Siz olsanız ne yapardınız ?

Benim de başımdan 6 ay kadar ayynı sizin yaşadığınız gibi bir evlilik geçti. Maddi hiçbir sıkıntım yoktu ama sırtıma bir atlet dahi alamadım. Çünkü hiç huzurum yoktu sürekli ağlıyordum. 30 kiloya yakın kilo vermiştim o dönem. Yemek yiyemiyordum. Masaya her oturuşumuzda bana çok ağır laflar edip boğazımda bırakırdı yemeğimi. 6 ay sonra boşanma davası açıp bir anda boşadım. Şoka girdi. Hiç beklemiyordu.
Bunlara bu müstehak. Sakın üzülmeyin. Sizi bekleyen çok güzel bir hayat var. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
Bugün ailesini çağırdık iş yerimize anlaşıldı konuşuldu dava açacağız dedik ama hala içim buruktu o kadar manipüle olmuşum ki.. dün eve annemlere gitmeden eski telefonumu ses kaydını açıp bırakıp gittim bugün bir dinledim ki babaannesi ile konuşmalarını. Allah beni bir beladan kurtarmış. Boşanacağım inşallah. Tedbir kararı aldırmayı düşünüyorum tehdit ediyor sizi uyutmam diye ruhsatsız silahları var. Boşanma davasını biz açalım da avukata para vermeyeyim diye düşünmüş. Kurtulacağım bende inşallah bu beladan 😊 Allah bu şekilde sorun yaşayan arafta kalan tüm kadınlarımızı kurtarsın. Eskiden yargılardım bazı kadınları niye boşanamıyor diye öyle manipüle ediliyoruz ki…

Eşin olacak müsvedde hasta. Hastalık hastası bi’ adamla evlenmissin. Üzerinde nasıl bi hakimiyet kurdu da böyle korkar, tırsar hale gelmissin. Ve aynı zamanda korkunc bi manipülatörle berabersin farkında mısın?
Vajinusmussun gram destek ve bu gidislede belki hep böyle kalacaksın farkında mısın?
Adam seni asagılıyo. Tosun diyo mosun diyor ee bu asagılık adamla ömür gecerse evladınızda sizde iyice asagılanacaksınız farkında mısın?
Saygı yok, sevgi yok, etkinlik hele hic yok sen bu adamla sahiden ne yapıyosun evin icinde?
Boşanacağım inşallah iki haftaya kurtulacağım çok şükür. Dediğim gibi bir ses kaydı aldım ve duydum herşeyi. Altınlara kadar avukat parasına kadar hesap etmişler.

Offf...son on yılda sermayenin değiştiği eli ne güzel özetlemiş abla... Doktorlar , mühendisler bilim insanları sanatçılar aç kalıp ülkeden kaçarken ilkokul-lise mezunu hanzo mutaahitler ve karıları kaynakları böyle verimli kullanıyor işte... Komple dök betonu usta memleketin üstüne. Zaten pek bişey kalmadı.
Eğitim seviyesi ile maddi durum paralel değil ülkemizde ne yazık ki

Bayılmana gerek yok ama aranızdaki uyum enerji saygı çok önemli. Çocukları seviyordur ama belli ki sizi sevmiyor yanlış anlamayın böyle söyleyince ama bu tür konuşma ve ilişkilerde sevgi olduğunu düşünmüyorum biraz mantık evliliği gibi geliyor bana. Kendine bakmadan sizin kilonuza laf etmesi davranışları çok kötü. Mesela babamdan örnek vereyim dışarıdan kime sorsan çok iyi adam ya işinde iyi derler gel gör ki bize kan kusturur dışarıda herkese sonsuz saygısı vardır ama bize köle muamelesi yapıp tepeden bakar. Hoş herkese karşı normal ama belli etmez ele güne karşı. Üvey babamdı bu tabi ayrıldılar çok şükür adamı bi kaşık suda boğasım vardı ya egoist demek bile hafif kalır o derece övünürdü kendisiyle. O yüzden ikinizin arasında o bağ, iletişim çok önemli.
Böyleleri en tehlikelileri. Yaptıkları kötülükleri diğer insanlara inandıramazsiniz birde.

Konu sahibi yolun açık olsun.. gözünü para bürümüş bu cimri insanların bir gün 5 parasız kalmalari dileğimle. Çok içten diliyorum bunu...

Eğitim seviyesi ile maddi durum paralel değil ülkemizde ne yazık e
Konu sahibi yolun açık olsun.. gözünü para bürümüş bu cimri insanların bir gün 5 parasız kalmalari dileğimle. Çok içten diliyorum bunu...
İnanın nasıl böyle bir Tonga’ya geldim bilmiyorum. Allah bildiği gibi yapsın ben bebeğimi kaybedeli üç ay olmuş yanımda kardeşinin bebeğinin hayallerini kuruyorlar. Ben akıl hastası oluyorum buna takıldığım için (He tabiki konuşulacak heyecanı olacak ama insanın acısına saygı olmalı ama boşanacağım kişi diyor ki doğdu da kucağına mı aldın da bu kadar büyütüyorsun :) Allah beni de bebeğimi de kurtardı bu aileden. Yüzleri gülmesin diyerek allaha havale ettim.

konu sahibinin niye bu kadar ustune gidildigini anlamadim. zengin olmak suc degil. ayrica su an ulkedeki zenginlerin pek cogu ya ilk ya ikinci kusak zengin ve herkesin dedeleri koylu aslinda. o yuzden de bana cok kazandigi halde harcamamak cok da anormal gelmiyor. toplumda boyle pek cok aile var. ayrica bazi erkekler cok kazansa bile ev isine verilen parayi gereksiz buluyor ve esinin yapmasini istiyor. tatile cikmak, yemek yemek bile kulturle alakali. ben hayatinda restoranda hic yemek yememis insanlar biliyorum, o insanla basbasa disarda yemege cikmak bile hayal mesela..

konu sahibi, size de gecmis olsun. bence mutlaka terapi alin kendiniz icin yoksa bir sonrakine de boyle bir adam bulursunuz. yazdiklarinizdan anladigim kadariyla siz de cok mantikli dusunememissiniz (yanlis yaptiniz demiyorum ama biraz gec farkina varmissiniz durum anormalliginin)

konu sahibinin niye bu kadar ustune gidildigini anlamadim. zengin olmak suc degil. ayrica su an ulkedeki zenginlerin pek cogu ya ilk ya ikinci kusak zengin ve herkesin dedeleri koylu aslinda. o yuzden de bana cok kazandigi halde harcamamak cok da anormal gelmiyor. toplumda boyle pek cok aile var. ayrica bazi erkekler cok kazansa bile ev isine verilen parayi gereksiz buluyor ve esinin yapmasini istiyor. tatile cikmak, yemek yemek bile kulturle alakali. ben hayatinda restoranda hic yemek yememis insanlar biliyorum, o insanla basbasa disarda yemege cikmak bile hayal mesela..

konu sahibi, size de gecmis olsun. bence mutlaka terapi alin kendiniz icin yoksa bir sonrakine de boyle bir adam bulursunuz. yazdiklarinizdan anladigim kadariyla siz de cok mantikli dusunememissiniz (yanlis yaptiniz demiyorum ama biraz gec farkina varmissiniz durum anormalliginin)
Annemle aramızda hep uyuşmazlık olurdu annem sinirliydi gereksiz tepkiler verirdi maalesef evleneyim de ayrı evim olsun dedim. Ayrı evim olunca annemle ilişkim daha sağlıklı oldu ama gel gör ki annemden daha sinirli ve psikolojik rhatsızlıkları olan birine denk geldim. Manipüle edilmek çok kötü bunu çok yaşadım bu evlilikte beni anormal olduğuma inandırdı. Çok şükür ki iki hafta oluyor boşanma dilekçesi verdim. Cuma günü kurtuluyorum hem kendisinden hem ailesinden. Bu arada bebeğimi kaybettikten sonra psikoloğa gitmeye başladım ve onun sayesinde daha net gördüm bazı şeyleri.. Allah biliyor ya içimi üzülürüm diye düşünüyordum sonuçta evlilik ama baskıdan hapisten çıkmış gibiyim uyku uyumam bile rahatladı. Çok kötü bir 2 seneydi. Allah önce bebeğimi nasipse şimdi de beni kurtarıyor bu kişilerden 🙏🏻

Aylık 200 bin gelir nereden geliyor
Ne iş yapıyor ?

Parası için mi evlendiniz ?
Sonuçta farklı dünyaların insanı gibi duruyorsunuz
Ne çekti sizi ?

Parası
Aylık 200 bin gelir nereden geliyor
Ne iş yapıyor ?

Parası için mi evlendiniz ?
Sonuçta farklı dünyaların insanı gibi duruyorsunuz
Ne çekti sizi ?
İnşaat,arsa ve otomotiv.Benim ailemle aşağı yukarı aynı aylık geliri, yani paraya ihtiyacım yok evlenme sebebim bu değil. Evlenmeden önce babamın verdiği aracı evlenince de kullandım yakıtına kadar babam karşıladı o da belli bir maaş verdi ayrıca sadece ev masrafı ona ait oldu.
Merhametli, baba olacak karaktere uygun çalışkan alkolü sigarası yok bunlar artı yönleriydi ama empati kuramayışını, ailesine aramızdaki herşeyi anlatıp onlar ne derse yapacağını, cimriliklerini kabalıklarını düşünemedim. Takıntılarının bu derece aşırı olduğunun farkına varamadım maalesef. Sevmeyi bilen ama değer vermeyi bilmeyen biriydi.

Parası

İnşaat,arsa ve otomotiv.Benim ailemle aşağı yukarı aynı aylık geliri, yani paraya ihtiyacım yok evlenme sebebim bu değil. Evlenmeden önce babamın verdiği aracı evlenince de kullandım yakıtına kadar babam karşıladı o da belli bir maaş verdi ayrıca sadece ev masrafı ona ait oldu.
Merhametli, baba olacak karaktere uygun çalışkan alkolü sigarası yok bunlar artı yönleriydi ama empati kuramayışını, ailesine aramızdaki herşeyi anlatıp onlar ne derse yapacağını, cimriliklerini kabalıklarını düşünemedim. Takıntılarının bu derece aşırı olduğunun farkına varamadım maalesef. Sevmeyi bilen ama değer vermeyi bilmeyen biriydi.
Aile terapisti düşünür müsünüz ?

Bence düşünün

Ayrıca cinsel sorunu halletmeden de bebk sahibi olmayın

Aile terapisti düşünür müsünüz ?

Bence düşünün

Ayrıca cinsel sorunu halletmeden de bebk sahibi olmayın
Tam okumadınız galiba yarın boşayacağım dava var 😅 ben zaten kendi adıma psikoloğa gidiyorum. Ona da evlilik süresince çift terapisi istediğimi söyledim ben deli değilim gelmem dedi :) Bebeğimi 3 aylık karnımda öldü. Ondan sonra da evlilik gitmedi

Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim kısa sürede çıkmışsınız işin içinden bu sizin adınıza iyi olmuş. Para harcamakta bi sanattır, bazı insanlar bu dünyaya paranın başını beklemeye gelmişler hiç anlamıyorum. Yük olduktan sonra anlamı yok dünya malı değil mi yani.. Neyse ki sizin ihtiyacınız yok o kişiye. Geçmiş olsun .

Tam okumadınız galiba yarın boşayacağım dava var 😅 ben zaten kendi adıma psikoloğa gidiyorum. Ona da evlilik süresince çift terapisi istediğimi söyledim ben deli değilim gelmem dedi :) Bebeğimi 3 aylık karnımda öldü. Ondan sonra da evlilik gitmedi
Hayırlısı olsun hakkınızda

Bir evlilik sırf içkisi sigarası yok diye devam ettirilmez. Sadakat konusunda tamam bir artı olabilir. Size ettiği hakaretleri nasıl sindirdiniz? Kaldı ki siz eşinizi tanımlarken kel ve kilolu diyorsunuz. Hayat standartlarınız boşansanız aşağı düşmeyecek o yüzden boşanın. Ailenizin de durumu iyiymiş ve arkanızda duracaklarsa bu evliliği niye sürdürüyorsunuz? Bir de şunu anlamıyorum evlenirken kilonuzu görmedi mi bu adam ya da siz onun fiziksel görünüşünü? Herkes olduğu gibi kabullenip evlenmeli karşısındakini.

Neredeyse 1.5 senedir evliyim. Vajinismusum var ve çözemedik bu sorunu maalesef. Evlenirken sonrasını düşünmeden evlendim eşimle aramda düşünce karakter ayrılıkları var, aile yapılarımız farklı. Hayat görüşümüz farklı. Çok zorlanıyorum. Anlaşmazlıklar yaşıyorum. Vajinismusa rağmen hamile kaldım şans eseri fakat bebeğimde düştü üç aylıkken. Zaten bozuk giden bir evliliğe birde bu acı eklendi. Her neyse konuya geleyim ben gezmeyi çok severim ve Eşimin maddi durumu çok iyi. Aylık 200 bine yakın geliri var fakat hep hedefi daha fazlası ve asla harcama yapmayı sevmez. (Babamında maddi durumu eşim gibi ve evlenmeden önce lüks tatiller, her haftasonu yemek gezi vs giderdik) Eşim aynı zamanda gezmeyi de sevmez. Gezsek bile bir hanım görse açık giyinmiş hemen konuşmaya başlar kötü laflar eder küpeli erkek görse laf eder vb. Gittiğime gideceğime pişman olurum. Temizlik takıntısı var evde herşey mükemmel olmalı ev her gün süpüreceksin vs. Atletleri boxerları ütülü olacak. Evden çıkarken sabah uğurlayacaksın . İstediğini yapmazsan anında yüzünü asar kıyafetime karışır. Yüzüm gayet güzel fakat 42 bedenim biraz kilom var ve kendiside kilolu ve kel olmasına rağmen her fırsatta tombul tosun vs der kalbimi kırar. Babam her ay önceki hayatımdan eksik kalmayayım diye eşimin verdiğinin üç katı kadar para yollar hesabıma. Arabamı bile babam karşılar. Eşimin verdiği para ise arabamın iki depo yakıtı yapıyor bu arada. Eşimden ne istesem tatile gidelim desem hakediyor musun demeye başlıyor. Samsun’un insanı kadını hizmetçi olarak görür derler doğruymuş. Kendi babası ve amcası akrabaları olan eşleri ile zenginler diye evlenmişler aynı zamanda eşlerinin yanında bile hep söylerler bunu. İkiyüzlü bir ailesi var kimse kimseyi sevmiyor, herkes birbirinin arkasından konuşuyor ama yüzlerine iyi davranıyor. Ayrıca vizyonsuz değişik tipler eşimde öyle. Tatilmiş gezmekmiş bilmezler. Eşim kızkardeşini sırf zengin diye kendi arkadaşıyla evlendirdi düşünün. Benimde midem bulanıyor bu insanlardan artık. Boşanmayı düşünüyorum. Eşimin iyi yönleri evcimen dışarıda gözü olmayan bir tip gibi şimdilik alkolü sigarası yok. Çalışkan. Ama babasının fino köpeği gibi. Çok değişik bir aile. + Babamla yaptıkları bir işte 5 bin TL demiş babama ama aslımda dört binimiş bin TL kar almış. Bu daha da midemi bulandırdı sizce boşanmak için saçma sebepler mi. Annemler iyi düşün artı eksi tart biz arkandayız diyorlar. Ben daha 26 yaşındayım boşan kurtul diyorum
Mutsuzsunuz anlıyorum fakat insanlar hakkında genelleme yapmamalısınız.Size kendinizi değersiz hissettiren kişilerle yola devam etmeyin.

Bir evlilik sırf içkisi sigarası yok diye devam ettirilmez. Sadakat konusunda tamam bir artı olabilir. Size ettiği hakaretleri nasıl sindirdiniz? Kaldı ki siz eşinizi tanımlarken kel ve kilolu diyorsunuz. Hayat standartlarınız boşansanız aşağı düşmeyecek o yüzden boşanın. Ailenizin de durumu iyiymiş ve arkanızda duracaklarsa bu evliliği niye sürdürüyorsunuz? Bir de şunu anlamıyorum evlenirken kilonuzu görmedi mi bu adam ya da siz onun fiziksel görünüşünü? Herkes olduğu gibi kabullenip evlenmeli karşısındakini.
Tabiki sırf içki sigara için devam ettirilmez, zaten dava görüldü boşandım. Ben tanıştıktan sonra 8 9 kg aldım maalesef. Bana tosun diyene kadar da hiç gözüme batmadı kilosu, saçı , dişi. Ama sonra düşündüm adam bana laf ediyor kafada saç kalmamış saç ektireceğim diyor sırf canı çok yanacak diye aman yaptırma ben seni böyle beğeniyorum diyorum(ki hakikaten de tosun vs diyene kadar hiçte batmadı) Xl xxl arası giyiyor kendi de kilo aldı evlendikten sonra bir ben batıyorum gözüme. Baktım gibi benim onu gördüğüm gözle görmüyor bana da o batmaya başladı bu kez.

Tabiki sırf içki sigara için devam ettirilmez, zaten dava görüldü boşandım. Ben tanıştıktan sonra 8 9 kg aldım maalesef. Bana tosun diyene kadar da hiç gözüme batmadı kilosu, saçı , dişi. Ama sonra düşündüm adam bana laf ediyor kafada saç kalmamış saç ektireceğim diyor sırf canı çok yanacak diye aman yaptırma ben seni böyle beğeniyorum diyorum(ki hakikaten de tosun vs diyene kadar hiçte batmadı) Xl xxl arası giyiyor kendi de kilo aldı evlendikten sonra bir ben batıyorum gözüme. Baktım gibi benim onu gördüğüm gözle görmüyor bana da o batmaya başladı bu kez.
Hayırlısı olsun en doğru kararı vermiş ve boşanmışsınız. Evlilikte veya ilişkilerde fiziksel görünüşe ilgili laf söylenmeye başlanırsa tadı da kaçıyor bana göre. Yani görmeden mi aldınız diye bağırasım geliyor böyle okudukça. İnsanlar rahatsızlanıp, ilaçlar hastalıklar nedeniyle de kilo alabilir. Eski eşiniz gerçekten olmazmış yani.

X