sorunlu evlilik!

dayağından sonra geldim babam evine.. adam hala üsteliyo
Ya birakin allah askina ne kiskanci. Ahlaksiz. Ettigi laflara bak. Namusu bi tek o biliyo sanki. O adamlarla ayni is yerinde calisip kazandiginiz parayi kendisi yediginde kiskanc degil, is arkadaslarinizla ayni arabaya bindiginiz zaman kiskanc.
herkes öyle söylüyo arkadaşları da öyle söyledi ama bi tek beyimiz anlamadı. iddaa bağımlılığı vardı borçlarını bana ödetirken iyi. ama böyle olunca namussuz oldum. öyle baskı kurduki üstümde hatalıyım diyodum o dönemler. yapmamalıydım. ayrıldık şimdi dayakta atınca. hala o hataları yapmıcaktın diyo manyak herif!

şimdi okudum,şok oldum,hayır 15-18 ergen olsa neyse dicem,töbe töbe,var kızlar,komşum eve yenı parfumlu derterjan almış,koltuları sılmış,adam sen gel eve adamda(38 yaş)ve daha önce aldatmış en yakın arkadaşıyla bun komşuyu,neyse gel eve eve erkek aldın bılmem ne,parfumu dıye,neyse şişeyi getirdide,aynı koku,sesını kesti...bir günde namaz kılarken kapıyı geç açmiş,üstünde namaz kıyafeti,vayyy adamı nere sakladın dıye evi aramış,bunlarında 15 yıl çouk olmamıştı,şimdi oldu...yanı ilginç,kanım dondu,

kendi aldatmış şerefsiz kadında da aynı suçu arıyo. malesef psikopatın biride beni buldu işte. ama kurtulcam bi tamamen boşanalım hayırlısıyla.

nisan ayından beri ayrısınız dimi konuşmuştuk sizle
dava açıldı mı acaba .
güçlü olmaya çalışın kurtulduğunuza sevindim böyle bi ruh hastasından

nisan ayından beri ayrısınız dimi konuşmuştuk sizle
dava açıldı mı acaba .
güçlü olmaya çalışın kurtulduğunuza sevindim böyle bi ruh hastasından
evet aynıyız
güçlü olmaya çalıştım bu süreçte..
ağladım sızladım sustum ama taviz vermedim.
pişman oldu o da ama yaptıkları affedilecek gibi değil okudunuz yaşadıklarımı kaç tane konu açtım, yaşayan benim psikolojim bozulmuştu.
aynen bu hızla devam eder bu adam.
dava açılmadı henüz anlaşmalı olsun diye bakıyoruz ama bakalım bilmiyorum bende..

bence kararından sakın dönme arkaşdaşım .
düzelmez aynen bu hızla devam eder hatta katlanarak artar.
o evden bukadar uzun süre çıkarak kurtulmuş sayıyorum seni
yeniden girme o bataklığa.
bi an önce açılsın davan inşallah

yok yeniden girmeye niyetim yok.
inş bi an önce hayırlısıyla kurtulurumda,yeni hayatıma kavuşurum..

Merhaba ..
Allahtan yeni jenerasyon akillandi kendini gelistirdi erkek cocuklarina padisahmis gibi davranmiyor ..
Nedir buya bu sozler bu hakaretler babani aramasi vs..
Bu tipker eede kizkardesine evlenince karisina hayati zehir ediyor ..
Sen farkli dusunen bi insan olsan arabada 10 dk degil is yerinde 8 saatlik surede yaparsin yapacagini .. Bukadar dami akil yok ...
Sen akilli ol evliligin sursun istiyorsan kendinden odun vetmeden ortak noktada bulus..
Sirf onun istekleri olursa sen cok yipranirsin..senin istediklerin olursa daha cok yipranirsin ..

yok işte o kadarlık akıl.. yapan her türlü yapar diye düşünmüyo

Hakkinizda hayirlisi .. Sizi tebrik ederim bu cesareti ve gucu gisterdiginiz icin
teşekkür ederim.. şiddette göstermeye başlayınca mecbur kaldım başka çarem kalmadı. çıktım geldim. arkamdan ne aradı ne sordu umrunda değilmişim gibi davrandı. sonra da eşyalarımı gönderdi kamyona yükleyip. şimdi de yalandan arıyo. napıyosun oralarda hesap verceksin gibilerden. allahın manyağı

her erkeğin böyle takıntılaarı var, %80 i böyle, doğru yanlış diyemem burada eşine, yetiştirilme tarzı.hakaret küfür yanlış

Nasıl %80 i diyebiliyosun
ben hiç etrafımda başka böyle erkek görmedim
benimki abartabildiği kadar abarttı
emin ol var, çevremdekilerin %80 iböyle...benim babam annemi sevdiği halde ve güvendiği halde çok kıskanırmış, kot pantolon giyemedi benim annem düşün...eski nesildeböyle insan çok,inan bana

bir de sanırım durumu iyiolsa sizin işe gitmenizi isremicek ve ev hanımı olcaktınız sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…