayım) sosyal medyadan tanıştığım arkadaşlarım var dahala iletişim halindeyiz, birinize zarar verecek bir şey yapmadığınız sürece mesajlaşmanın ya da arkadaşlık kurmanın zararı olacağını sanmıyorum, bazen insanlar derdini yakınındakine değil de kendini hiç tanımayan birine anlatmak istiyor :) merhaba yaşını merak ettim
Karşımdaki kişi ilerde erkek çıkar diye de korktumÇok özel olayları , sizin zaaflarınızı ileride eline koz olarak kullanabileceği sırları vs vermezseniz sorun yok gibi geliyor bana
Yanlış anlamazsan nerede yaşıyorsun küçük bir yer mi arkadaş mı bulamıyorsun21 yaşındayım neredeyse hiç arkadaşım yok bazen böyle nasıl söylesem karşımda beni dinleyecek birini istiyorum kendimi çok yalnız hissediyorum başıma bişey gelse anlatacağım kimse yok. kuzenim vardı oda evlenip başka şehire taşındı. Çok içten geldi kız bana ayıp ettiğimi düşünüyorum
Biraz fazla kurcalıyordu bazı şeyleri kuzenim de öyle diyince engeledim zattenSakın derdini tasanı tanımadığın insanlara anlatma. Gerek yok
Bende iki yıl önce biriyle tanıştım başka ülkede ama o kitap uygulmasından tanıştık ara ara konuşuruz bu aralar biraz yoğun yakınımzdaki insanlar bişeyler anlatmaktansa yabancı birine bişeyler anlatmak daha iyi oluyorBir arkadaş yazmış katılıyorum özel durumlarınızı anlatmadığınız sürece kalsa sıkıntı olmaz ben 6 yıl önce birisiyle tanıştım kendisi o zaman üniversite sınavına hazırlanıyordu sonra üniversite okudu atandı hepsine şahidim bana hiçbir zararı olmamıştır.
Yaşadığım şehirde işi vardı o sayede yüz yüze de tanıştık ,annemle bile telefonlaşırlar :)
Ben görüntülü konuşalım dedim kıza ailem sosyal medya hesabım bilmiyor şuan konuşamam falan dedi biraz tereddüt ettimbenim sosyal medyadan tanistigim birlikte tatil yaptigim, evinde kaldigim evimde kalan 2 arkadasim var. bu karsinizdaki insanla ilgili bir durum, sosyal medya arkadasi mi olur tu kaka dememek lazim.
Ne güzel bende beni böyle anlıyacak yadırgamayacak birini istiyorumBen arkadaş edindim :) çok da severim dertleşiriz görüşürüz de.
Ama tabi emin olmak şart.
10 sene olmuştur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?