sorunlar...eşimle eskisi gibi mutlu olmak için ne yapmalıyım

Neden eşinizin işe başlamasını bekliyorsunuz ? Bankanın çağrı merkezini arayarak kartı kapatabilir , internet bankacılığını da risk nedeniyle bloke ettirebilirsiniz. Banka şubesine kimliğinizle gitmeden kimse hesabınızdan 5 kuruş çekemez.

1,5 yıldır eşiniz çalışmıyor , ancak sanki o evladınız da siz de beslemek büyütmekle sorumlu ana babası gibi para veriyorsunuz. Eşiniz neden çalışmıyor ? Profilinizde hemşire olduğunuz yazıyor. Memurda olsanız sizin bir eliniz yağda bir eliniz balda mı?

Okumuş , çalışan bir kadınsınız. Neden bile isteye eziyet ediyorsunuz kendinize ? Ölümlü dünya. Genciz çok şükür şu an diye sanıyoruz ki önümüzde uzun yıllar var. Ne malum peki yarına çıkacağımız ?

Sayılı ömrünüzde kendinize bunu mu reva görüyorsunuz ? Tüm bu eziyetlere katlandığınız eşiniz bir Don Juan mı ? Çok mu iyi bir aşık ?

Kendinize her günü zindan etmekten vazgeçin. Borçlar var ama karım ödesin , ben evde yatayım. Var mı böyle bir dünya ? Sizin sayenizde var ama. Eşiniz tembel , sorumsuz ve kan emici . ( daha kibar bir tarif bulamadım kendisi için , lütfen üzülmeyin).

Umarım aklı selim düşününce kendiniz için güzel bir karar verir ve önünüze bakarsınız.
Kartımı alsam da çok bişey değişmez şuan borçlardan para kalmıyor zaten . İstediğimde verir daha da huzursuz oluruz 2 3 aylık bekleyişde sonradan keşke dememek için kendimle başbaşa kaldığımda kendimi de suçlamamak için kesin ve emin bi adım atacağım inş.

20 bin çektirmek de hos olmamış bari üstünüze düşeni ödeyin geri kalan konularda hak verdim . Once kendi eviniz kendi duzeniniz sonra aileler .

ah canımmmm.. allahım yardımcımız olsun . neymiş bizim bu erkeklerdn çektiğimiz yahu :KK43: hepsi aynı bunların yaa vallahi billahi hepsi aynı insanların derdi para olmuş bıraksana çocuklarım evinde mutlu olsun yaşasın yuvası bozulmasın diyeceklerine daha ne kadar zorlasakta mutsuz olsalar die diretiyorlar. hiç anlam eremiyorum böle ipe sapa gelmez insanlara. boşver sende allaha havale et bakalım zaten herşey yolunu bulur sıkma canını olurmu rabbim yardımcın olsun. kaderin öününe geçemioruzz. bende kendi annemlerle kalıyorum evlendim evlneli kocam içgüveysi geldi formuma yazmıştım zaten detaylı kocmın ettiği nankörlüklerin haddi hesabı yok. ben yapsaydım aynılarını onun ailesine ( ki berbat insanlar) burnumdan getiridi. düşün evlatlıktan reddettiler bunu daha annemde babam dio. it iti ıssırmaz unutma ne yaparsan yap sen ararlı çıkrsın !! göster dişini demesi kolay biliorum ama susma sakın.. yuva yıkmak kolay değil de onların ki göz dağı.. birde byü var. eşine büyü yapmış olablirler mi sence ?

canım dört aydır konuşuyorum zaten ama nafile... o ev babamla benim hayalim eğer yapmazsam babam ölürse içimde kalır o zaman hayatı zindan ederim sana da diyor
Birakin ailesine ev yapsin. Ama tapuyu kendi adina alsin. Babasinin adina degil. kendi maasiyla odesin. Siz maasinizdan destek olmayin. para istedigi zaman vermem demeyin ama ev icin alisveris yapip paranin olmadigini gorsun.
ben calisirken isyerindekl evli kadinlar eslerine maasin tamamini soylemiyorlardi. 1000 aliyorsa esine 800 diyordu. aradaki farki bilmezse ailenize destek olabilirsiniz. Kimse bilmez.Maas kartinizi neden verdiniz? O size ait. politik olmak gerekiyor. Esin herseyi bilmesi gerekmiyor. gerektigi kadar bilecek.

yok artık, mahçup olacağına birde bitmek bilmeyen istekler. Siz baya banka olmuşsunuz. Böyle birini çekmek için mi dünyaya geldiniz

eşin bu kafayı değiştirmeden siz mutlu falan olamazsınız malesef. Gerçekten anlamıyorum ya siz bi kendin ayaklarınız üstünde durunda sonra yardım edersiniz kime etceksiniz. Bi yükü daha omuzlucak güce sahip değilsiniz boşanırsan boşan nedir, valla boşuyorum bitti de belki aklı başına gelir. Sen çalış zaten deli gibi yazık günah valla

X