Sorunum ne :(

natis

Guru
Pro Üye
7 Ocak 2011
497
89
323
İstanbul
Merhaba arkadaşlar konum bir süre taşınmasın rica ediyorum.6 gün önce baş dönmesiyle uyandım.O zamandan beri toparlanamadım.Kulak buruna gittim bir şey yok dediler.Nörolojiye gittim tomografi ve vitamin testi istedi.2 vitamin verdiler ama şikayetim geçmedi ve bacaklarımda karıncalanma başladı.Hangi bölüme nereye gitmeyelim?Lütfen yardımcı olun

Vestibüler migreni araştırın derim. Benimki öyleymiş. Yoğurt ve uykusuzluk da tetikliyor.

Üşütme olabilir bacak uyusuyorsa klima da mi yattın benim bacagim karıncalanmıştı,uyusmustu topalliyordum. Korktum da epey doktorlar teshis koyamadi fıtık mitik dediler sonra usutmeymis gercekten geçti kas gevsetici krem ve bio enerji ile.
Bir de boyun fıtığı bas agrisi yapar benim o ayagima da vurmustu vurmaz dediler vurdu

Pardon basın dönüyormuş vertigo olabilir belki. Gecmis olsun

Vertigo olsa kbb bilirdi diye düşünüyorum.. Bi de uyuşma falan kalp damara falan mı gitseniz acaba bilemedim.. Gittiğiniz doktorlar yönlendirmedi mi?

Norolojiye tekrar gidin bu sefer mr istesinler. Karincalanma yeni başlamış farklı testler isteyeceklerdir.

Daha altı gün olmuş vitamine devam ettikçe düzeleceğini düşünüyorum.

Hanımlar benimde sorunum şu yaklaşık 2ay önce ateşlendim .Başka bir şikayetim olmadı fakat sonrasında hiç durmadan aşağı yukarı kayıktaymışım gibi sallantım başladı.İç hastalıkları,KBB ve nörolojide dahil gitmediğim doktor kalmadı.MR ve Anjiyo ,diğer testler yapıldı.Hiç bir sorun yok bulamadılar birşey.Bense sürekli sallandığımdan hayattan resmen koptum.Benimle aynı sorunu yaşayan varmı acaba?

Kulak burunda çıkmamış birşey ama , yine de yazmak istedim. Kulağın içinde kristaller yerinden oynamış olabilir . Başka bir doktora daha görünün isterseniz
Geçmiş olsun

Bu şekilde şikayet duymadım diyor doktor.Atak halinde değil benimki sürekli olduğu için bir teşhis koyamadılar maledef.

çok geçmiş olsun.bir iki üniversite hastanesine görünün derim.

Bende düşünüyorum ama açıkçası aynı işlemler tekrar edilecek diye erteliyorum.Teşekkür ederim

Merhaba bende de baş dönmesi dengesizlik mevcut hiçbir bulgu yok ve sürekli oluyor sizin son durum nedir?

Beyin sinir cerrahi bölümüne gidin uyuşma ve karıncalanma bel fıtığı olma durumu olabilir Mr istiyebilir ayrıca vertigo olsa bile bunuda Mr sonucu bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…