- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.214
- 448
Canım... Bilmiyorum benim eski konularımı okuyabilir misin ? "rahat bir ilişki" adlı konumu.
Ben senin sevgilinde , kendi eski erkek arkadaşımı gördüm resmen.
Burda inan bana sanırım tek kaderdaşın benim :)
Sadece beni dinle ... Ve ayrıl. Hatta ayrılma, ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum kesin kararımdır de ve senden ayrılmasını bekle.
%99 ihtimalle senden ayrılacak ve sen de iyi ki bişeyler yapmamışım diyeceksin canım.
Ben asla doğru bulmuyorum bunların açık açık konuşulmasını. 2 aylık ilişkide her yeri birlikte gezip gördünüz, her şeyi yaptınız bir cinsellik mi kalmış ?
2 ayda her şey bitti sıra ne çabuk cinselliğe geldi ?
Hayır yıllar olur 2-3 yıl olur anlarım. Ama üzgünüm 2 ayda bunu diyen adamla karşılaştıysan canım, arkanı dön ve arkana bakmadan ayakların popona değe değe hızlıca koş
Ben senin sevgilinde , kendi eski erkek arkadaşımı gördüm resmen.
Burda inan bana sanırım tek kaderdaşın benim :)
Sadece beni dinle ... Ve ayrıl. Hatta ayrılma, ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum kesin kararımdır de ve senden ayrılmasını bekle.
%99 ihtimalle senden ayrılacak ve sen de iyi ki bişeyler yapmamışım diyeceksin canım.
Ben asla doğru bulmuyorum bunların açık açık konuşulmasını. 2 aylık ilişkide her yeri birlikte gezip gördünüz, her şeyi yaptınız bir cinsellik mi kalmış ?
2 ayda her şey bitti sıra ne çabuk cinselliğe geldi ?
Hayır yıllar olur 2-3 yıl olur anlarım. Ama üzgünüm 2 ayda bunu diyen adamla karşılaştıysan canım, arkanı dön ve arkana bakmadan ayakların popona değe değe hızlıca koş
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)