sorunlu evlilik!

Ben anlamiyorum, tek ayak ustunde onlarca yalan soyleyebilen, parasinin hesabini bilmeyip saga sola surekli borc yapan, elindeki kisitli parayla defalarca iddaa oynayan biriyle zaten nasil devam ettiniz? Hadi oldu neyse de bu tipten bir de cocuk mu planladiniz? Hele su son olay. Kesinlikle affedilemez. Ne olmus birinin arabasiyla geldiyseniz, teknik olarak servis te birinin arabasi, sadece daha buyugu ne farki var?

Cidden bu kadar mi asiksiniz?

hmm demek bunlarda var.adam suç bastırıyor resmen

ne aşk kaldı ne saygı zaten, sadece afallamış bi şekilde düşünmeye çalışıyorum onu da yapamıyorum ya :KK43: ondan sizden fikir almak için yazdım..

Fikir mi istiyorsun? Bosan gitsin. Ama kendine bahaneler uretip duruyorsun ailem bilmiyordu, arkamda kimse yok sandi vs. Arkasi olmayan herkes bunlari yasamak zorunda mi yani? Bu herifler ne yapiyor ki sizin gibilere mantik devredisi... Hadi bir daha yapmadi farzet. O soyledigi yalanlari hakaretleri sindirmek mumkun olacak mi?

Seviyorum bosanmiyorum deseniz eyvallah saygi duyarim ama bu sebepten oldu bu sebepten oldu diye anlamsiz bahaneler bulmayin.

Ne hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!

Eşin çok ayıp etmiş zaten yaptığınızda yanlış birşey yok. Ama eşiniz sizi çok önceden tembihlemiş binme diye, sizde binmeseydiniz keşke. (yani sizin yaptığınız normal ama eşiniz normal bulmuyor demek ki ve o sizin eşiniz olduğuna göre iyi geçinmek istiyorsunuzdur.

Canım benim eşler arasında karşılıklı güven en önemli şey. ben yıllardır şantiyede onca erkeğin içinde çalışıyorum. Benim eşim de zaman zaman kıskanmıştır fakat bu asla beni kıracak şekilde olmadı. Bence senin eşin biraz kendine karşı güvensiz ve herkesin kötü niyetli olduğunu düşünüyor. iş arkadaşların onlar senin, madem öyle çalışmana da müsaade etmesin.

Üzgünüm ama bu adam düzelmez.
Ailenin araya girmesi de düzeltmez sadece biraz susar sonra gene başlar.
Ben benim namusuma dil uzatan birisi ile aynı evde duramam.
Sindirme melesi tabi. Ben sindiremem. O lafları nasıl kabulleneceksin?
Nasıl sindireceksin? Ben olsam 1 dakika duramazdım. Ben durmak istesem ailem bırakmazdı.
Tek sorun bu bile değil kaç tane yalan söylemiş. Ailenizden çekinmiş olsa zaten babanızı arayıp sizin hakkında ileri geri konuşmazdı. Şu adamlarda ne var kadınlık onurundan önemli merak ediyorum açıkcası

Evet binmemem gerekiyomuş ne olursa olsun ama namusuma neden laf ediyo :KK43: 9 aylık evliyiz ilki dış gebelik oldu sonra korunduk bikaç aydırda istiyoruz ama olmadı :KK43:
Canım ya daha yeni evlisiniz. Lütfen üzme kendini. namusuna laf etmesine de müsaade etme. Güzellikle konuş dicem ama anlayacağını sanmıyorum. Bence eşinle babanın karşı karşıya bir güzel konuşması lazım. Bu gibi durumlarda bence ailenin sahip çıkması, kızlarının yalnız ve sahipsiz olmadığını hissettirmesi çok önemli.

Hayır ben bu olaydan sonra Rabbime bebek vermediği için şükrediyorum.. İstiyoduk o kavgaya kadar doğru..
Beklentim hatalarının farkına varmasını sağlamak,bundan sonraki tavırlarını değiştireceğine dair söz almak, haa ben değişmem işine geliyosa derse o zaman ayrılık var kesin!

Aile büyüklerinin devreye girmesi sorunlarınızı gerçekten çözecek mi ? Babanızı aradığı anda , " ben kızımın yanındayım " demesi yeterli değil midir ? Babanızın gelip konuşması olayları daha karmaşık bir hale getirmeyecek mi ?
Babanıza diş bilemeyeceği veya babanızın yüzüne pişmanım deyip acısını sizden çıkarmayacağından emin misiniz ?

Ola ki işler beklediğiniz gibi gitmedi. Babanıza saygısız davrandı ve ipler kopma noktasına geldi. Bu durumda günün birinde ; evliliğinizin bitme nedeni olarak anne babanızı suçlamadan hayatınıza devam edebilir misiniz ?

evet başka zaman kucaktada gelirmişim ben bana göre normalmiş bu, o zaman beni bindirsinmiş herhangi birinin arabasına ben biner gidermişim benim için farketmezmiş ben aranıyomuşum..

Tüm bu iğrenç ithamlardan sonra beyfendinin siniri geçtiğinde sana nasıl hala karım diyebilecek çok merak ediyorum. Sonuçta namussuz olan, başkalarının kucağına oturabilecek bir kadınla yaşamaya ona karım demeye devam edecek dimi???

hiç bilmiyorum kızlar, büyükler araya girmeli mi napmalı ne etmeli, ben burda çalışıyorum ailem uzakta yanlarına gitsem ayrılsam dahamı mutlu olucam,annemle babamla birer kere konuştum hepsi bu bi daha aramadılar bile,,olur böle şeyler diyolar öle mutsuzumki...babam konuşmak lazm dedi ama kim bilir ne zaman..

Tüm bu iğrenç ithamlardan sonra beyfendinin siniri geçtiğinde sana nasıl hala karım diyebilecek çok merak ediyorum. Sonuçta namussuz olan, başkalarının kucağına oturabilecek bir kadınla yaşamaya ona karım demeye devam edecek dimi???
Senle nasıl aynı evde yaşıcam diyo aynı yatakta nasıl yatıcam.. ben diyeceğime o bana diyo

Ama ilk kez aileler girecek araya, şmdiye kadar kimseye bişey sölemedim belki de bu yüzden yüz buldu sahipsiz sandı

Sahipsizlike ile alakasi yok! En fazla aileler araya girince yapmacik özür diler, 1 ay zar zor degismis görüntüsünü verir ve tekrar sil bastan olur. Bu adam hasta, hasta! Ya hem kumar hastasi, hem asiri derecede kiskançlik hastaligi var. Istersen ailen senin yaninda tasinsin, halen hasta kalir bu adam.

Yani adam senin gururunu, kisligini yer ile bir etti. Maddi durumunuzu yer ile bir etti. Senin namusuna laf atiyor,.. ve halen "ay bi aileler içine girsin degisir" diyorsun. Bu düsüncen ile kusura bakma, hiçbirsey degismez. Bu sana söyledigi laflari yutmus oluyorsun ona göre, ve hersey daha berbat olur.

Ya zaten daha önce sana yalan söyleyen, kumar oynuyan birinden halen bebek yapmak istemen bile ayri bir tuhafti. Bu olaydan önce daha 8 ay evliyken, onca olay olmusken, masum bir bebegi bu hengameye katmak istemen, senin psikolojinde pek saglikli olmadigini gösteriyor, üzgünüm.

Bu adamin asiri boyuttaki kiskancligi evlilikten sonra 1 gunde cikmamistir sanirim?
Burda bas bas bagiriyoruz ruh hastalariyla, hastalikli kiskanclarla evlenmeyin diye. Iste boyle manzaralar cikmasin diye. Bu kisi degismez. Ona gore yolunuzu cizin.

Bu adamin asiri boyuttaki kiskancligi evlilikten sonra 1 gunde cikmamistir sanirim?
Burda bas bas bagiriyoruz ruh hastalariyla, hastalikli kiskanclarla evlenmeyin diye. Iste boyle manzaralar cikmasin diye. Bu kisi degismez. Ona gore yolunuzu cizin.
değişmez ne yazıkki!

öyle de dedim çıkıcam o zaman nie uğraşıyorum ben bu kadar dedim ne için! çık diyo.. e çıkarsam maaşının yarısıyla kredi ödüyo geçinemicez gene kavga olcak, onun sigarası var benim bi masrafım yok.. çıkmam çözümmü onu da bilmiyorum :KK43:

Bunlari düşüne düşüne yiprattik kendimizi eşlerin umrunda değil. . Bizimde ev kredimiz var diyorum erkeksin bana borclarla gelme evinde bi eksik olursa söyle ama maddi sıkıntılara erkek baksin..

Bastan belliymis hasta oldugu, hastalik bu baska bisey degil. Mutlaka tedavi olmali yoksa 3. Sayfa haberi olursunuz...
Adam kafasinda nasil senaryolar yazmis oynamis, hic normal insan psikolojisi degil bu.

değişmez bu tip insanlar , can çıkar huy çıkmaz demişler ailelerin araya girmesi hiç bir şeyi çözmez ki geçiçi bir çözüm olur sadece :KK43:

çekilecek gibi değil ömrünüze yazık bence:KK14:

X