Sorunum ne :(

Merhaba bende de baş dönmesi dengesizlik mevcut hiçbir bulgu yok ve sürekli oluyor sizin son durum nedir?
vallahi helal olsun tarihin tozlu raflarından nasıl buldunuz da çıkarttınız konuyu

geçmiş olsun bir de ,dahiliyeye ardından nörolojiye gitmenizi öneririm :)

vallahi helal olsun tarihin tozlu raflarından nasıl buldunuz da çıkarttınız konuyu

geçmiş olsun bir de ,dahiliyeye ardından nörolojiye gitmenizi öneririm :)
Hastalık başa gelince tozlu raflar araştırılıyor maalesefgitmedğim bölüm kalmadı çekilmeyen mr kalmadı meniereden şüpheleniyor takipteyiz atak olunca vng testine giricekmişim

Kardeşler sırf faydalı olma adına buraya kayıt olup yazıyorum. Kristal kayması değilse başınızda hep bir dengesizlik hali sallantı doluluk hissi kulakta doluluk vs varsa vestibüler migren olmanız yüksek ihtimal. Başından geçen biri olarak teşhisi zor ve kbbciler tam olarak bilmiyor. Ama yeni çalışmalar aslında meniere sanılan birçok hastanın migren hastasın olduğunu gösterdi demişti doktorum. Meniere sağırlık yapan ağır bir rahatsızlık kulak enjeksiyonu falan gibi zor bir tedavisi var. Fakat menieri düşünmeden önce mutlaka vestibüler migrenin olmadığının isbatı lazım. Doktorunuza ısrarla söylediklerğmden bahsedin. Bence çık büyük ihtimalle migrene bağlı bir sorun yaşıyorsunuz. Hali hazırda migreniniz varsa ya da ailede öykü yada hafif de olsa baş ağrısı eşilik ediyor ya da arttırıyorsa mutlaka migren düşünülmeli. Ayrıca migrene dokunan adet dönemi, ceviz,süt ürünleri, kafein vb. İle artıyorsa da migreni düşünün. Küçük bir migren ilacıyla sorununuz çözüme ulaşabilir. Bana da dua edersiniz. Sevgiler

Şubat sonunda gittiğim doktorumdan meniere değilde vestibüler migren olabilceği kanaatine vardı 7 aydır hergün dengeszliğim vr son üçaydır bu dengeszliğe her ay atak ekleniyor ve iki aydırda baş ağrısı yaşıyorum vesti migren hergündengeszlik yaşatırmı gözlerimdede anormal hareketler var baktığım yer kayıyor gbi telefona dalıp sonra başka yere bktgımda oraya zır odaklanıyorum zor seçiyorum göz muayenem normaldi enson ama artık bnde vestibüler migrenden şüphelenyrum ama hergün dengeszlik yaşatması şüphemi öldürüyr neyse geçsin gitsN artık çekilmiyor

Merhabalar öncelikle cok geçmiş olsun, ilk defa aynı sikayetli birini okudum 3 yıldır uğraşıyorum cozebildinizmi acaba

Merhaba bende 6 yıldir cekiyorum gitmedigim doktor kalmadi özellikle KBB ışıkla kulağa bakıp biseyim yok diyip gonderiyor. gene kendim araştırırken buraya denk geldim. Şimdi iyi bir doktor bulup bu konu üzerinde yogunlasacagim

Merhaba siz bı çare bulabildinizmi acaba herkeste var bu sorun ama doktorlar bulamıyor

Merhaba herkese geçmiş olsun.. Bu konuyla ilgili birkaç söylemek istediğim var beş günlük enseden tutan baş ağrım beşinci gün baş dönmesi ile mide bulantısıyla acile gittim vertigo dediler serumlar yapıldı ağrı kesici iğneler hiçbir şeye yaramadı ertesi gün tekrar acile gittim kan alındı ve beyin tomografisi temiz çıktı dün vertigo denildi diye belirttim yine serum var iğneler çıktım yine aynı şikayetlerim devam..daha sonra başka Bir doktor tavsiye edildi kbb Özellikle vertigo konusunda başarılı bir doktor olduğu söylendi randevu aldım oraya geçtim. Dr vertigo için Birkaç hareket yaptırdı sanırım onları yapabildim ki vertigo olmadığımı migren olduğumu söyledi bir de boyun MRı istedi mr sonucumda Boyunda fıtık da çıktı spora baslamıstım sanırım zorlanma oldu (spor yasaklandı)bulanık görme /basdonmem ve bulantım fıtık ve migren ilaçlarınla Bir gün sonra toparlanmaya başladı ama sonuç olarak dört gün basımı yataktan kaldıramadım yatarken bile tavan dönüyordu Şu an hala yatıyorum ama biraz daha iyi hissediyorum kesinlikle iyi bir doktor bulun Özellikle enseden tutan başarıları basın yarın kısmında oluşan ağrılar kesinlikle Migrene bağlı Artık araştırdıkça migren üç çeşit olduğunu bir testinde baş dönmesi ve bulantı da yaptığını öğrendim umarım faydalı olurum çünkü bu dr bulamasaydım Sanırım ben de günlerce aynı şekilde kalabilirdim

TSH T4 T3 bunlara bakar dahiliye doktoru. Bende de uyuşma oldu haşimato çıktı. inşallah geçici bir şeydir. dua et canım.

Merhaba iyi günler vestibular migrenden supheleniliyor sikayetlerimiz ayni size tedavi olarak ne uyguladilar yardimci olun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…