Tamam diyor bize pay kalcaksa sende yaptır diyorSende kendi babana ev yaptır madem, sen evlat değilmisin..
Gör o zaman kocanın gerçek yüzünü. Evlat borcu mu yaptığı, kadın parasına çökmekmi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam diyor bize pay kalcaksa sende yaptır diyorSende kendi babana ev yaptır madem, sen evlat değilmisin..
Gör o zaman kocanın gerçek yüzünü. Evlat borcu mu yaptığı, kadın parasına çökmekmi..
kakasında boncuk var ya da kadir gecesi doğmuş adam, az bekleseydin seni kardeşime alsaydık keşke
Annemler farklı ildeler ve işden dolayı gidemiyorum canım şuanda kendisi de çalışmıyor hala ama 1 2 aya başka bi ilde sözleşmeli olarak başlayacakbosanirsan bosan dediyse bir kac gun annenlerde kal ne yapicak bakalim utanmaz kari parasini yimeyi biliyor isi ciddiye bindir ne olacak bakalim
Annemler farklı ildeler ve işden dolayı gidemiyorum canım şuanda kendisi de çalışmıyor hala ama 1 2 aya başka bi ilde sözleşmeli olarak başlayacak
Onu da kabul etmiyor yine eşya borcunu araba kredisini ben ödeyecekmişim zaten araba da onun üzerine izin alamdım işten devir için gidemedim başka ilden aldık ben eşya borcunu sen öde artık yarısından çoğunu ben verdim diyorum ödemzsen arabayı satar öderim bende diyorAlsın ailesine ev ama şöyle. Borçları yarıya bölün gitsin kendi maaşından alsın. Sen sana kalanla kendi adına köşeye para at ya da harca istediğin gibi. 1 kuruş fazla verme.
Türkiyenin bi ucunda doğuda :)ohooo hem de başka ilde sizin eviniz var mı şu an ben anlamadım nerde yaşıyorsunuz
Evim yok kirada oturuyoruzTürkiyenin bi ucunda doğuda :)
Onu da kabul etmiyor yine eşya borcunu araba kredisini ben ödeyecekmişim zaten araba da onun üzerine izin alamdım işten devir için gidemedim başka ilden aldık ben eşya borcunu sen öde artık yarısından çoğunu ben verdim diyorum ödemzsen arabayı satar öderim bende diyor
Böyle evlilik olmaz ben olsam boşanırım. Benim eşiminde borcu çoktu çalıştı yetebildiği kadar ödedi ben de ödedim azaldı şimdi geldi maaşını masaya koyuyor ben de toplanıyor para. Asla kabul etmem böyle bir şeyi. Hem çalışmayacak hem çalışınca borç ödemeyecek ailesine verecek. Alnını karışlarım vallahi.Onu da kabul etmiyor yine eşya borcunu araba kredisini ben ödeyecekmişim zaten araba da onun üzerine izin alamdım işten devir için gidemedim başka ilden aldık ben eşya borcunu sen öde artık yarısından çoğunu ben verdim diyorum ödemzsen arabayı satar öderim bende diyor
Eşya eşimin annesi üzerine ama ben ödüyorum araba kredisi zaten ımaaşımdan kesiliyorKusura bakma canım da iyi çekiyorsun Allah yardımcın olsun. Adam daha işe başlamamış eline 2 kuruş para gecmiyor babasına ev yapma derdinde maşallah bu borçlar kimin üzerine eşinizin mi ailesinin mi eğer sizin üzerinize değilse bırakın ödemeyin bakalım ne yapacaklar?
Kafam çok karışık olduğu için yazdım buraya zatenkedi alıp beslesen yapacağın en pis iş kumdan kaka temizlemek falan olurdu karşılığında ise çıkarsız sevgi görürdün
ben napiyorum ne yaşıyorum demiyo musun hiç
Eşya eşimin annesi üzerine ama ben ödüyorum araba kredisi zaten ımaaşımdan kesiliyor
İhtiyaç kredisi mi çektin?Eşya eşimin annesi üzerine ama ben ödüyorum araba kredisi zaten ımaaşımdan kesiliyor
Çirkin biri fln da değilim bilmiyorum çok üzgünüm şuan bu yorumları görünce ben çok sevdim ve seviyorumkonu sahibi çirkin bir kadın mısın o yüzden mi bu kadar vericilik, beni kim napsın falan mı diyosun cidden merak ettim hiç duymadım bu derece bir kullanılma, hayır normalde kullanılan kişiye yalakalık yapılır sana oda yapılmıyor
Araba kredisi çektim eşyeları alırken yeni memur olduğum için kredi çıkmadı annesinin adına yaptırdıkİhtiyaç kredisi mi çektin?