Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sorun saçlarım :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Simdi bence seyrek sacli insanlar icten distan saci beslemeli katli kesim sac kestirmeli vitamin takviyesi almali. Dogal sampuanlar kullanmalı ve ozellikle dokulme egilimli saclar icin olan sampuanlar.. Sac gurlestiren spreyler var yani sabitleyici gibi olur ya oyle kabartan tarzda onlar kullanilabilir.
Ayriyetten siyah cayin saci besleme gibi ozelligi var ve tabi saf zeytin yagi da essiz.
Genetigin onune gecilemiyor stresi en aza indirmekte onemli biryandan.

benim teyzemin de saçı (anne tarafımda genetik) artık kel gibiydi dökülmekten, fare kuyruğu gibi oluyor duşta diye üzülürdü.Sarımsakları ezdi ezdi havanda, saç diplerine çıkan suyuyla beraber yedirdi bol bol.Çok sarımsak israfı oluyor ama.Üzerine de saf zeytinyağı sürdü masaj yaparak .Sonra saçını topladı boneyle sardı.O gece öyle yattı sabah da sarımsak şampuanları varya onlarla yıkadı.Haftada 2 gün yaptı bunu.6 ay sonunda saçları o kadar gür oldu ki sana anlatamam.Çok kokulu bir yol ama saçları inanılmaz güzel oldu.

Benim kardeşim bu kürü yıllardır kullaniyor hep çıktı çıktı diyor kendisi hatta vizede soruyor ciktimi diye çıktı çıktı diyoruz.malesef çıkan eden yok

Yeşil elidorun içine cam terebenti yağı koyun 10-15 damla benim saçlarım 1 yılda 1 kaç santim anca uzardi ve cok incelmisti şimdi uzamasını durduramiyorum ve baya kalın telli saçlarım :) Defne sabunu da çok iyi

Benim yanık saclarıma tedavi olan bir uygulama badem yagıda kullanıyorum ayrıca. Onemli olan hakiki zeytinyagı kullanman. Diplerden ufak ufak saclarım cıkıyor ve saclarım biraz daha gur gorunuyor. Sarımsagı dıs dıs zeytinyagı olan bi kavanoza at ve uc hafta beklettikten sonra kullan canım

Boyayınca dökülür derler ama allah allah. Boyaniz da bitkisel mi ve hangi renk acici koyuyor musunuz

canim ayni saclardan bende de vardi. Son iki uc yildir sacimdan memnunum diyebilirim. Saglik olsun diye aksamlari yatmadan once ev yapimi yogurdun icine bir tatli kasigi zerdecal atip yiyorduk esimle bir baktik saclarimiz gurlesti sac tellerimiz kalinlasti. Megerse sac cikarma ve besleme ozelligi varmis ...tavsiye ederim... sac icerden beslenir disaridan bakimi yapilirmis...

Sizce defne sabunu mu, zeytinyagli sabun mu, zeytinyağlı-defneli sabun mu sac cikarmasi için?
Benimde malesef saclarim boyalı kolay uzamadigi için akması 8 ayı bulur baslasam şimdi çok mu kötü olur acaba sacim

Zayıflatır da diyorlar bu yogurt +zerdacal bunu fark ettiniz mi? Tadı kötü birde ya tat veren bir şey koyuyor musunuz içine

Zayıflatır da diyorlar bu yogurt +zerdacal bunu fark ettiniz mi? Tadı kötü birde ya tat veren bir şey koyuyor musunuz içine
Yogurtla tadi kotu olmuyor canim
Iyi bir baharatcidan alirsaniz zerdecalı cok acı da olmuyor
Vucudun bagisiklik sistemini cok guclendiriyor sabah daha dinc kalkiyorsunuz evet haliyle zayiflatiyor da en onemlisi kanserden koruyor
Bu kadar yararınin yaninda aciligi da zaten oek gorunmez oluyor canim
Tavsiye ederim

Sarımsağın kaş çıkardığını biliyorum.
Saçta da işe yarar bence.
Ancak tavsiye etmiyorum. Çünkü o lanet koku saçtan 50 yıkamada çıkmıyor. Onun yerine kemik iliği maskesi yapıp bitkisel yağlar kullanın. Ben kullandım. 1.5 ayda dökülen yerlerim dolmaya başladı küçük küçük bebek tüylerim fışkırdı alnımın diplerinden.

Maskenin tarifini atar mısınız kemik iliği olan

Bende yogurtla yedim ama bilmiyorum bana çok kekremsi geldi tekrar deneyecegim teşekkürler.

Sizce defne sabunu mu, zeytinyagli sabun mu, zeytinyağlı-defneli sabun mu sac cikarmasi için?
Benimde malesef saclarim boyalı kolay uzamadigi için akması 8 ayı bulur baslasam şimdi çok mu kötü olur acaba sacim
olmayan kokten sac cıkmaz kı dunyada hıc bır sabun sac cıkaramaz sadece mevcut olan sac koklerını guclendırır cıkmasını hızlandırır :)

bazıları defneyı cok sever bazısı zeytınyagı ... alerjık hassas cıltlere defne onermem asıtlı bır yag kımısının cıldını kurutabılır ben zeytınyaglıyı kullanıyorum :) deneyıp anlamakta fayda var
bayram oncesı ve boyalı sac , saca onermem sulfatsız sampuan kullanın haftasonları calısmadıgınızda sabun kullanın bence :)

Defne sabunu bende kaşıntı yapıyor neden olabilir sizce ? Acaba kullandığım sabun organik değil mi kiii ????

kuaforde calisirken eski patronumun sackiran olup saclari kisim kisim dokulmus bir musterimizin bu yontemle tekrar saclarinin cikmasini sagladigini biliyorum
ama o sarimsagi 2 ye bolup sacsiz yerlere suruyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…