Sosyal Ağı fazla önemseyenlere ithafen! Lütfen buyrun...

ozgecan dan sonra nasil bu kadının yazdiklarini paylasiyor ve okuyorsunuz hayret. okumadım ancak niye insanlar Sosyal aglari bu kadar onemser anlamam.
Canim ben o yazisini hic okumadim.. Okuyacagim birazdan merakta ettim suan.. Aynen oyle sadece bu hosuma gitti burdada boyle vakalar gorunce paylasmak istedim ozur dilerim

sonrasını okuma gereği duymadım

Harikaaaaa
Kadınlarla alakalı kısma katılmıyorum ancak diğerleri beni de bıktırdı.
Kapattım hesapları kurtuldum.

Arada yemek tarifi okurken bu kadının yazılarına da denk geldim. Hiçbirini de sonuna kadar okumadım okuyamadım ama adını görünce hatırladım..başkalarına kırıcı görgüsüz vs derken kendi yazılarında na yapıyor anlamadım. Başkalarının hayatına saygılı olmak gerek. Bakmazsan paylaşımlara bir sorun kalmaz bence

Canim ben o yazisini hic okumadim.. Okuyacagim birazdan merakta ettim suan.. Aynen oyle sadece bu hosuma gitti burdada boyle vakalar gorunce paylasmak istedim ozur dilerim

Muhtemelen açık giyindi, geç saatte dışardaydı gibi bir eleştiri ile yazmıştır..
İşte bu gibi düşüncelerinden hoşlanmıyorum.
Bir de kadınların çalışmasına sıcak bakmayan bir yazısından da hoşlanmamıştım.

yazının sonunda Cahide Sultan adını okuyunca yüzümü ekşittim birden, aklıma çok severek takip ettiğim akademisyenanne Saniye Bencik Kangal'ı nasıl üzdüğü geldi. Ne ki kadın yılbaşında oğlunun noel baba kostümlü kıyafetini paylaşmış ne laflar ne hakaretler...
şu dindarım deyip de herkese din öğretme adına kalp kıran kul hakkı yiyenleri hiç anlamıyorum anlamayacağım. Öbür dünyada işin cılkını çıkardıklarını öğrendiklerinde ne yapacaklar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…