herkes öyle söylüyo arkadaşları da öyle söyledi ama bi tek beyimiz anlamadı. iddaa bağımlılığı vardı borçlarını bana ödetirken iyi. ama böyle olunca namussuz oldum. öyle baskı kurduki üstümde hatalıyım diyodum o dönemler. yapmamalıydım. ayrıldık şimdi dayakta atınca. hala o hataları yapmıcaktın diyo manyak herif!Ya birakin allah askina ne kiskanci. Ahlaksiz. Ettigi laflara bak. Namusu bi tek o biliyo sanki. O adamlarla ayni is yerinde calisip kazandiginiz parayi kendisi yediginde kiskanc degil, is arkadaslarinizla ayni arabaya bindiginiz zaman kiskanc.
bende bunları yaşarken neye yanacağımı şaşırmıştımAllah sana sabır versin .
Sana ettiği onca lafa mı şaşırayım , yoksa babanı arayıp şikayet etmesine mi bilemedim !
Üzüldüm valla
kendi aldatmış şerefsiz kadında da aynı suçu arıyo. malesef psikopatın biride beni buldu işte. ama kurtulcam bi tamamen boşanalım hayırlısıyla.şimdi okudum,şok oldum,hayır 15-18 ergen olsa neyse dicem,töbe töbe,var kızlar,komşum eve yenı parfumlu derterjan almış,koltuları sılmış,adam sen gel eve adamda(38 yaş)ve daha önce aldatmış en yakın arkadaşıyla bun komşuyu,neyse gel eve eve erkek aldın bılmem ne,parfumu dıye,neyse şişeyi getirdide,aynı koku,sesını kesti...bir günde namaz kılarken kapıyı geç açmiş,üstünde namaz kıyafeti,vayyy adamı nere sakladın dıye evi aramış,bunlarında 15 yıl çouk olmamıştı,şimdi oldu...yanı ilginç,kanım dondu,
evet aynıyıznisan ayından beri ayrısınız dimi konuşmuştuk sizle
dava açıldı mı acaba .
güçlü olmaya çalışın kurtulduğunuza sevindim böyle bi ruh hastasından
evet aynıyız
güçlü olmaya çalıştım bu süreçte..
ağladım sızladım sustum ama taviz vermedim.
pişman oldu o da ama yaptıkları affedilecek gibi değil okudunuz yaşadıklarımı kaç tane konu açtım, yaşayan benim psikolojim bozulmuştu.
aynen bu hızla devam eder bu adam.
dava açılmadı henüz anlaşmalı olsun diye bakıyoruz ama bakalım bilmiyorum bende..
yok yeniden girmeye niyetim yok.bence kararından sakın dönme arkaşdaşım .
düzelmez aynen bu hızla devam eder hatta katlanarak artar.
o evden bukadar uzun süre çıkarak kurtulmuş sayıyorum seni
yeniden girme o bataklığa.
bi an önce açılsın davan inşallah
yok işte o kadarlık akıl.. yapan her türlü yapar diye düşünmüyoMerhaba ..
Allahtan yeni jenerasyon akillandi kendini gelistirdi erkek cocuklarina padisahmis gibi davranmiyor ..
Nedir buya bu sozler bu hakaretler babani aramasi vs..
Bu tipker eede kizkardesine evlenince karisina hayati zehir ediyor ..
Sen farkli dusunen bi insan olsan arabada 10 dk degil is yerinde 8 saatlik surede yaparsin yapacagini .. Bukadar dami akil yok ...
Sen akilli ol evliligin sursun istiyorsan kendinden odun vetmeden ortak noktada bulus..
Sirf onun istekleri olursa sen cok yipranirsin..senin istediklerin olursa daha cok yipranirsin ..
yok işte o kadarlık akıl.. yapan her türlü yapar diye düşünmüyo
evden ayrıldım babamın evindeyim 2,5 aydır.. anlaşmalı boşanmak için bekliyoruz o açıcak davayı açarsa tabiEvden ayrildinmi bosaniyor musun kacirdim herhalde
Hakkinizda hayirlisi .. Sizi tebrik ederim bu cesareti ve gucu gisterdiginiz icinevden ayrıldım babamın evindeyim 2,5 aydır.. anlaşmalı boşanmak için bekliyoruz o açıcak davayı açarsa tabi
teşekkür ederim.. şiddette göstermeye başlayınca mecbur kaldım başka çarem kalmadı. çıktım geldim. arkamdan ne aradı ne sordu umrunda değilmişim gibi davrandı. sonra da eşyalarımı gönderdi kamyona yükleyip. şimdi de yalandan arıyo. napıyosun oralarda hesap verceksin gibilerden. allahın manyağıHakkinizda hayirlisi .. Sizi tebrik ederim bu cesareti ve gucu gisterdiginiz icin
her erkeğin böyle takıntılaarı var, %80 i böyle, doğru yanlış diyemem burada eşine, yetiştirilme tarzı.hakaret küfür yanlışNe hayallerle evlenmiştim, çıkarken de böle hesap vermemi isterdi ama bu kadar abartacağını nerden bilebilirdim.. İş çıkışı servis bozulmuş diye iş arkadaşımız arabasıyla bırakmayı teklif etti, (eşimde uyarmıştı olurda eve bırakmak isteyen olursa binme servisle gel die) 2 bayanız 3 de erkek toplamda,yok otobüsle gidelim derken otobüs geçti kaçırdık yani,neyse tamam dedik bindik,ben arkaya bindim diğer abla benden yaşça büyük o da yanıma oturdu ortaya, diğer tarafa da erkek oturdu öne de bir erkek oturdu,zaten 10 dk yolumuz var arabayla.. eşimde beni almaya gelir duraktan her akşam ben de dedim nasılsa indiğimde görür yanımda bayan arkadaşta var yanlız binmedim bişey demez banada güveniyo ya (!) ineceğim yere geldik kırmızı ışıkta inerdim normalde ben tam inicem dicektim kullanan arkadaş geçti yolun karşısına dur burda indireyim dedi,haydaaa indim eşimde görmedi tabi kimle geldiğimi,aradım ben karşıda indim die nasıl olur servisi görmedim ne zaman geçti diye bağırmaya başladı kimle geldin sen,dedim içimden sölesem yolun ortasında kavga edicez,dur sakin ol anlatıcm dedim eve girdik anlattım, böle böle oldu die,sen beni nasl aramazsın niye iner inmez sölemiyosun peki sormam mı lazım, ben gerekirse taksi tutar gelrdim elin arabasına niye biniyosun hakaretler küfürler babanı arıcam aradı babama şikayet etti,beni dinlemiyo zaten yeni evliyiz kıskanıyorum,üstüne başına çok dikkat ediyo hergün ütü yapıyo,bana bi çorap çıkarıp vermiyo (hergün yapmıyorum ütü,makyaj dahi yapmam işe giderken bu süslenmek mi? hergün değişik kıyafet giyerdim kızıyo diye 2 günde 1 değiştirmeye başladm) gece yarısına kadar itti küfürler etti namusuma dil uzattı,pişman olmuş benle evlendiğine eski sevgiliyle evlenseymiş keşke hiç tanıdığı gibi biri çıkmamışım,daha neler neler.. çocuk vermiyomuş Allah bu yüzden vermiyomuş aklıma gelenler bunlar kızlar suçlu muyum ben şimdi tamam aramam gerekiyodu ama bi daha asla olmaz dedim bu kadar uzatma, ertesi günde devam ettik kavgalara nolcak bu halimiz!
Nasıl %80 i diyebiliyosunher erkeğin böyle takıntılaarı var, %80 i böyle, doğru yanlış diyemem burada eşine, yetiştirilme tarzı.hakaret küfür yanlış
emin ol var, çevremdekilerin %80 iböyle...benim babam annemi sevdiği halde ve güvendiği halde çok kıskanırmış, kot pantolon giyemedi benim annem düşün...eski nesildeböyle insan çok,inan banaNasıl %80 i diyebiliyosun
ben hiç etrafımda başka böyle erkek görmedim
benimki abartabildiği kadar abarttı
dediğin gibi varsa eski nesildir oemin ol var, çevremdekilerin %80 iböyle...benim babam annemi sevdiği halde ve güvendiği halde çok kıskanırmış, kot pantolon giyemedi benim annem düşün...eski nesildeböyle insan çok,inan bana
bir de o nesilin yetiştirdiği çocuklar var işte onlar da çevremizdekilerdediğin gibi varsa eski nesildir o