Anlaşmalı boşanma. Birkaç güne hallederiz dediler yoğunluk varmış bir haftaya çıktı. Aynı gün 40 dava vardı hepsi anlaşmalı boşanmaydı.. Rakamlar çok artmış boşanmalarda2 hafta içinde nasıl boşanabildiniz? Ne kadar hızlı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşmalı boşanma. Birkaç güne hallederiz dediler yoğunluk varmış bir haftaya çıktı. Aynı gün 40 dava vardı hepsi anlaşmalı boşanmaydı.. Rakamlar çok artmış boşanmalarda2 hafta içinde nasıl boşanabildiniz? Ne kadar hızlı.
Kesinlikle tadı kaçıyor ki ben 2 3 aylık hamileydim bu lafları söylediği zamanlarda eğer bebeğim ölmeseydi belki 7 8 değil şuan 17 18 kilo da almış olabilirdim o zaman ne derdi yanına yakıştırmazdı herhalde dediğiniz gibi hastalıklar kilo aldırabilir doğum kilo aldırabilir önemli olan kalp gözü ile sevebilmek.Hayırlısı olsun en doğru kararı vermiş ve boşanmışsınız. Evlilikte veya ilişkilerde fiziksel görünüşe ilgili laf söylenmeye başlanırsa tadı da kaçıyor bana göre. Yani görmeden mi aldınız diye bağırasım geliyor böyle okudukça. İnsanlar rahatsızlanıp, ilaçlar hastalıklar nedeniyle de kilo alabilir. Eski eşiniz gerçekten olmazmış yani.
Ben de 1 senelik evliyim 2 olacak neredeyse ama ailesine de duyurdu bunu ve ayrılmamızı istiyorlarSiddetin psikoloji olani da insani tuketir. Bende vajinusmus hastasiyim ve 5 sene bitecek malesef. Evliligim cok şükür iyi ama bu cok cok büyük bir eksiklik... Muhakkak tedavi gormelisiniz. Siz esinizi seviyor musunuz? Bir kagida bosandiginizda avantajlari ve dezavantajlari yazip karsilastirin. Kararinizi bu şekilde verirseniz mantikli davranabilirsiniz
Mahreminizi millete yayan boşboğaz kocanız doktora götürdü mü hiç sizi?Ben de 1 senelik evliyim 2 olacak neredeyse ama ailesine de duyurdu bunu ve ayrılmamızı istiyorlar
Ben kendi isteğimle gittim 3 psikiyatristle görüştüm 1 kadın doğuma gittim anatomik olarak bi sıkıntı yoktuMahreminizi millete yayan boşboğaz kocanız doktora götürdü mü hiç sizi?
Uzmanlık alanı vajinismus olan bir doktora gitmeniz gerekiyor. Yoksa isterseniz 20 doktora daha gidin, faydası yok.Ben kendi isteğimle gittim 3 psikiyatristle görüştüm 1 kadın doğuma gittim anatomik olarak bi sıkıntı yoktu
Öyle yapmaya başlamıştım ama daha tam başlamadan beklemedi gittiUzmanlık alanı vajinismus olan bir doktora gitmeniz gerekiyor. Yoksa isterseniz 20 doktora daha gidin, faydası yok.
Kim beklemedi gitti?Öyle yapmaya başlamıştım ama daha tam başlamadan beklemedi gitti
Eşim babası gelip bu oyuna artık bi son vermeye karar verdik dedi eşyalarını topladı gittilerKim beklemedi gitti?