Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sorun saçlarım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kullandığınız şampuanın ismi nefir acaba

Sabunları internetten de satıyormusunuz

Yok saçıma kullanmıyorum zaten ama alerjik ve hassas bir cildim var, eskiden Dove kullanıyoordum sonra doktor Sebamed önerdi onu kullandım ama o da kuruttu cildimi sonra bir arkadaşımın tavsiyesi ile Dalan a geçtim, zeytinyağlı ya da antik prina olan sabunlarını vücudum için kullanıyorum, en azından kuruma ve sivilcelerin önüne geçti ama ne kadar sağlıklıdır bilemiyorum tabi ustasını bulmuşken sorayım dedim, tabi yeni önerilere de açığım :)

Tam ne kadar surdu hatirlamiyorum ama cok zor olmadi alismasi. Zaten yag bakimi da yaptigim icin cok fazla sertlesmedi. Dokulmesi azaldi tabi ama en onemlisi yaglanma sorunu bitti. Tabi bunda hamileligin de etkisi var cunku hormonlarin etkisiyle dokulme azaliyor. Sabunla yikadiktan sonra sac kremi ya da glissin sac yağını suruyorum, o zaman taramam da kolay oluyor. Bir de haftada iki kez yikiyorum sacimi, fazla degil

Saç simülasyonu nedir? Ilk defa duydum.

hah saca kullanılmıyorsa sorun yok yanlıs anlamısım demekkı :) tum lavabo sabunları aynıdır hıc farkı yok kımısının kostık oranı daha fazladır onlar kasındırır kurutur onun harıcınde hepsının ıcerıgı aynı zeytınyaglı denılen lavabo sabunlarının ıcındekı zeytınyagı 1 cay kasıgının ucu kadardır :) lavabo sabununda zeytınyagı kullanmayı ımalatcılar pek sevmez cunku zeytınyaglı sabunlara bakarsınız suda kalınca vıcık vıcık olur yumusar :) akar konulan yerı batırır oyuzden genelde papa yagı don yagı falan kullanırlar hepsı aynı hıc farkı yok yanı en ucuzunu en bılınmeyen markayı alsanız yıne olur

sıvı sabun kullanmayın da cogu ınsan sıvı sabunu daha dezenfektan sanıyor halbukı katı sabun tuvalete dusse cıkarıp yıkayıp yıne kullanabılırsınız asla bakterı tutmaz ama sıvı sabunun sampuandan hıc farkı yok asla dezenfekte etmez onun dısında katı sabundan ıstedıgınız hepsı olur hıc farkı yok :)

Sabunları internetten de satıyormusunuz
satıyoruz burdan cok musterımız var :)
suan ınternet sıtemız bakım asamasında konum var lınkını bırakayım

Son düzenleme:
Maya maskesi var bir arastirin ,ben cok faydasini gordum dokulmeyi onluyor ve saci besliyor

Z.yağı filan yıkanırken arınmıyor.Daha çok yıpranıyor.Gerçek argan yağı bulabilirseniz bizzat şahidim gürleştiğini gördüm .
Abla ne yaptın saçına dedim argan yağı kullanmış

Z.yağı filan yıkanırken arınmıyor.Daha çok yıpranıyor.Gerçek argan yağı bulabilirseniz bizzat şahidim gürleştiğini gördüm .
Abla ne yaptın saçına dedim argan yağı kullanmış
cunku arındırma yontemı onemlı :)
sacınıza yag surdukten sonra suyla bulusturur sonra sampuanlarsanız arındıramazsınız kımyasını bozarsınız

sac yaglıyken asla su degdırmeden once sampuan surulup masaj yapılıp sonra avuc avuc ılık su alarak sulandırılmak suretıyle durulanır :)

İkinci doğumdan sonra başıma bela olan durum ama benimki kan ve vitamin haplarını düzenli kullanmamamdan kaynaklı. Geçenlerde 1.5 sene önce saçımı kestirip boyattığım kuaförüme gittiğimde kadın saçımı görünce çok şaşırdı. Çünkü 1.5 sene önce saçların çok güzel ve canlı demişti. Şimdi ölüler. Dün ilk defa sarımsak yağı, hint yağı, çay ağacı yağı, badem yağı karıştırarak bir kür hazırladım ve saçlarıma uyguladım. Bu arada dün bende sarımsak ve zeytinyağı kürünü okudum. Zeytinyağını ara sıra saçlarıma zaten uyguluyordum. Fakat zeytinyağı hakiki olmalı. Yani marketlerde satılanlar önerilmiyor. Büyük kızıma hamileyken yumurta ve zeytinyağı kürünü haftada bir uyguluyordum çok faydasını görmüştüm.

Saçlarım çok seyrekleşti ve dikkat ettim ki sıkı toplamama rağmen topuz yaptığımda saçlarım daha fazla dökülüyor. Bir dönem 2 ay boyunca saçlarıma hiç ısı uygulamadım. Yani kurutmadım ve şekillendirmedim. Uzayan kısımlar daha sağlıklı çıkmıştı. Saç kremlerini de her zaman saç boy ve uçlarına uyguluyorum diplerine uygulamıyorum. Saçlarımı duştan çıkar çıkmaz taramıyorum. Saç ıslakken saç kökleri gevşediği için ekstra dökülüyor. Dün kürden sonra saç köklerim daha canlı görünmeye başladı ama düzenli kullanmadan bir şey söylemek yalan olur. Yağlarında gerçek yağ olması gerçekten önemli. Bazılarının içinde sadece esans oluyor. Yıkamadan sonra saç diplerine kurutma makinesini tutmak zararlı o yüzden ben artık havlu ile ıslaklığını alıp saçlarım nemli halene gelene dek bekliyorum ve sadece saç boylarını kurutuyorum. Ayrıca kürü sürerken de saç diplerime masaj yapıyor, ardından saçlarımı tarıyorum. Zeytinyağı ve yumurta küründe de başımı hep streçle sarıyordum. Dün kullandığım kürde de sardım. Şampuanımı değiştirdim. Marka ismi vermeyeyim U ile başlayan bir markanın serisini aldım. Ek olarak da saç boylarına uygulanan bir bakım yağı aldım nemli saça uyguluyorum. Kürü uyguladıktan sonra saç uçlarımdaki kırıklara da ekstra uyguladım. Dün çok kırığım vardı, şimdi gözle görülür bir azalma var. Sirkeyi de yıkama sonrası uygulayacağım bakalım nasıl olacak. Buzlu platine veya gri tonlarına dönmek istiyorum ama sanırım öncesinde saçlarımı boyasız bölgeye kadar kestirip birkaç ay bekleyeceğim.

Sipariş aşaması nasıl oluyor, fiyatları ne kadar almak isterim isterseniz özelden de yazabilirsiniz

Bu arada kürden sonra saçı direk suyla temas ettirmeyin. Yağlı saça şampuan uygulayın iyice dipleri ve saç boylarını temizleyip köpürttükten sonra saçı yıkayın.

bırde kozmık takıp yapın arkadaslar bazı gunler sac kesımı saca daha cok zarar verır dolunay ay takvımı yapın mutlaka hurafe degıl soyledıgım arastırın goreceksınız :)

Benim bir tane arkadaşımın saçı saçkıran olmuştu ve sarımsak süre süre orada saç çıkarmıştı... Saçkıranın ne olduğunu tam olarak bilmiyorum belki de kendi kendine iyileşen bir şeydir araştırmadım hiç. Tek bildiğim ya sarımsaktan yada kendiliğinden orada saç çıkması.

Bu arada o kadar takma bu durumu. Kendine yakışan bir saç modeli bul ve öyle devam et. Benim de saçlarım çok ince telli ve az. Bir ara ben de uğraştım baktım hiç bir işe yaramıyorlar direk bıraktım. Duş alınca kabarıyor ve dolgun görünüyor. Bende her gün duş alıyorum. Alamadığım günler de saçımı topuz yapıyorum. Düzleştirici falan kullanmıyorum artık. Belki de saçlarını biraz kendi haline bırakman lazımdır...

Aslında sarımsak in saç çıkarma özelliği olduğu biliniyor zeytinyağı da besliyor saçı bu karışımı bende kullandım uzun bir süre ama benim saçlarım zaten gür ben baya takıntılıyım saç konusunda bir tel bile döküldüğünde oturup ağlardım saçlarımı hep az sanıyordum ama görenler ne kadar gür saçların var derdi takıntıydı benimki bence kullanabilirsin bunu zaten bir zararı olmaz faydasını görmezsen bırakırsın ben ezip zeytinyağında bir hafta bekletip kullanmaya başlıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…