Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sorun saçlarım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
He bu arada bende yaklaşık 10 yıldır bitkisel şampuan kullanıyorum kimyasal hiç bisey sürmem saçlarıma ve boya da yok saçlarımda bunlar saçı yıpratan faktörler biliyorsunuz

Maskenin tarifini atar mısınız kemik iliği olan
Tabi anlatayım.
Kasaptan ilimli bir kemik alıyorsunuz.
Onu önce güzelce bir suda yıkıyorsunuz.
Sonra suyunu kemiği geçecek şekilde koyup 10 dakika kadar kaynatıyorsunuz. Bu kaynattığınız suyu dökmelisiniz kan ve pislikten temizlenmesi için.
Sonra bu sefer temiz bir içme suyu koyuyorsunuz kemiği geçecek kadar. Kemik kaynayana kadar altı açık kaynamaya başlayınca altı kısık şekilde 3 4 saat kaynatıyorsunuz.
Bu sürede ilikler kemikten çıkmış olur, kemiği bir kaba alıp içindeki ilikleri de suyuna atıp blenderdan geçiriyorsunuz. En son dondurmadan önce de içine 3 ampül kadar vitamin, çam terabentin, badem yağından falan azar azar ekliyorsunız. Sonra küçük kavanozlara koyup donduruyorsunuz. Kullanacağınız zaman benmari usulü eritip herhangi bir saç maskesiyle karıştırıp saçlarınıza iyice sürüyorsunuz. Sonra ben sıkıca bağlayıp 1 saat kadar başımda bekletiyorum. Böyle yapılıyor ve çok işe yarıyor.

Ben bunun yanında hunca life İn sarımsak özlü şampuanını kullandım, hani bununla beraber kullandım. Ayrıca sadece bir buz küpü mü ben küçük bir kavanoz kadar kullanıp benmari usulü eritip saçımda 1 saat falan bekletiyorum. Zaten en kalıcı sonuç 6 ayda alınıyor. Benim şuan 7. 5 ay oldu ve her ay kuaföre kestirmek düzeltmek zorunda kalıyorum saçlarımı. Hem hızlı hemde gür uzuyorlar. Peki vitaminlerinize baktırdınız mı hiç? Bazılarının eksikliği saç seyrekliğine sebep oluyor diye biliyorum.

Enim annem de kwndi sabununu senelerdir kendi yapar köyde. Zeytinyağından. Krem rengi olur dediğiniz gibi yesil falan olmaz. Mis gibi de kokmaz. Ve ben asla o sabunla saçımı yıkayamam keçe gibi olur. Boyalı oldugu için saçım. Ben de nasıl yapılır biliyorum ama tarif versek bile kimse onla uğraşmaz apartmanlarda yapılcak iş değil.

kesınlıkle katılıyorumn sıze
ya yapan var bı kere bırıne tarıf verdım evde yapmıs daha dogrusu yapmaya kalkmıs onuda tasırmıs heryerı batırmıs bana geldı laf saydı

merhaba :) sizden sabun temin edemiyor muyuz acaba? satış sayfanız veya iletişim yolu olsa almak isterim:) ben de doğal sabun kullanıyorum ancak temin ettiğim yerle irtibat sağlayamıyorum artık

merhaba :) sizden sabun temin edemiyor muyuz acaba? satış sayfanız veya iletişim yolu olsa almak isterim:) ben de doğal sabun kullanıyorum ancak temin ettiğim yerle irtibat sağlayamıyorum artık
merhaba demın paylastım burdan ınceleyebılırsınız
hah benden sabun alan bır arkadasımız geldı referans Samsonn :)

Nisa'nın sabunları çok güzel hakkaten Attraente. Çok kuru bir cildim var, her sabah duştanda vazgeçemediğim için iyice kuruyordu, bu sabunlarla yumaşacık oldu.

Son 2 tane kaldı, kullanmaya kıyamıyorum. Onları saça kullanayım bari diye vücuda Duru'nun gliserinlisini aldımn geçen güm

sen kullan kullan bıterse yollarım babam vucut jelıde yaptı zeytınyagından sana ondan da gonderıcem ben

Mesajını görmeden yazdım az önce. Aynı anda yazmışız

Ben bıttım sabunu ile çözdüm saç sorununu, Allah in izniyle.. Herkese iyi gelmiyor, egzamali biri kullanamadi mesela ama ben sahsen cok faydasini gordum.. Şampuan veya baska bi kimyasal kullanmiyorum; sadece bıttım sabunu..

Ben bıttım sabunu ile çözdüm saç sorununu, Allah in izniyle.. Herkese iyi gelmiyor, egzamali biri kullanamadi mesela ama ben sahsen cok faydasini gordum..
egzamalı katranlı sabun kullanmalı dıgerlerı kasındırır yara yapabılır

Tesadüfün bukadarı ben de onu yaptigim dönemde o şampuanı kullanıyordum. Bir küp yeterli oluyodu bana zaten saçim olmadigi icin arada iki kup kullandigimda oluyodu tabi. En son 7 ay once baktirmistim, bu aralar yine bir kan testi yaptırmak istiyorum açikcasi. Suan icin dokulenler yeniden ciksin baska bi sey istemiyorum zaten.

egzamalı katranlı sabun kullanmalı dıgerlerı kasındırır yara yapabılır
Evet, deriyi iyice kurutur diye ona onermediler ama bana cok iyi geldi cok sukur.. Hem dökülme nerdeyse bitiyo, hem yeni saclar cikiyo, hem parlak.. Beyazlamayi önlüyor diye de duymustum..
Ilk yikamalarda sac biraz sertleşiyor ama sonra alışıyor ve formunu aliyor..

Deneyeceğimmmm
Cildimin kuruluğundan ikrah getirdim belden aşağım kuru bacaklarımı ve ayaklarımı sürekli nemlendiriyorum, kuruluktan sivilceler çıkıyor kısır döngü yıllardır, Rabbim başka dert vermesin ama yıldımmmm. Sebamedle biraz toparlndım ama o da çok pahalı minicik kalıp 20-25 arası şu an dayandıramadım bırakıp dalana döndüm. İnş bundan fayda görürüm her işte bir hayır var derler iyi ki rastladım:))))

:)
Şampuan güzeldi. Ben sütte kaynatıp 2 tane de sarımsak rendelemiştim içine. (sütte kaynatmak kokusunu alıyor bu arada aklınızda bulunsun.)
Ama sanırım yaptığımız maske uygulaması farklı. Ben yarım kavanozu benmari usulü eritip içine 1 yemek kaşığı saç maskesi koyuyorum. Tabi birazda e vitamini çam terabentin falan ekliyip saçıma sürüyorum. Bir saat bekletiyorum ben. Sen nasıl yapıyorsun? Bir de kan değerlerine hormonların baktı. Bende kansızlık olduğu için habire saçlarım döküküyordu. Onu da karadut özüyle hallettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…