canım dört aydır konuşuyorum zaten ama nafile... o ev babamla benim hayalim eğer yapmazsam babam ölürse içimde kalır o zaman hayatı zindan ederim sana da diyorhaksızlık bence, ailesinin durumu kötü olsa neyse kendi evleride varmış yani yazlık keyfi oluyor bu durumda, ikna etmeye çalışın, sizde ailenize destek olun ozaman, benim ailemin durumu kötü bende onlara yardım edicem diyin, ihtiyaçları yok saçma olmuş bu durumda, haklısınız, biraz bencillik olmuş eşinizin yaptığı ve kendi borcu var üstelik
yahu sırf şu yüzden evlenmedım,adama bak sana hayatı zından ederim,çok deli yanım var,boşarım öle adamı ne olduğumu bıldığım için evlenmedım,Allah sabır versın bacım,ailelerde bı ılgınçcanım dört aydır konuşuyorum zaten ama nafile... o ev babamla benim hayalim eğer yapmazsam babam ölürse içimde kalır o zaman hayatı zindan ederim sana da diyor
canım dört aydır konuşuyorum zaten ama nafile... o ev babamla benim hayalim eğer yapmazsam babam ölürse içimde kalır o zaman hayatı zindan ederim sana da diyor
O dönemde bu tür şeyler söz konu bile olmadığı için aceleci oluyor insan...keşke acele etmeseydin evlenmek için, sonuçta herkesin hayali var hangimiz yapıyoruz, ev hayalini yapmayıversin o da, ve zindan etmek ne demek ya,
Öyle valla ilginçler :) boşanmak öyle kolay değil benim için bu güne kadar verdiğim emekleri bi çırpıda silemem benim yapım böle bi süre mücadele ederim bi yerden sonra inceldiği yerden kopar ztn böle giderse ama içim rahat oluryahu sırf şu yüzden evlenmedım,adama bak sana hayatı zından ederim,çok deli yanım var,boşarım öle adamı ne olduğumu bıldığım için evlenmedım,Allah sabır versın bacım,ailelerde bı ılgınç
hiç bişey yapamazsın arkadasım..canım dört aydır konuşuyorum zaten ama nafile... o ev babamla benim hayalim eğer yapmazsam babam ölürse içimde kalır o zaman hayatı zindan ederim sana da diyor
ay çok geçmiş olsun,ne yapcan bacım,iyi etmişin :)hiç bişey yapamazsın arkadasım..
ya kp ile konusup erteleyeceksınız bu işi.. yada paşa paşa o evı seyredeceksın.
evlendıgımden berı eşim ve kaynım babalarına ıyı bır araba almak ıstedıklerını soylerlerdı. babam ölür gderse içime dert olur vsvsvs..
biz sıfır arabalara bınerken babam o arabaya bınmemelı derdı ıkısıde.. kı arabasıda 2006 model ıyıde bır arabaydı. bende hep önce bana sonra babana alırsın derdım.
baktım gercekten üzülüyo eşim.. gt deıdm degıstır arabasını. kaynımda ortak oldu sonradan. buzları eridi.
yok o yatırımı yapmadan durulmayacak malesef. senın diklenmende boşanmaya kadar gider..
hiç bişey yapamazsın arkadasım..
ya kp ile konusup erteleyeceksınız bu işi.. yada paşa paşa o evı seyredeceksın.
evlendıgımden berı eşim ve kaynım babalarına ıyı bır araba almak ıstedıklerını soylerlerdı. babam ölür gderse içime dert olur vsvsvs..
biz sıfır arabalara bınerken babam o arabaya bınmemelı derdı ıkısıde.. kı arabasıda 2006 model ıyıde bır arabaydı. bende hep önce bana sonra babana alırsın derdım.
baktım gercekten üzülüyo eşim.. gt deıdm degıstır arabasını. kaynımda ortak oldu sonradan. buzları eridi.
yok o yatırımı yapmadan durulmayacak malesef. senın diklenmende boşanmaya kadar gider..
Tamam diyor bize pay kalcaksa sende yaptır diyorSende kendi babana ev yaptır madem, sen evlat değilmisin..
Gör o zaman kocanın gerçek yüzünü. Evlat borcu mu yaptığı, kadın parasına çökmekmi..
Bu kadar yüz vermeyin şu bencil adamlara.Haddini bilsin.Tamam diyor bize pay kalcaksa sende yaptır diyor