sorunlar...eşimle eskisi gibi mutlu olmak için ne yapmalıyım

Araba kredisi çektim eşyeları alırken yeni memur olduğum için kredi çıkmadı annesinin adına yaptırdık
Boşanmaya kadar gider ödememen. Aracı satarsa sen ödemelere devam edeceksin. Aracı bana devret dersen olay çıkarak. Yanlış hamleler yapmışsın oldukça. Ben olsam hallederim de işte bende deli inadı var boşanırım. Sen emin değilsin ve belli ki istemiyorsun boşanmak. Erkeğini kandıran tatlı dilli hatunlara söz düşer bundan sonrası için ben çekileyim.

Göz göre göre sizi kullanıyorlar ve siz de bu durumun gayet iyi farkındasınız. Ben bu sözü kolay kolay söylemem ama sizin yerinizde olsam boşarım.. Hem çalışmayacak, olurda çalışmaya başlarsa evi olan ailesine bir de yazlık yapmak için tüm maddi imkanlarını ona sunacak, ki bunca borcun altında olduğunuz halde.. Eee tabii siz nasıl olsa borçları ödüyorsunuz, kusura bakmayın ama sizi resmen söğüşlüyorlar.

Ailesinin size verdiği krediyi odeyecekse size harcanan kadarini odesin ailesine. Ancak eltinize alinan bilezikler sizi etkilememeli.
Ya da sizin eviniz olmadan bolluk bereket icinde yasamadiginiza gore daha kendinize ev almadan onlara ev almanin mantigi yok. Allahim su erkeklere akıl fikir.....

Teşekkür ederim yorum yapanlara boşanmayı son çözüm ołarak düşünüyorum biraz daha bekleyeceğim bakalım belki zorluk görünce kendisi yanlış düşündüğünü fark eder ... etmezsede ...o zaman kadar yapabileceğim başka bişi varmı ? Tatlı dilde de konuşsam kar etmiyor kavga etsem küssem de.

Amin... bize harcananı ödeyecek faiziyle ödesin artık ondan geçtim ama evleri varken ev yaptırması zoruma gidiyor . Aklınca hemde yatırım yapıyormuş anası babası ölünce payına düşenle ev alacakmış yine

Ben nöbetli çalışıyorum çok yoruluyorum sağlık durumumda iyi olmadığından eve fazla yetemiyorum galiba çok uyuyorum diye kavga çıktı bu konuyuda açtım bende annesine babasına laf söyledim sinirle evi terkediyordu snra alttan aldım biraz şimdi fena değil aramız tabi konu açılmadığı sürece....

Kayın peder çok sinsi direk para bile istemiyor kendini acındırıyor eşime ve abisine. Her konuda alttan alta fişekliyorlar artık buna eminim önceden günahlarını almayayım eşim çalışmıyo ondan psikolojisi bozuldu evde yanlız ondan böyle değişti diye düşünüyodum meğer bunlarda az değilmiş

ben sizin yerinizde olsam arabayı bir şekilde üstüme alırdım ve o borçları ödemezdim sanırım bilmiyorum ama cok sinir bozucu ve yıpratıcı bir durum hatta arabayı da gider annemin üstüne yapardım ona satmış gibi gösterirdim. Bilmiyorum ilerde boşanma falan olsa ne olurdu ama böyle yapardım yani

Onu düşündüm ama o zaman da olmuyor kendisi istemezse vermeyi hiç bi şekilde alamam ki söyleyince de ben maddeci güvensiz kocasını parasıyla satın almaya çalışan kadın olarak nitelendiriyorum.kayın babanın yanında dedim eşime o evi yaptırırsan boşanırım bende diye hiç bi değişiklik yok daha da huzurum kaçtı hatta

Yahu bu adamı 1.5yıldır besliyorsunuz ve utanmadan olmayan işe girince ailesine yaptıracağı evi mi hesap ediyor.
Hemde metezore bir tavırla,size sormadan. Sizin yerinizde olsam, sen o evi yaptırıyorsan bende işten çıkıyorum o halde,ne halin varsa gör derdim. Size minnet edeceğine,fikrinizi alacağına hala bu kafada eşiniz.
iyi bir dersi hakediyor.

Canım arabayı alana kadar hiçbir şikayette bulunma bugüne kadar nasılsa öyle devam et aldıktan sonra bırak borçları onlar ödesin, ayrıca maddeci olan asıl kişi eşiniz yani hiç mi çalışmıyor bu adam bütün gün evde mi oturuyor yani erkek sonuçta istese her işi yapabilir gitsin gerekirse simit satsın evde boş oturacağına

Birakin isi ya da alin maas kartinizi sizde kendi ailenize harcayin kendinize harcayin napiyorsa yapsin kendisi bakalim ...

Mesela nasıl bi ders ?

İşi bırakmam onun eline muhtaç olmak daha kötü olur o zaman boşansamda kendi geçimimi sağlamak için özellerde sürünürüm memurum

Vermez bence biz bunu düşünüyorsak o da düşünüyordur gıcıklığına yine vermez bi 3 ay kadar özelde çalıştı şimdi evde hep atama bekliyor

Birakin isi ya da alin maas kartinizi sizde kendi ailenize harcayin kendinize harcayin napiyorsa yapsin kendisi bakalim ...
O işe başladığı anda alacağım maaş kartımı internet bankacılığını fln da değiştirecemeşya borcunu da ödemem arabayı satarsa da o zaman olacaklar olur içim karardı ya valla hiç böyle şeyler konışacağım aklımın ucundan geçmezdi.

onun işe başlamasına bağlı maaş kartını alman?

ben esegim diyene semer vuran çok olur kendi düşen de ağlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…