- 26 Şubat 2019
- 4.622
- 6.735
-
- Konu Sahibi Sade frappe
Benim sac tipim de ayni. Gebelikte canlaniyor, yaglanmasi azaliyor, neredeyse hic dokulmuyor ama dogumdan sonra avuc avuc sac topluyorum. Normalde de seyrek ve inve telli opan saclarim bir de dokulunce iyice sinirim bozuluyor. Ben cok arastirma yaptim. Benimki de hem genetik hem de pkodan dolayi boyle. Oncelikle sampuani biraktim. Sadece zeytinyagli defne sabunu kullanıyorum. Uclarina sac kremi suruyorum bazen. Isi kullanmiyorum. Arada da aklima gelirse badem yagi, hint yagi, bepanthen, evigen, bemiks karisimi suruyorum. Su an hamile oldugum icin baya toparlandi saclarim. Umarim dogumdan sonra da benimle kalirlar
Size kesinlikle bir mucize söyleyeyim benim.saçlarım berbat halde idi ki artık kel kailcam diye kara kara düşünüyordum vitaminler zeytinyağı sarımsak ve şeyler hiç durdurmadi dökülmeyi takı defne sabunu alana kadar fazla değil 1hafta deneyin bir göreceksiniz
Benimde böyleydi ne yaptıysam olmadı ben megnezyim çinko ilaçları da kullandım olmadı sonuç olarak mikro kaynak yaptırdım
Sampuan yerine defne sabunu mu kullaniyorsunuz? Şampuanı tamamen mi çıkarttınız hayatınızdan? Keçelenme, elektriklenme vs olmadı mı? Ben şuan yarı bitkisel bir sampuan kullaniyorum. Ne zaman tam bitkisel bir sampuana geçsem saclarimda sertlik ve elektriklenme oluyor. Sekle şemale sokmakta cok zorlanıyorum. Siz de bu tarz problemler oluyor mu? Defne sabununu nerden temin ettiniz, aktardan mı? Bu sabununda taklidi, çakması şu su busu olabiliyor mu?
Şampuanı ve kremleri tamamen çıkardım inanın gerek bile kalmıyor ilk yıkamada sert oluyor fakat sonrası yumuşacık bir saç çıkıyor aktardan aldım sahteliği hakkında bişey diyemicem duymadım benin zeytinyağlı defne sabunu ve inanin mis gibi kokuyorSampuan yerine defne sabunu mu kullaniyorsunuz? Şampuanı tamamen mi çıkarttınız hayatınızdan? Keçelenme, elektriklenme vs olmadı mı? Ben şuan yarı bitkisel bir sampuan kullaniyorum. Ne zaman tam bitkisel bir sampuana geçsem saclarimda sertlik ve elektriklenme oluyor. Sekle şemale sokmakta cok zorlanıyorum. Siz de bu tarz problemler oluyor mu? Defne sabununu nerden temin ettiniz, aktardan mı? Bu sabununda taklidi, çakması şu su busu olabiliyor mu?
Kaça yaptırdın acaba??Benimde böyleydi ne yaptıysam olmadı ben megnezyim çinko ilaçları da kullandım olmadı sonuç olarak mikro kaynak yaptırdım
Saclarin ince telliyse yag bakimlarina hic girme derim iyice agirlastirir.benimde uzun yillarca azicik sacim vardi kafama taktikca dahada dökülürdü.sacimi boyuyorum uzun zamandir ve sadece bitkisel sampuan kullaniyorum.beni uzun süredir gormeyenler senin saclarina nolmus diolar o kadar gürlesti yani
Benim saçlarımı kimse anlamıyor kendi saçım zannediyorlar doğal yaptırdım zatenMikrk kaynaktan memnun musun peki? Kendi sacin gibi mi duruyor, bakim zorlugu vs var mı? Dış gorunus olarak (gürlük olarak) fark yarattı mı? Son olarak; ne kadara mal oldu? Memnun kaldiysan nerede yaptirdin?
Benim saçlarımı kimse anlamıyor kendi saçım zannediyorlar doğal yaptırdım zaten
Belime kadar yaptırdım benim için zorluğu yok 300 tanesi 1000 TL İstanbul Yenibosna da yaptırdım
son olarak ta inanılmaz fark ediyor gürlüğü tavsiye ederim ben :)
Taramaya uçlardan başlıyorum dibinden de kaynaklarimi tutarak başlıyorum ıslakken biraz ağır geliyor ama kuruyunca hiç ağırlık olmuyor bendeTeşekkür ederim yanıtın içintarama zorluğu fln olmuyor mu peki? Kafanda bir ağirlasma vs gibi seni rahatsiz eden bir durum yok mu?
Ayrıca benim saçlarımdaŞampuanı ve kremleri tamamen çıkardım inanın gerek bile kalmıyor ilk yıkamada sert oluyor fakat sonrası yumuşacık bir saç çıkıyor aktardan aldım sahteliği hakkında bişey diyemicem duymadım benin zeytinyağlı defne sabunu ve inanin mis gibi kokuyor